The Social Network sokadik előzetese

Ez azt hiszem még nem volt. Nehéz megmondani, hiszen 1-2 jelenetben különböznek maximum egymástól az előzetesek.

Ami poén, hogy valaki mindig kiakad: “a facebookról film??? Minek??” Emberek, egy cégről van a film amit egy fiatal csávó alapított. Milliárdokat keresett és keres még ma is vele, miközben rengeteg botrány is övezte. Történetesen ez a Facebook, ez van. Mindezt Fincher rendezi és Sorkin írta. Mi is volt a kérdésed? Ez alapján leírod előre, hogy jajfacebookminek? És most nem azt mondtam, hogy ez lesz minden idők legjobb filmje vagy valami, nekem sincs a várólista csúcsán.

18 hozzászólás a “The Social Network sokadik előzetese” bejegyzéshez

 1. Nekem frankón várós meg nézős. Megfogott a szlogen (tudom okos marketingesek arra találták ki) de akkoris igaz (a szlogen).

 2. Ennyi erővel George Lucas-ról is készülhetne film !
  Ő is milliárdokat keresett/keres még ma is…;)
  Sokkal érdekesebb volna mint ezt a két bamba-borjút(Jesse Eisenberg,Andrew Garfield) lesni 2 óra hosszán keresztül !
  Ja,vagy Lucas körül nincsenek is botrányok és akkor már nem is lenne izgalmas ?

 3. szerintem jó lesz,én várom. fincher nem vállalta volna el szerintem ha nem lát benne lehetőséget. bár jó marketing fogás a facebook aranykorában.biztos sokan majd csak azért mennek el mert “yee ez a fészbúkról szól menjünk el ráá yee”… :D

 4. Bádogbagoly: pontosan, ahogy mondod, kit érdekel Lucas unalmas élete? Csinált két trilogiát amik jók lettek, és kész… más?

 5. Lucas csak 1 jó trilógiát csinált! a bevezető 3 rész, ugyan kérem…
  a facebook filmről meg annyit, meglássuk, az ilyen céges filmek a forgatókönyvön állnak vagy buknak, szal meglássuk

 6. Lájk. Bár nem nagyon, sztem szar lesz. Csak akkor nem, ha lesz szó a kultikus magyarosított szócskáról.:DD De egyébként tleg nem várok tőle sokat, Fincher ztem a Ben Buttont is el khm. rontotta, és böki a szemem Justin Timberlake helye a stáblistán. Jesse Eisenberg egész oké, Zombielandben kifejezetten ő is jó volt, nem csak Harrelson meg persze Murray vitte a filmet. De mondjuk ebbe a filmbe biztos beleraktam volna valami Oscar díjas öreg nagy drámai színészt, bár valszeg próbálkoztak ezzel, de egyk se fogadta el.

 7. ez az a film aminek a Nine Inch Nails énekese TRant Reznor csinálta a zenéjét nem?
  én kíváncsi leszek azért hogy milyen….

 8. Rottenen elég jókat írnak róla eddig, de viszont ez volt a legszarabb trailer hozzá. A zene, ami az előzőekben volt, annak legalább volt valami hangulata.

 9. A trailer elég volt, hozzá hogy teljes apátiával fogadjam. Egyszerűen nem mozgat meg. Az csak adalék, hogy a facebookról minek film

 10. Nah de emberek!! Nem igaz, hogy Facebookról szól a film, és csak ilyeneket látok, hogy “Nekem várós” meg ilyenek. Akkor már tessék Facebookosan kommentálni. Én speciál lájkolom a hírt :D

 11. A film nem rossz, a témaválasztás viszont bekorlátolja a sztorit, ezért egységesen nézhetővé válik, Zuckerberg karaktere meg olyan semmilyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.