Eastwood már a következő filmjét készíti elő

Hoover lesz a címe és J. Edgar Hooverről fog szólni, az FBI alapítójáról. Eastwood nem tököl, tippre 2011 őszén már a bemutató lesz.

Egyelőre úgy néz ki Leonardo DiCaprio fogja alakítani Hoovert, Joaquin Phoenix pedig a tanítványát, feltételezett szeretőjét, Clyde Tolsont. Ezek még nem 100%-os infók, nem lehet előre inni a szereplők bőrére. A film az viszont jönni fog.

human
írta
2010. 09. 22. 04:58
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Eastwood már a következő filmjét készíti elő” bejegyzéshez

 1. Tudom, hogy jó színész, meg minden. Divatos is, ha őt szerepeltetik egy filmben és bevételelőnnyel jár, de mégis…

  Hoover egy kicsit más felépítésű volt, mint Leo. Tudom, Brad Pitt aszott vénemberjelmeze után, nincs elképzelhetetlen maszkmesteri bravúr.

  A szerepre én mégis inkább a mostanában színpadon brillírozó James Spadert választottam volna, csont nélkül hozza a gerinctelen intellektusú manipulátorokat, fajsúlyos és kétlaki figurákat, valamint megfelelően ki is van kerekedve Hooverhez mostanában.

 2. Hm, akkor inkább már Philip Seymour Hoffman. Bár Dicaprio szerintem nem rossz választás, mert Hoover nem volt egész életében kövér:)

 3. Hoffman is jó lett volna, ha nem jobb, de Spader nekem nagyon bejött volna erre a szerepre.

  Hoovernek azért mindig is megvolt az a jellegzetes testessége, ami a korral persze jobban kiszélesedett, de lényegében egy számító irodista volt és így került a hatalom csomópontjára, sohasem az a g-men, amilyen rezümével ügynökeit felruházta. Dadogó, meredő kerek szemű, szürke figurának számított, nagy hatalmi koncepciókkal, viszont gyengeségeit megtanulta elfedni, széles gesztusokkal, hadarással, zsaroló információk felhasználásával.

  Egy ilyen leigázó figurához nekem Leo kevés, már az Aviátorban is túl modorosnak találtam nem egy jelenetben, hát még, ami Hooverként várhat ránk tőle.

  Hozzáteszem Eastwood nagy színész-rendezőnek számít, zseniális filmesnek, így bármekkora meglepetés is érhet.

 4. Eastwood mostanában bármit csinál, az jöhet. A “Mystic River” óta rossz filmet nem tett le az asztalra. Valamire nagyon ráérzett mind témaválasztásilag, mind rendezésileg.
  Régen is voltak jó filmjei (A perfect world, Unforgiven, The Bridges of Madison County), de volt néhány felejthető rendezése is közben, de amit most művel az számomra egytől egyig kötelező. Remélem még sokáig élni fog, ha ilyenek filmekkel rukkol elő. Nagyon kíváncsi vagyok már a Hereafter-re is, mert a trailer már egyből megfogott.

 5. Megmondom őszintén, hogy én úgy vagyok a szerepválasztásokkal, hogy nem nagyon érdekel addig, amíg nem látom, hogyan működik a gyakorlatban. Sokszor láttam már, hogy egy szerep, mintha rá lett volna szabva valakire és mégis gyatra volt a filmben és néha nem várt zsenialitás bújik elő valakiből egy-egy adott filmben. Off topic, de nézzétek meg, milyen szerepeket játszott Jeremy Piven (pl Heat-ben a doktor) és utána mit hoz az Törtetők című sorozatban, mint Ari Gold.
  Én azt mondom, hogy Leo már játszott FBI ügynököt (lásd Shutter Island) és jól állt neki ez a szerep. Ha felvesz mellé egy kis “manipulátor” gént, nagyon jó lehet! Mostanában amúgy is egyre jobban érik, mint színész. A hajdani “nyálcsomóból” igazi színész lett! Újabb jó esély Eastwood oldalán egy kis “domborításra”, nem?
  Irány a puding teszt! Lássuk!

 6. Amit Eastwood művel az elképesztő. Nem tud tévedni évtizedek óta, szóval, ha úgy gondolja, hogy Di Caprio jó lesz Hoovernek, akkor nagy baj nem lehet.

  Amúgy meg magas labda a szerep, mert egy igazi gyökeret kell eljátszani. Remélem tele lesz a gyengeségeivel is.

  Amúgy tudtátok, hogy állítólag az első “X-aktát” Hoover nyitotta meg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.