Derezzed

Az a helyzet, hogy 20 másodperc “kiszivárgott” a webre az év legjobban várt filmzene lemezéről, a Daft Punk féle Tron: Legacyról. Mivel 20 másodpercet nem lehet rongyosra hallgatni, ezért NTEIBINT kerekített belőle 240-et, ez hallható itt. Ennél csak jobb lesz a teljes anyag.

Itt az eredeti 20 mp, hallhatjátok, hogy a “remix” eléggé nem remix.

26 hozzászólás a “Derezzed” bejegyzéshez

 1. Daft Punk = MINŐSÉG!!! Most sem kellett csalódnom bennük, Isteni lett ez a zene, még ha ki is van nyújtva 4 percre. Ezek szerint ennél csak még jobb lesz.
  Nem tom, kinek az ötlete volt a forgatáson, hogy őket kérjék fel a filmzenére, de BULLS EYE, GIMME A HIVE 5 MAN!!!

 2. Basszus ha tényleg ilyen lesz a zene, akkor ezt nem filmetnézni megyünk, hanem partizni xD

 3. Gyerekeek, baromira le kellene már feküdnöm, de voltam olyan marha, hogy még elindítottam, és ez bizony még így is INSTAREPLAY ezerrel! :D
  Hálás köszi Human!
  Már csak azt nem tudom lesz-e hová fokozni. :)

 4. Remélem lesz world tour 2011 ha már új album is lesz. Vagy ha egy kicsit magasabbra teszem a lécet egy ilyen Sound/Siget fellépők listán el tudnám képzelni őket nagybetűvel ;)

 5. Hát ez valami isteni. Alig várom a filmet. Már akkor nagyot ugrott az érdeklődés, mikor kiderült, hogy a Daft Punk készít zenét hozzá. A kedvenceim. :)

 6. Nagyon várom, a második trailerben nagyot ütött a zene, remélem az album is olyan (vagy ilyen) lesz.

 7. Na, Na, Na! Életre kelt a Daft Punk? Az első albumukon kívül rakás kaksi volt minden mozzanatuk szerintem, de ez a szám most igencsak hozza a feelinget! Igazi franciás, újhullámos elektro, kicsit hajaz a Justice munkáira, de hát a Justice sem nagyon tagadhatja, hogy merített a Daft Punktól. Lényeg a lényeg: várjuk! :)

 8. DM:A Reznor féle cucc is kegyetlen jó(pár napja csak az szól nálam) és ez is,bár más a kettő,ez sokkal pörgősebb lesz szerintem,már csak a film miatt is.

 9. Nem mondanám magam olyan embernek, aki csak egy féle zenét hallgat és azt élteti, mert sokféle stílusú zenét meghallgatok, de ez…Ha hasonló lesz a film alatt akkor inkább MUTE és feliratot csekkolom. Nem elég, hogy idegesítő benne néhány hangeffekt, de..úgy az egész zavaró, mint kellemes. Miközben hallgattam próbáltam a filmet aláképzelni, de inkább az ugrott be, hogy pár tini agyon szívva, vodkával a kezükben csápol, mint valami szerencsétlen…És hogy Daft Punk?…Jobbat várnék tőlük, mint ez.

 10. már 1 hónapja (ha nem 2) letölthető volt vagy 4-5 teljes szám. Azt meghallgattam és semmi extra, pedig én vártam, hogy jó lesz. Pár rész jó, de összességében uncsi. Ez a mix pedig csak a fantáziálás, nem a film. De bárcsak ilyesmi lenne.

 11. Feji,
  még ne keseredj el, olvasd el mégegyszer a bejegyzést, ezt a zenét egy görög dj követte el, könnyen lehet, hogy a filmzenének nem sok köze lesz ehhez.
  Ha rákeresel a “derezzed stereogum” kifejezésre, meghallgathatod az eredeti 20 másodpercet a miheztartás végett.
  Egyébként szomorúan jelentem, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, úgy néz ki nem univerzálisan tetszik a szám, talán kell hozzá a megfelelő hangulat. :( Pedig úgy elterveztem, hogy hetekig ez fog pörögni a lejátszóban. :)

 12. Ez nagyon komoly anyag. Most már csak azt nem tudom, hogy hogyan fog beleilleni a Disney-féle Tron filmvilágba?!
  De ha megnéztem a filmet, biztos tudni fogom rá a választ.

 13. Áááááá! Szétmegy a fejem ettől a foschtól. De szerintem ez csak a mix hibája, mert amúgy kedvelek pár (1) Daft Punk számot. Inkább meghallgattam volna azt a 20 másodpercet.

 14. Érdekes. Mintha a The Crystal Method-Divided by nigth című albumát hallgatnám,vmi remixben .na mind1,nem olyan rossz ez

 15. akkor mi volt pár héttel ezelőtt amit soundtrack néven tettek letölthetővé és korántsem hasonlított erre?
  vagy azt csak álmodtam?
  meg a róka?

 16. Hát ez vmi k*va sz*r retek : )
  Aki ilyet hallgat az meg is érdemli, de tényleg mi a tököm ez, hiába mix, ez rém f*s gyenge így… de ez csak mix, várjuk az eredetit, na majd akkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.