Heti mozibemutatók: szeptember 17.

Kinn nyitott a The Town, amire baromi kíváncsi lettem volna. Itthon meg egy olyan vicc is érkezett, amit mi nem érthetünk.

 • Babylon A.D. – több mint két évbe telt, de csak behozták ezt a.. szar filmet. Még csak nem is a rendezőit akkor már. Egyelőre nincs aki érti, hogy miért tették ezt.
 • A belső kör (Le premier cercle) – francia-olasz krimi Jean reno-val.
 • A csodálatos univerzum 3D – magyar ismeretterjesztő.
 • Kövéren szép az élet (Gordos) – spanyol vígjáték a sötétkékmajdnemfekete rendezőjétől.
 • Young at Heart – Örökifjak – angol dokufilm.
human
írta
2010. 09. 17. 16:35
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: szeptember 17.” bejegyzéshez

 1. Enis majd leestem, mikor meglattam, ez kerem a magyar mozik teljes hanyatlasat mutatja.
  Kivancsi leszek a nezettsegere.

 2. végre lett forgalmazója a filmnek és bemutatják moziban is a dvdpremier előtt. big whoop. ha siker lesz, akkor meg meaculpázhatsz.

  de komolyan nem értem ezúttal a hisztit, hiszen ott a young at heart, ami 2007-es. miért nem azt nem érted? ja, hogy azt nem warezeltük le?:)

 3. Nekem meg tetszett a belső kör bemutatója a moziban, részemről igen csak nézős lesz a közeljövöben!

 4. Babylon A.D. Majdnem jó lett… de azt mondani hogy szar az egy kicsit túlzás…
  A csodálatos univerzum 3D: az a szomorú hogy a bemutatója a neten egészen gyenge. A Discoveryn szebb a cgi minősége… bár a 3d lehet feldobja majd.

 5. Ugyan azért késett két évet, amiért az Expendables fog 2 hónapot… :-)
  Mondjuk annyi különbséggel, hogy mivel ez jóval többet késik, ezért nem elég, hogy már mindenki látta (aki akarta), de szerintem már el is felejtették :-D Max erre gondolhattak, mikor valaki fizetett a vetítési jogokért…

 6. Babylon A.D.- Mindkét verziót láttam.:

  A különbség azonban tapintható, érdemes összevadászni a nettről, mert igazából az első inkább akció film a második akció is, de benn van azért a “mondanivaló”. Kár h szé*baszták. Talán a legjobb cyber-punk film lehettt volna. sajnos. Ennek ellenére néha előveszem.

  Spojler On

  A második verzióban egyszerűen nincs benne egy hosszabb üldözéses jelenet a végén. ÉS lassú érzelmesnek is mondható lezárása van. Majdnem azt mondom rá h szép.

  +

  Betömnek némi folytonossági hiányt is…

  (Ez olyan mint a Robin Hood UNRATED verziója amit láttam haverral és mondta h néhány jó- történet és karakterépítő -jelent hiányzott belőle, itt meg látta.)

  Spoliler OFF
  Szóval érdemes tenni egy próbát.

 7. múlt héten láttam tévében a babylon a.d.-t, vicces hogy Magyarországon még csak most van moziban.

 8. A Belső kör nagyon jó film annak aki szereti a francia krimiket.Túl sok új nem lesz benne,és akinek egy jelenetnél nem ugrik be a Keresztapa…:DGaspard Ulliel pedig baromi ügyes benne.

 9. Nem azért ilyen gyenge most a felhozatal (bár lehet azért is), mert a mozik hanyatlásáról van szó, hanem mert ezen a héten van szinte minden moziban olcsó jegyár. Ilyenkor nem szeretnek filmet bemutatni.

  A Csodálatos univerzumot pedig lehet fikázni a gyenge cgi miatt, de ez csak egy próbálkozás kb. nullforintból. És bár nem néz ki olyan jól, mint pl. a hulladék Kaptár, de jóval értelmesebb, és a 3D is egész korrekt. (Titánok harca kamuháromdét lazán veri.) :D

  A The Town (amit én is várok) pedig októberre volt betervezve, de mégse lesz akkor. Ebből szokott lenni a csak dvd-n sztori. :(

 10. Mozi Ünnepe – lehet pótolni más filmeket, ha esetleg kimaradt volna valami a nyáron, így legalább nem kell foglalkozni azzal, hogy mit mutatnak be itthon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.