The King’s Speech-előzetes

Nos emberek, ez már azon filmek közé tartozik amik körül Oscart pletykálnak a legrangosabb kategóriába. Majd meglátjuk, hiszen a trailerből nyilván nem tudjuk ezt eldönteni.

VI. Györgyről szól, aki legyőzi a dadogását miközben kitör a világháború és a népnek egy igazi vezető kell.

HD a nagyoknak.

Ez most akkor ismét a “nézzünk filmet” trailerek közé illik?

8 hozzászólás a “The King’s Speech-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jöhet ezerrel, trailer tetszett! Amúgy ez ízig vérig európai film (angol) film lenne, rendező, stáb, stúdió, pénz stb.?

  2. Nem hiszem, hogy Colin Firth-nek ez lesz A királynő, de egy újabb jelölés simán dukál, ahogy Geoffrey Rush-nak is befigyelni látszik. A forgatókönyvnek hasonlóan kinézek egy jelölést, mert szeretni lehet az ilyen humorosan felemelő, ugyanakkor igaz történelmi filmeket.

  3. Nagyon kíváncsi lettem. :) Ez a téma különösen foglalkoztat, és a trailerből ítélve jó filmet fognak összehozni.

  4. Amikor meghallottam, hogy filmet készítenek VI. Györgyről, nagyon megörültem. Egy olyan emberről szól, aki akaratán kívül került trónra. Akit nem arra neveltek, hogy uralkodó legyen. Beszédhibás, a lábával is gondok voltak és még sorolhatnánk. Tehát erős handycap-pel indult szerencsétlen még egy hétköznapi ember életéhez is, nemhogy az uralkodáshoz. De a szíve a helyén volt, és amikor baj volt, nem menekült el, hanem ott segített a családjával együtt, ahol tudott.
    A néha anyakirálynő mondta még, amikor ki akarták őket menekíteni Londonból: ” A gyerekeim nem mennek nélkülem. Én nem megyek a férjem nélkül. A férjem pedig nem hagyja magára a népét.”

    At előzetes nagyon jó, én biztosan megnézem majd!:)

  5. Erről az idézetről valahogy az ugrik be mikor a Szövetségben Mr. Hide azt mondja, hogy “Ahol a szív ott a haza”. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.