Alakul az Underworld legújabb folytatása

Úgy tűnik, hogy Len Wiseman nem rendezni fogja, csak producer lesz.

Viszont a pozitív hírek közé talán azt lehet sorolni, hogy Kate Beckinsale nem sok munkát kap mostanában, így bizony elvállalta ezt a 4. részt, vissza fog térni végre közénk.

Akkor már csak az kell, hogy a Resident Evil 3D-hez hasonlóan ők is költsenek a kamerák bérlésére.

human
írta
2010. 09. 24. 11:00
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Alakul az Underworld legújabb folytatása” bejegyzéshez

  1. Ideje már, hogy Kate ismét felhúzza a bőrrucit! A 3D-vel kapcsolatban meg csak annyit, hogy NE legyen olyan f*s mind a Resident 4! Istenem adj nekik egy értelmes forgatókönyv írót!

  2. A 3. része volt a legjobb az összes közül szerintem. Most egy 4….. Hát félek, felesleges. Nem tudom lehet-e eről egy újabb bőrt lenyúzni. A Kaptár 4 szerintem is szégyen volt….

  3. már megbocsáss, de a 3 volt a leggyengébb a trilogyból, hiába volt ott Rhona Mitra :P Az egy volt a legeredetibb és akkor még úgy ahogy berobbanóbb (legalábbis számomra). Annak örülök, hogy Kate visszajön, mert illik hozzá a szerep.

  4. Valoban csak az elsö ért valamit,a többi már tök felesleges volt.A harmadikban az egyetlen jo dolog az volt,hogy végre nem kellet Scott Speedman béna alakitásán idegeskedni.

  5. Ha Kate szerepel akkor jó lesz, de ahogy a múltkor néztem a filmeket magyar szinkronnal feltűnt, hogy az 1-2ben elég furák a hangok, legalábbis szerintem nem illik Kate-hez :D

  6. Jaj, de ha már Görög Zitát hiányolnunk kell legalább Dobó Katát engedjék domborítani benne! Kéne egy újabb kis országimázs!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.