Timecop 2.0?

Egyelőre csak nagyon pletyka annak ellenére is, hogy így szól: az Universal stúdió már 4 éve kotlik az Időzsaru rebootján. Persze Van Damme nélkül. Maximum másfél éven belül már forgalmazni szeretnék, szóval most jobban nekiugranak. Elvileg.

Nagyszabású sci-fit terveznek, látványorgiát valami nagyobb sztárral. Meglátjuk.

human
írta
2010. 09. 20. 04:09
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Timecop 2.0?” bejegyzéshez

 1. Első rész baromi jó volt. Második rész meg egy nagy gagyi.
  Ha szereznek valami jó főszereplőt és nem esnek bele az időutazós filmek csapdájába, akkor jöhet.

 2. Pedig lehetett volna Van Damme nagy visszatérő filmje is, újra az a-listás filmek közé ha nagyszabásúra akarják.

 3. Van Damme-nak lehetett volna más film is a nagy visszatérés (pl. The Expendables). De ha valaki szétkokózza az agyát és úgy viselkedik, mint egy kis hülye, akkor ez lesz a vége (azaz nem kell egy komoly stúdiónak)!

 4. Apollo – alistás? Mikor volt ő a-listás?:)
  Hallottam hogy a JVCD-ben nagyot alkotott de még nem néztem meg. Nem is fogom:). De hogy ő a-listás…

 5. prodigy107: Az a film a csillagok közé emelte Van Damme-ot, ugye? Hát nem! Szóval a véleményem marad. (Talán neked is ez lenne, ha meglátnád egy bárban, ahogy szippantja a kokót…)

  Amúgy ha lett volna esze, akkor elfogadja Sly felkérését a filmjében. Amúgy ennyi erővel lehetne vele új Kickboxer vagy Street Fighter is. Biztos azt is megnéznék páran. Például Segal ellen, hehe.

 6. ha nem is lett a-listás Van Damme a filmtől, azért mégis ez volt a legsikeresebb mozija, többszörösét visszahozta a gyártási költségeknek.

 7. A Timecop ma is egy vállalható, jó film. Van Damme egyetlen olyan filmje, ami százmillió felett kaszált, és ez egy pillanatra A-listás színésszé tette. De elszállt az agya, nem bírta a nyomást, jöttek a perek stb. és elszálltak az esélyei, hogy megmaradjon a csúcson, jött a B, C, és a ZS-lista.

 8. Human: Épp ezt mondtam, hogy hiába lett a JCVD film sikeres, ő maga ezzel nem emelkedett vissza a keresett színészek közé. Meg kell nézni, hogy azóta milyen filmekben szerepelt.

  Ennek ellenére, én sajnálom az ürgét. Volt pár filmje, ami kifejezetten jó volt: Véres játék, Kickboxer, Dupla dinamit, Tökéletes katona és az Időzsaru is ezek közé sorolandó számomra.

  Szerettem volna látni az Expendables-ben, de sajna nem vállalta be. Talán a második részben….

 9. Basszus, én is arra gondoltam, nem is értem, hogy miért írtam ezt. A többi az stimmel. Sorry, meghülyültem a sok JCVD-tól :S

 10. Ez volt Van Damme legjobb filmje, ne piszkálják. A következő mi lesz? Steven Segal filmeket rebootolnak majd?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.