Ki rendezi az új Superman filmet? (frissítve)

Mint tudjuk, Christopher Nolan a fő producer, az ő listáján jelenleg ez az 5 név tart a célvonal felé:

 • Duncan Jones (Moon)
 • Jonathan Liebesman (Battle: Los Angeles)
 • Matt Reeves (Cloverfield)
 • Tony Scott (sok királyság)
 • Zack Snyder (300, Watchmen)

Nem is tudom kinek kéne drukkolni ebből a mezőnyből.

update: Matt Reeves-t elkapták egy fesztiválon és rögtön erről is megkérdezték, azt mondta, hogy meglepődne, ha igaz lenne. Duncan Jones pedig twittert ragadt, miszerint teljesen meghatódott amiért szóba került. Azóta úgy látom ezt törölte.

Snyderről meg azt tudni, hogy 2008-ban már felajánlották neki a Superman rendezését, de akkor nem fogadta el, mert szerinte manapság eladhatatlan, akármekkora név.

human
írta
2010. 09. 25. 05:46
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Ki rendezi az új Superman filmet? (frissítve)” bejegyzéshez

 1. •Zack Snyder sokat bizonyitott már nekem.
  Legalábbis elég mély tisztelettel van a képregény filmek felé.

 2. Snyder nem lenne rossz választás, de most én Duncan Jones-ra szavazok. Valahogy jobban illene hozzá ez az új modernebb Superman, már ahogy én elképzelem.

 3. Elég jó nevek. Tony Scott érdekes lenne, biztos Denzelre osztaná Superman szerepét:) Matt Reeves-re, vagy Zack Snyderre szavazok leginkább.

 4. Igazából ilyen nevekkel már elbaszni sem lehet.(?)

  Végre lesz egy jó Superman film az új időkből is?

 5. Zack Snyder-nek már van tapasztalata képregény filmek területén. A látványhoz is ért. Ha találnánk egy fasza sztorit, akkor lehet, hogy érdemes lenne vele(szinte) egy az egybe adaptálni.

  Bár szerintem a Returns se volt olyan rossz, egyszer nézhetős. Mert sok volt az unalmas üresjárat, de Spacey meg mentette a számomra. Ha lesz Luthor a folytatásban, remélem ő lesz az.

 6. ez egy tök értelmetlen névsor d. jones egyfilmes most jön a következő, még nem derült ki, hogy mire képes pontosan. J. Liebesman csak gagyi baromságokat csinált. m. reeves csinált egy filmet amit végig egy nagy név felügyelt, aztán most megcsinál egy shot by shot cuccot, egyenlőre egy nagy nulla. t. scott nem is értem mit keres itt, van egy csomó rossz és béna filmje. z. snyder pedig tök messze áll c. nolan realisztikus világnézetétől. ha ezt a listát nolan hozta nyilvánosságra akkor csak azért tette, hogy a már kiválasztott rendezőt titokba tudja tartani.

 7. Zack Snyder!

  Akkor legalább talán kapnánk egy jó látványvilágú rendes képregényfilmet, nem olyan szarokat, amiket a legtöbb rendező csinál manapság…

  Synder már bizonyított.

 8. Duncan Jones, az én választásom.

  hank: látom kritizálni azt tudsz, amúgy minden alapot nélkülözve. Érvek? Tony Scott azért szerint épp az a fajta popcorn mozis rendező, aki bár picit túl “hollywood”-i, de mégis szórakoztató tud maradni…

  Nézz utána…

 9. Valahol olvastam, hogy Zack Snyder olyat mondott, hogy nem nagyon érne rá a Xerxes miatt, de majd kiderül, hogy végül kire esett a választás.

  Amúgy meg ki szavaz Tim Burtonre Nicolas Cage-val a főszerepben? :D:D

 10. Ez így baromira vegyes lista, könnyen lehet hogy direkt kavarnak vele, mert ebből aztán végképp nem lehet tippelni hogy milyen stílusú lesz az új film. Lényegében Hankkal értek egyet ;)

 11. valahogy Snydert és a Supermant nemtom összerakni :S Liebesmant majd a Battle után ismerjük meg igazán, hogy bánik sok pénzzel, eddig Duncan Jones az én jelöltem

 12. háát ne mtudom nekem mind1 csak ne a Matt Reeves (Cloverfield)rendezze mert akkor nálam már bukott nekem nagyon nem jöt be a Cloverfield annál a filmnél még a SOUTH PARK-os paródia is jobb volt…:D

 13. okéska nálam igazából LacKas elképzelése nyert a Tim Burton-os szuperman az állat lenne főleg ha a saját képi világát használná meg ezeket az eltorúlt darkos elemeket…és ne legyen köze hozzá a DIZNINEK mert az miden filmet elszúr amit Burton rendez..xD

 14. Zack Snyder és Duncan Jones versenyezne nálam, De azzal, hogy Nolan a producere, szinte biztosra veszem a sikert.

 15. Marv:
  A kilencvenes években az első Batman sikere után egész sokáig jutott egy Tim Burton + Nic Cage összeállítású Superman projekt, asszem Kevin Smith forgatókönyvével, erre utalt Lackas.
  (vagy ez két különböző volt? nincs kedvem utánanézni ;)

  Elég meredek elképzelések voltak benne egyébként, teljesen áttervezett jelmezek, gonoszok… nagy kár érte :(

 16. rohadtul mindegy ki rendezi csak legyen benne sok látványos harc értelmes karaktervezetés hangulat és egy óriáshomár vagy valami amit ütni lehet. A returns egy teljesen felesleges film volt ami nem emelte át a karaktert az új évezredbe inkább visszadegradálta a 70es évekbe, azzal a külömbséggel, hogy az első Supi film baromi jó ez meg nem volt az. És ne felejtsük azt kirendezte és milyen előélete volt (Singer és X-men)!

 17. updét:

  A listán említett rendezők reagáltak a cikkre: Matt Reeves megerősítette, hogy nem igaz, és hogy teljesen meglepte a dolog, mikor olvasta.

  Duncan Jones pedig úgy nyilatkozott Twitteren, hogy egyelőre még nem beszél a dologról, de megtisztelve érzi magát, hogy szerepel a listán.

 18. Snyder csak azt ne, supi filmhez nem illene a full belasított-gyorsított bunyók! Megkérdezhetnék talán Richard Donnert is, nem tudom mennyire aktív még de nem kellene az öregeket süllyesztőbe rakni (pl: McTiernian még) Fiatalok nem jók, nagyon erőltetik a realisztikus kamera kezelést, ami szar! Singer jó volt, maradhatott volna ő is (film nem igazán, de a rendezés, a beállítások első osztályú volt)

 19. vargatom, igen arra a projectre gondoltam. Elég elborult egy jelmeze lett volna Supermannak abban a filmben az biztos, de simán megnéztem volna, hogy mit hoz ki belőle Burton.

 20. “z. snyder pedig tök messze áll c. nolan realisztikus világnézetétől.”

  LOL
  Mert az, hogy elküldenek egy csecsemőt egy idegen bolygóról a földre, aki később lézersugarat lő a szeméből és a nadrágján kívül hordja az alsónadrágját, az közel áll a realisztikushoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.