David Fincher

Eddig munkáinak áttekintése. Vajon az ideiért jön majd rendesen az Oscar bácsi?

human
írta
2010. 10. 03. 05:20
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “David Fincher” bejegyzéshez

  1. Fincher az eddigi munkáival kiérdemelte az oscart, és kritikák alapján nagy valószínűséggel az Social Network lesz az, amiért meg is fogja kapni.

  2. Alien 3 szerintem is belefért volna pár kép erejéig.

    Kihagy az agyam, mi a zene a legvégén?

  3. Díjak terén szerintem a Hetedik az egyik legalúlértékeltebb film a világon. Sokkal több van benne mint egy “egyszerű” nyomozós film. Nevetséges, hogy a Benjaminért jelölték…

  4. A videó remekül van összeállítva, de én azt egy kicsit furcsállom, hogy a Social Network miatt már most szobrocskákat emlegetnek, a Hetedikért meg a Fight Club-ért pedig nem is jelölték…Mert ha az Oscar-ítészek szemében ez azoknál értékesebb, rendezői szempontból kifinomultabb munka, akkor valami überelhetetlen nagy alapfilmnek kell lennie, vagy egy óriási tévedésnek. Úgyhogy kiváncsian várom.

  5. Most ezt a kis összeállítást (és gyorsan az imdb-t) megnézve döbbentem rá, hogy elég kevés filmet rendezett. Plusz e kevés filmjeiből is csak a Seven és a FightClub tetszett igazán, a többi “csak” jó volt, bár a Button-t még ne láttam :)

  6. az Alien 3 (ami szerintem jó film) valószínűleg azért nincs benne, mert ha jól tudom, azt maga Fincher se szereti

  7. háát ha a Social Networkért Oscart kap, akkor az egyértelműen az eddigi munkáit jutalmazza majd, nem pedig azt a filmet, szvsz. (egyébként itt most a legjobb film Oscarról folyik a szó ugye, mert ugye a Benjamin az kapott 3-at is ha jól tudom)

  8. ha valaki tudja leírhatná az összes film címét ami a videóban van,előre is köszi!

  9. 1:35-nél a ronda bácsi az a Se7en-ből való? Az a bizonyos talán hirtelenségéből fakadóan legijesztőbb rész?

  10. alien 3 nem igazán fincher film. producerek leállították és végig azt kellett csinálnia amit mondtak neki, és végül is a vágást már nem is ő csinálta. fight club mozipénztáraknál hatalmast bukott, meg a zodic is. ha ezek a filmek legalább a gyártási költséget visszahozták volna (amerikában), akkor biztos lenne már jelölése.
    ez az összeállítás meg elég amatőr szerintem.

  11. oscar ide vagy oda, MESSZE napjaink egyik legjobb rendezője. számomra Ő és Nolan filmjei kivétel nélkül MIND tetszettek.

    és nem tudom miért érdekel titeket ennyire az oscar, attól nem lesz a fight club vagy a zodiac jobb film hogy kap 3 oscar-t. kitűnő rendező, kitűnő filmek, örülj hogy te tudsz róla, és nem csak akkor hallod hogy vmi új név nyert idén oscart.
    ha oscart is kap, remélem nem social networkért, bár még nem láttam, de egy facebook filmhez előitéleteim vannak.

    majdnem minden filmje underrated sztem, a box office = meg nem egyenlő egy király filmmel, de ezt mindenki tudja

  12. A Fight Club és a Hetedik a két valaha volt egyik legjobb film. A Hetediknél nincs jobb sorozatgyilkosos film, a mai napig szinte mindegyik azt másolja. A Harcosok Klubja meg szimplán egy remekmű. Mindkettő nálam benne van az all time top 10-emben. Szinte kizártnak tartom, hogy ez a fiktív film (maga Zuckerberg nyilatkozta, h nincs sok köze a valósághoz) jobb lenne ezeknél.

  13. Addict001: mit vártál Zuckerbergtől? Kicsit negatívan mutatják be a filmben, persze h oltja.

  14. A filmek tényleg magukért beszélnek.
    Ez a videó annyira nem nagy szám. Apropó a végefelé nem az Inception egyik zenéje megy?

  15. human: Ez tény, de ettől még ez egy nagyon kiszínezett sztori a valósághoz képest. Zuckerberg is azt mondta, hogy az elmúlt pár év leginkább programozással telt és nagyon örült volna, ha ilyen érdekes lett volna mint ami a filmben van. Ahogy a médiából követni lehetett az oldal sorsát és az azt övező “botrányokat” azok egyáltalán nem voltak olyan horderejűek számomra, hogy film készüljön belőlük. Inkább érzem azt, hogy a Facebook mindent elsöprő népszerűségét akarta a rendező most meglovagolni. Mindegy, ettől még lehet baromi jó, de valahogy kevésbé tudom elképzelni egy weboldal születéséről készült filmről, hogy jobb legyen mint a Seven vagy a Fight Club. Ha mégis így lesz, akkor fizetek egy sört :)

  16. Én is imádom a Hetediket és a Harcosok Klubját!
    Azonban nagyot csalódtam volna Fincher-ben, ha leragad az ilyen típusú filmeknél. Nem ragadt le, továbblépett, így nem tudják őt beskatulyázni.

    Csinált Zodiákust, Benjamin Buttont, most a Közösségi hálót. És valahol minden filmje tökéletes, a maga stílusában. Ezért is nagyszerű rendező.

    És hogy az új filmjéhez Trent Reznor csinálta a zenét, nálam duplán várós… a zene már megvan!!! :)

  17. Ebben igazad van, bár nekem a Zodiákus még tetszett de a Benjamin Button már nem fogott meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.