Michael Cerinátor

Túl jóképű vagy főszereplőnek? nincs gond, számodra is van egy suli, ahol segítenek, hogy a legendához, Michael Cára-hoz jobban hasonlíthass és onnantól világhír.

human
írta
2010. 09. 17. 02:49
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Michael Cerinátor” bejegyzéshez

  1. Szegénykém:D Jesse Eisenberggel viszont néha én is keverem, annyira egy figurát hoz mind a kettő – bár utóbbi a Social Networkkel nagyot dobbanthat a megkülönböztethetőség irányába.

  2. Nalam o az egyik legidegesitobb szinesz. Max egy filmben elmegy, de o tenyleg mindegyikben ugyanazt a karaktert hozza.

  3. Na, azért a Youth in Revoltban pont hogy egy teljesen másféle karaktert is alakított, mint “Michael Cera szakértő”, illene tudnia róla. Persze, ha ezt felhoznák, nem működne a végepoén, értem én.

  4. igen, tőle csak egy filmet szabad nézni:D mert a többiben csak ugyanazt látod. Azért Jesse Eisenberg sztem a Zombielandel már dobbantott, ő azért jobb színész mint Cera. (meg az Adventurelandben is ott volt)

  5. Szerintem Jesse Eisenberg nagyon-nagyon jó volt a Tintahal és a Bálnában. Én nem tartom őket annyira hasonló színészeknek, alapból más hangulatú filmekben is szerepelnek, az Adventureland pl. számomra komolyabb film volt, mint Michael Cera látszólag hasonló indie filmjei (a Juno, a Youth in Revolt, vagy a Nick & Norah). De persze az igaz, hogy mindkettőre jellemző ez az elveszett lúzer srác figura, Michael Cera tényleg sok filmben adja ugyanazt, de azzal egyetértek, hogy nagyon jó volt, amikor a Youth in Revoltban egy teljesen különböző karaktert is adtak neki. Szerintem addig nem fog kiderülni, hogy mennyire jó színész, amíg nem kezd el más jellegű filmeket is csinálni, számomra ő sokkal inkább skatulya-színész, mint Eisenberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.