The Dilemma-előzetes

Na, Ron Howard most megmutatja, hogy mit tud a vígjáték kategóriában villantani. Semmit? Azt hiszem nem fogtok sokat dilemmázni a megnézni vagy nemnézni kérdésen.

A történet röviden annyi, hogy legjobb barátja szíve választottját meglátja egy másik pasival, és azon pörög, hogy elmondja-e vagy ne. Mindezt Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder, Jennifer Connelly, Channing Tatum és Queen Latifah kelti életre a vásznon. A trailerben pedig rossz a zene és kevés a poén.

Applenél tuti megy.

human
írta
2010. 09. 18. 05:08
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “The Dilemma-előzetes” bejegyzéshez

  1. Na ha Vince Vaughn, akkor nálam felejtős. Az abszolút túlértékelt, de közben tök pocsék színész. Egyfajta szerepet tud minden filmjében eljátszani, de azt is tök szarul.

  2. Én imádtam anno KJ-t amikor sitcomban játszott. Szarul esik ilyen szarokban látni :S
    A zene meg annyira adja, hogy már zavar.

  3. Szerintem ez gyenge film lesz. Az ilyen téma alapból nem az én ízlésem. Csak a rendező úron csodálkozom, hogy ilyet tudott előállítani, hiszen nem ezt szoktuk meg tőle.

  4. Szánalmas sz..nak néz ki. A végén meg majd valami hasonló lesz a “megoldás”, mint a nekem 8 ban? És ezt 90 percig húzni? Naneee. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Viszont jó látni, hogy ebben a filmben is szerepelteti Ron Howard a tesóját :)

  5. Te jó ég milyen színész gárda, szinte mindegyik búcsút intett a karrierjének egy ideje…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.