Tényleg lesz Voltron-film?

Egy itthon nem annyira ismert rajzfilmsorozat élőszereplős feldolgozásáról beszélek. Legalábbis már tavaly volt szó a jogokról, most pedig érkezett két koncept, amivel árulják a projektet az álmok városában. Elvileg már van forgatókönyvíró is, rögtön kettő, mert ekkora filmhez legalább annyi kell: Thomas Donnelly & Joshua Oppenheimer. Legutóbb Conan, előtte Sahara például, már amiket alkottak.

Voltron-film concept art

Egyelőre még annyit kell tudni, hogy a főszereplő 5 emberek által irányított robot, amik össze tudnak állni egy naggyá. Természetesen brutkó harcokba bocsátkoznak lépten-nyomon. Amin lesz forgatókönyv majd megtudjuk a tényleges filmbeli történet alapjait is.

human
írta
2010. 09. 17. 04:23
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Tényleg lesz Voltron-film?” bejegyzéshez

 1. Imádtam gyerekkoromban, és pont nemrég néztem meg az openingjét Én megnézném, főleg így hogy ilyen tetszetősek a concept artok. Simán jobb is lehetne mint a TF! :)

 2. Várós…gyerekkoromban láttam pár részt (egy kukkot se értettünk belőle mert valamelyik külföldi csatornán nyomták). Már csak a Siber Rider-t kell megcsinálniuk és minden rajzfilm meglesz mozifilmben amit akkor néztünk :)

 3. én is láttam gyerekkoromban, de a robotokon kivül nem emlékszem másra, nekem annyira nem is várós

 4. Gyerekkoromban rongyosra néztem a rajzfilmet, és örülnék egy mozinak. Az viszont nem ad túl sok bizakodásra okot, hogy egy űrben és idegen bolygókon játszódó anime-ból egy New York-ban játszódó történetet akarnak, legalábbis a képek alapján.

 5. én ezt nemvágom pedig imádtam az ilyesmit kiskoromban. De ha már ilyesmi akkor egy SWAT Cats egészestés is jöhetne. Amugy jöhetne már egy értelmes óriásrobotos film a Transformers helyett.

 6. Én anno a Captain Future-t néztem nagyon sokat. Az is jöhetne már filmen. Vagy a Thundercats. Rengeteg anyag van amihez még nyúlhatnak akár nem robotos, de sci/fi témában is.

 7. épp valamelyik nap néztünk TeCsövön régi rajzfilmes videókat, iszonyat jók mentek akkoriban. Centurions, Swat Cats, Extreme Dinosaurs stbstb. miért nincs ma már igény ezekre? :(

 8. Miért van az, hogy nekem erre a cikkre a “műanyag” Power Rangers ugrott be ? :)))) De különben nekem is felrémlik régmúlt gyermekkoromból valami ezzel kapcsolatban, lehet nosztalgiázni kellene :)

 9. Balakin 2010. 09. 17. 12:55

  Egy Power kapitány feldolgozásnak én is örülnék! :P Imádtam gyerekkoromban! A legviccesebb mondjuk egy Bolygókapitány film lenne… :D:D:D

  Bocsi az OFF-ért!

 10. gyerekkorom nagy rajzfilmjei közül az egyik. másik meg a valamilyen express mazinga 7. Jó lenne ha lenne ebből valami.

 11. Ahah… Imádtam ezt a rajzfilmet gyerekkoromban. Kurva jó introzenéje van. A névre én sem emlékeztem de egy éve én felhajtottam a wikipedia-val. Ha lesz mozi én tuti megnézem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.