A készülő Godzilla filmről

A legfontosabb infó azt hiszem az, hogy Godzilla bizony más szörnnyel vagy szörnyekkel fog összecsapni. A producer szerint a 98-as film egyik rákfenéje az volt, hogy nem kapott igazi ellenfeleket a nagy gyík.

Teljes reboot lesz. Valamiért idekeverték a Batman Beginst. Nem a darkosság miatt, komolyan, hanem hogy a régi alapokat sikeresen hozták az új évezredre. Ezt szeretnék ők is, úgy újraéleszteni Godzillát, hogy ne legyen nevetséges és mégis hű legyen a múltjához.

Godzilla mindenképp CGI, az emberek viszont emberek.

Ha ez így mind igaz lenne és találnának egy jó rendezőt, akkor még valami jó is kisülhet majd.

human
írta
2010. 09. 23. 04:50
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A készülő Godzilla filmről” bejegyzéshez

  1. Mindig azon nevetek mikor a 98′ film szóbakerül hogy az elvakult rajongóknak hiányzik az hogy valaki gumiruhába bújva makettokat rombol. :D

  2. Én még mindig nem értem, hogy mi volt olyan szörnyű (vagy csak simán rossz) a 98-as Godzillában. Nem volt világmegváltó de marha jó szórakozás volt. Az meg hogy nem volt ellenfele hát szerintem pont pozitívum volt mint sem negatívum. Szerintem egy sima folytatás is jó lenne, csak mivel a régi szereplők öregek és a mai piacon nem nevek már, így hát reboot háméne, kevesebb vesződés több pénz(???). A Batman-t meg ha valahol példaként említik akkor beszélhetnek jobbra, balra ott mindig csak a pénzt értik nem a minőséget. Szerintem :P

  3. Bandido
    Én sem vagyok a ríbút híve, de Godzinak tényleg nem ártana, mert az Emmerich féle, az egy szégyen.

  4. Már hat éve visszavonult Godzi, igenis hiányzik egy jó kis gumiruhás móka :) Még jó, hogy pár társa is kapott külön filmeket, hogy némileg foltozza ezt… Na, de az hogy kap valami nagy ellenfelet még váróssá is teheti ezt az eddig hátam közepére kívánt izét.

  5. Az Emeriches film egy jó szörnyfilm, de nem Godzilla( sokkal inkább az a régi óriáskrokodilos, nemjut eszembe a címe). A rajongók nem a gumiruha miatt sírnak, hanem, hogy nem volt semmi Godzillás benne(mondom ezt úgy, hogy amúgy nem vagyok Godzilla fan kiejezetten és a98’as film is tetszett, ha nem Godzilla filmként nézem). Ezek a tervek kifejezetten reménykeltőek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.