Expendables előzetes szinkronosan

Feláldozhatóak a hangok? Azért még nem 100%, hogy ők lesznek a filmben is, lehet az előzeteshez csak összeszedték azokat akik kéznél voltak, sokszor van ilyen. Ha ők lesznek, nos akkor az remek.

Ha marad ez akkor a névsor jelenleg:

 • narrátor – Galambos Péter
 • Statham – Epres Attila
 • Stallone – Vass Gábor
 • Couture – ?
 • Rourke – Sörös Sándor
 • Schwarzi – Reviczky Gábor
 • Li – Görög László
 • Willis – Dörner György
 • Crews – Kálid Artúr
 • Angel – Barbinek Péter
 • Csaj – Agócs Judit?

Akiknek van “bevált” az kb. maradt, Epres már 9-szer volt Stathamnek, Li kétszer, Stallone háromszor, Schwarzi is rengetegszer. Stallonénál gondolom Gáti nemet mondott, azért lett ez, de legalább nem Gesztesi. Rourke-nak meg a többieknek meg nincs bevált hangjuk.

human
írta
2010. 09. 19. 13:19
megjelenés
51
hozzászolás


51 hozzászólás a “Expendables előzetes szinkronosan” bejegyzéshez

 1. Szerintem is teljesen korrekt kis névsor, én örülnék, ha ezek az emberek szinkronizálnák a filmet is.

 2. Mickey-nek nincs bevált hangja..mégis egyből Szabó Sipost hívtam volna be,Söröstől általában a hideg kiráz engem……Gáti nemet mondott..bezzeg egy tetves Túl a csúcson dvd miatt volt az a pénz,hogy harmadik szinkronra igent mondjon idén??
  Mellesleg Vass Gábor kéznél van gyakran..előzetesre hamar ugrasztható,ha nincs kedvük vagdosni a már kész szinkront..amúgy is mocsok fáradt és béna a hangja neki is,Dörnernek is..nem hiszem,hogy ilyen igénytelen munkát adnának ki a kezükből pont ők…

 3. Stallone-nél furcsállom Gáti Oszkár hiányát..Pedig szerintem az Oscarban nyújtott munkáját is méltán hívhatnánk az EGYIK legnagyobb magyar szinkronnak:)

 4. Gáti állítólag visszavonult a szinkronizálásból, de azért néha még fel szokott tűnni.
  Pl: Rocky Balboa, John Rambo, Egy ember és kutyája és legutóbb a The A-team-ben ő volt Liam Neeson hangja is.

 5. Igen a hiányzó hang az Szabó Máté. Human ha láttál esetleg Supernaturalt magyarul ott Jensen Ackles-nek a hangja..

  Elég várós, de azért angolul nézős inkább!

 6. Hát szerintem szörnyű, én láttam angolul a filmet és ezektől a hangoktól kirázott a hideg. De gondolom a legtöbbeknek magyarországon jó lesz.

 7. szerintem elég sokan látták már angolul itthon is a filmet, amúgy annyira nem vészes a magyar hangok névsora. Gáti Oszkárt én sem értem amúgy a legjobb Stallone hang volt.

 8. Remélem ezt a trailert csak elkapkodták, és rendes magyar szinkronok is lesznek a filmben. Csak Statham és Schwarzi , meg talán Crews hangja korrekt a trailerben szerintem…

 9. Nagyon sajnálom, hogy nem Gáti Oszkár csinálja :-S Vass Gábor sem olyan rossz, de ebben a trailerben kifejezetten rossz volt, semmi élet, semmi hangsúly a hangjában… :-( Ez így gyenge, remélem csak gyorsan megcsinálták a trailert, és a filmben már nem ilyen színvonalat hoz, vagy egyenesen lecserélik Gátira :-D

 10. Valószínűleg nem végleges a szinkron, mivelhogy az elején a terroristavezérnek és Crews-nak is Kálid Artúr a hangja :]

  Szerintem azért csak elvállal valakit, végülis idén mind a Ragadozók, mind a Szupercsapat szinkronjában benne volt, pont ezt hagyná ki?

 11. Nem tudom ki hogy van vele, de én a betyárbecsületes résznél hangosan felnevettem. Oké, hogy oké, na de mégis, azért valahol húzzuk már meg a határt.

 12. Az igazi nosztalgia akkor érhetne, ha agyonmásolt VHS-en láthatnám, és annak a fickónak a hangjával, akik az ilyen filmeket a 80-as és 90-es években alámondta monoton hangjával. :)

 13. …nem gáz… …azért (ahogy látom / hallom) itt tapasztalt színészek / szinkronszínészek vannak , ne fessük feketére a képet ennyire… …szerintem.

 14. Inkább Vass Gábor legyen, nehogymár a Gesztesi… Nagyon remélem, hogy ha nem Gáti, akkor Vass lesz a hangja.

 15. Más az ízlésünk, szerintem korrekt lesz így a szinkron… Bár én még fentartásokkal kezelnék, soha nem volt még olyan előzetes, ahol fixen a leszerződtetett hangok lettek volna az ajánlóban. Gáti amúgy a Ragadozókban is volt, mint Fishborne hangja, szerintem ő lesz itt is… Kíváncsian várom…

 16. hát… galambos péter jó :D

  annyira nem értem ezeket… gondolok itt arra hogy a you’re welcome ugyebár szívesen, szótagszámra is megegyeznek fonetikusan, erre azt tolják be hogy igazán nincs mit… remélem a budapestes poént normálisan átveszik.

 17. Hú de szívesen tarkón lőnék egyeseket az állandó szinkronon rinyálás miatt. Akinek nem tetszik a szinkron, nézze eredeti nyelven és tartsa meg magának a 2 szavas okádós véleményét!

  Teljesen korrekt munka.

  Lassan olyan ez az ország, mintha csak buzik élnének benne, állandóan a vinnyogást kell mindenhol olvasni.

 18. Vasst meglehetett szokni a Rambo 3-ban meg a Bérgyilkosokban is, de remélem véglegesben Gáti lesz azért… Én már a bővített változatot várom. :)

 19. Szerintem Gáti Oszkárt csak az előzetes szinkronizálására nem lehetett becitálni, a végleges szinkronban erősen besírnék, ha nem ő lenne. Nomeg, csodálkoznék is, hiszen a nyáron két nagy filmben is feltűnt.

  Vass Gábor minden előzetesek szinkronhangja, így szerintem ő azért lett Stallone, mert az előző munka után elfelejtett hazamenni. :))

  Jet Li nekem Kálloy-Molnár Péter. Bár Görög Laci nagyon jó (és újabban megint előkapták szerencsére), de szerintem túl fiatal a hangja ide.

 20. nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ezekkel a hangokkal hajlandó lennék még szinkronosan is megnézni

 21. MorningStar: tisztában vagy vele ugye, hogy a szinkron az szinkron, nem pedig tükörfordítás? Az egy dolog, hogy a poén szempontjából teljesen lényegtelen, hogy seggberúgtak, vagy szétrúgták a seggem, a szájmozgásra jobban klappol ez, akkor mégis, mi a nyavajás probléma ezzel?

  Alig várom majd a “de jó, hogy le lehet tölteni, EZÉRT én pénzt ki nem adnék!!!” benyögéseket. Pitiánerség a köbön…

  A szinkronhoz: remélem, hogy Gáti Oszit sikerül végül Sly-á képezni, de Vass Gáborral sem lesz gond, ha normális szinkronrendező lesz – a trailerek alatt általában nincs. Impozáns gárda, remélem nem ORTT kompatibilis szinkron készül, és akkor instant klasszikus lehet a magyar szövegből is.

  Jó lenne valaki belsős, Lundgrennek jó volna tudni, hogy megszerezték e Csernák Janit.

 22. Gyerekek, itt tényleg mindenki ennyire süket? : ) Stallone hangja nem Vass Gábor, hanem a megszokott Gáti… Vassal szerintem össze sem lehet téveszteni, nagyon mások.

 23. Ritácska!! hát ezt nagyon, de nagyon rosszul hallod… nézz meg jutyubon egy kis Oscar részt..és meghallod a különbséget…

 24. Stalone, Willis és Swarczi hangja jó, csak ugye az utóbbi 2-nek van kb 2 perce… Viszont mind a narrátor mind a többi színész hangja pocsék.

 25. Statham, Rourke, Swarczi, Willis OK.
  Stalonéval se lenne gond, de itt olyan a hangja, mint egy régi rádió recsegése.

 26. Origo szerint holnap lesz hivatalos szinkronhang lista. Csak reménykedni tudok a Stallone – Gáti párosításban, de ha ő nem “játszik”, akkor inkább ezerszer Vass Gábor, mint Gesztesi. Gesztesit max valami ugrabugra-vicces fiú, gyorsan elhalálozó mellékszereplőnek tudnám elképzelni. A többi hang egyébként korrekt. A Willis-Dörner, Schwarzi-Reviczky meg egyértelmű, kár, hogy csak pár mondat erejéig hallhatjuk őket.

 27. Még annyi, hogy szerintem Statham-hez jobban illik Jakab Csaba, bár rákeresetem és ő csak 2-szer szinkronizálta Statham-et (a két Crank-ben), míg Epres Attila 9-szer. Nekem a Crank-es szinkron akkor is faszábbnak tűnik Jakab Csabával.

 28. statham a crank-ben kapta a legrosszabb szinkronhangot.
  énnekem sosem jött be ez a szinkronos dolog, nagyon levesz a film értékéből, ezért nem járok annyit moziba…

 29. Ez a végleges lista:

  Sylvester Stallone – Gáti Oszkár
  Jason Statham – Epres Attila
  Jet Li – Görög László
  Giselle Itié – Tenki Réka
  Terry Crews – Galambos Péter
  Mickey Rourke – Schneider Zoltán
  Arnold Schwarzenegger – Reviczky Gábor
  Bruce Willis – Dörner György
  Dolph Lugdren – Jakab Csaba
  Eric Roberts – Kőszegi Ákos

 30. David Zayas is ott van még, aki a Dexterből lehet ismerős, neki itt is Besenczi Árpád volt a hangja. Ha a filmben is minden ok, ugyanis utálok filmeket olvasni, kevés kivételtől eltekintve, és nyelvet sem feltétlen akkor akarok tanulni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.