Egymillió tonnás poszter

100 ezer élet változik meg, hiszen kb. annyian kíváncsiak tényleg a filmre és csalódnak majd.. áh, egy béna poénért lehúzzam? Bár tényleg nem ki igazán jó szórakozásnak, de a csalódáshoz magas várakozási faktor kell, ami itt nem túlzottan van.

Unstoppable posztere

Itt egy német poszter is.

13 hozzászólás a “Egymillió tonnás poszter” bejegyzéshez

 1. Hát igen… Nekem kedvenc színészem Washington, de ez a film valami hihetetlen mód hidegen hagy engem is:)

 2. Én nem értem miért bántjátok látatlanban előre ezt a filmet… Lehet, hogy az alapsztori nem egetrengető, de attól még ki lehet hozni belőle egy korrekt végeredményt. És hát (számomra) rendező is OK, szereplők is OK, szóval… kívánom, hogy mindenki pozitívan csalódjon majd!

 3. Egy kis korrigálás:
  “Bár tényleg nem ki igazán jó szórakozásnak”

  Itt egy “néz” kimaradt. Ja, és a magyar cím egyébként “Száguldó bomba”, bemutató november 18.

 4. OK, ilyen magyar címmel, hogy “Száguldó bomba”… ehhh. Nem értem, forgalmazók nem akarják, hogy megnézzék a filmjüket???? Miért nem volt jó, hogy “Megállíthatatlan” vagy “A megállíthatatlan”? Túl komplikált a szó? Egyszeri embernek értelmezhetetlen? Menjenek a levesbe a hülye magyar filmforgalmazók komolyan. Ekkora majmokat… Ez már sokadik rossz húzásuk nálam, és még csak az Expendables-nél kezdtem számolni… :-@

 5. “Ez már sokadik rossz húzásuk nálam, és még csak az Expendables-nél kezdtem számolni…”

  mert sapka volt rajta?

 6. Én előre félek… Annak idején az Atomvonat című film tette tönkre az egész életemet, mert a barátnőm azért szakított velem, mert mindenáron azt akartam megnézni a moziban karácsonykor, míg ő a Forrest Gumpot, de én előre megvettem a jegyeket.

  Idén remélem jól választottam. A gyerekek és a nejem a Legend of the guardianst akarják, míg én a száguldó bombát. Remélem jó lesz, mert már megvettem a jegyeket a bombásra:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.