A második Skyline-előzetes

Hát basszus, ez így nagyon furcsa. A befektetett összeghez képest a CGI remek, vannak benne cool pillanatok. Aztán bevágnak pár olyan szobajelenetet, amit tv-ben sem engednének lassan leadni. Aztán pár városit ahol megint jó.

Az biztos, hogy a Skyline az előző teaseréhez képest érdekesebbnek tűnik picit, de az AVP2 rendezői miatt igazán várni nem lehet.

HD a nagyoknak.

human
írta
2010. 09. 30. 06:10
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “A második Skyline-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ez nagyon jó!! ID4.-re emlékeztet picit és biztos h siker lesz:) Moziba kell nézni , amúgy a srác a 24 sorozatból lehet ismerős:)

 2. Elnézést… de ez kúrva jó lesz!
  A szobás jelenettel meg nem tudom mi bajod van.
  És igen, bennel esz Batista is! :D

 3. Korrekt cgi. Most akkor ezek gépek vagy lények? Mert úgy tűnik kajálni száltak le a földre. : )

 4. En ebben az elozetesben semmi olyat nem lattam, ami gaz lett volna. Ti most komolyan arrol a par masodperces szoba jelenetrol beszeltek? Ne maar. Szinte minden filmben latni olyan jelenetet, ami esetleg nem sikerul tokeletesre. Szerintem az az AVPR sem volt rossz film csak az elodjeihez kepest volt gyengebb.

 5. látatlanban is várós volt (:P), de most már megnéztem ezt a trailert, mire a nagy utálat, és szerintem ez teljesen jó lesz

 6. nekem volt pár gáz rész, de nem a szobás. De már itt a trailerben kétszer előtték a : megmenekülünk-hopp elkaptak szitut(kocsi, helikopter). Szeretnék már látni egy olyan inváziós filmet ami eltud szakadni a kötelező elemektől és közhelyektől.

 7. Engem megvett már a teaser is, de egy kicsit én is félek a rendezők miatt. De biztos hogy moziban fogom megnézni.

 8. Az égi cgi látvány tényleg ütős (de ne feledjük, hogy tulajdon képen ezt a “legkönnyebb” összehozni), de a főszereplők tipikus ágyútölteléknek néznek ki, vagyis a látványon kívül nem sok jóra számíthatunk (Remélem tévedek, de az az AVP2 mégis csak ott van :P)

 9. Nekem a teaser egyáltalán nem tetszett, de ez most jó lett, mégiscsak moziban nézős lesz! Mondjuk szerintem is gyenge néhol az animáció, de ha nem nagy a költségvetés akkor el van nézve.

 10. Nem lesz ezzel gond human. Ha a tesók nem csinálják ezt is olyan sötétre, mintha csak egy bűn rossz kalózverziót néznénk, akkor még jó is kisülhet belőle.

 11. Nagyban hajaz a Függetlenség napjára, amit imádok, uh tuti nézős lesz. Eddig tetszik. Több trailert nem is nagyon akarok megnézni.

 12. Warning! Wooden acting alert.
  A trükkök mondjuk tényleg jók, de ezt a színészek miatt szerintem fájdalmas lesz nézni.

 13. zsocso: majd meglátod, szerintem a kész filmben te is le fogod húzni a belső terekben játszódó részeket.

 14. Simán jó lesz! Szerintem kúl! Túl komolyan szerintem nem fogja venni magát (mint pl. a 2012) és akkor nem lesz gond.

 15. hmm.. ez bizony gétszi jó lesz! :)

  utálom az ilyen megszállós filmeket, mert belegondolok, hogy mi van ha tényleg megszállnak minket, aztán mi leszünk a desszert.. :$

 16. Függetlenség napja felturbózva és a mai igényekhez igazítva. Amcsik majd biztos sorra lelövik őket, miután egy ember, aki mindenkinél okosabb nagy nehezen kitalálja, hogy hogyan.

 17. Szamomra ez nagyon varos. District 9 ota nem volt egy ilyen szornyes/ufos sci-fi, szoval johet. Es en sem latom mi ebben a gaz. Es lehet az AVP nem tetszik, de nem feltetlenul a rendezo hibaja … Szerintem manapsag nagyon sok mulik a forgatokonyvon, hisz eleg gagyi rendezoktol is lattunk mar nagyon jo filmet, es nagyon jo rendezoktol nagyon gagyi filmet … Az AVO bukta szamomra mai napig nem a rendezes hanem a forgatokonyv …

 18. hú húú milyen lesz még akkor a battle:los angeles!én valahogy annak drukkolok hogy jobb legyen,mint a skyline:)
  kiderül,jöhetne valami előzetes már abbólis!

 19. Nekem is a Függetlenség napja meg a Crysis jutott eszembe. Nekem is úgy tűnik, hogy a szokásos Love story , jó fej afro amerikai (mellék)szereplő, csihipuhi a levegőben, USA megmenti a világot stb lesz de ettől függetlenül várjuk, mint a Crysis2-t.

  UFÓ-s inváziós cucc minden mennyiségbenjöhet ;)

 20. Nekem elsőre Cloverfield-es beütést adott, elnézve nem lesz rossz, bár a trailerben úgyérzem ellőttek már most pár jó jelenetet. Én várom.

 21. nem lehet, hogy azért furcsa a beltéri jelenteket, mert digi kamerával lett felvéve film, mint a 2012-nél is volt? Csak tipp.
  Amúgy nem nézz ki rossznak, idegenek dizájnja tetszik + hogy lesz fight is elvileg, – a noname színészekért egy-két “nagyobb” név nálam már simán az egyik legvárósabb filmmé tenné, na mindegy bírom a “sztárokat” :-)

 22. sandor8206: de, viszont nézd meg mondjuk a House fináléját, nem kéne ennyire látszódjon a digikamera házivideó hatása

 23. human nem tudom miért van ez, de a 2012 jó pár milkóból készült és ott is látszott rendesen, én se értem?

 24. Vicces hogy jön egy film amiben végre van sok űrhajó, meg nagy terek, effekt hegyek, óriás robot idegenek igázzák le a várost, ami felett egy irdatlan nagy szörnyűrhajó lebeg és ti azt mondjátok “hát elég gyengék a szobában felvett jelenetek” Értem hogy nem vagyok filmesztéta de ahhoz hogy jól szórakozzak semmi köze annak hogy a szobában a kamera digitális vagy telefonnal felvett. Na mindegy nem kötekedem, én is “szakérteni” járok ide, de azért több jó rész van a trailerben mint közepes, szar meg egy se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.