28 hozzászólás a “Képek a The Thing prequel forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Tok jo, hogy lesz ilyen is, de mi az eselye egy szinesboru felbukkanasanak egy norveg bazison? Ez tuti Hollywood hatasa… Persze meg lehet magyarazni, vendeg tudos, stb… De akkor is…

 2. jól lebarnult az egyik norvég, bár simán lehet Erasmusos cserediák, de a többi karakter se kimondottan sablon mentes O.o nem értem én ezt a jelenlegi prequel/reboot őrületet hollywood-ban

 3. Vazze amikor megláttam a második képet azt hittem, hogy Stohl buci elemlámpázik. Már majdnem megijedtem…

 4. remélhetőleg a cgi-vel nem lesz probléma,meg lesz benne szép hagyományos make up alkalmazás is…:)jah meg szörnyek szépen adagolva!!!

 5. természetesen a mai filmiparnak kedveznie kell a férfi hormonoknak, ugyanis az eredetiben egy darab nő nem tűnt fel a filmben mint színész. aztán persze ott van a “kötelező néger” is. szerintem elszarják.

 6. az első részben, szándékosan nem voltak női hormonok.
  és az első részben is volt kötelező néger. kettő is.

 7. Könyörgöm csak el ne csesszék! :(

  Angol filmes oldalakon olvasni riportot a rendezővel, hogy kockánként nézik végig a 82-es filmben a norvég bázist amit McReady-ék bejártak és amolyan “helyszínelők” módjára próbálják kitalálni, hogy mi történhetett, (balta az ajtóban, a székben ülő átvágott nyakú és csuklójú ember, a kivágott jégtömb, amiből amúgy nem is lehetne úgy kivágni darabot, ahogy a filmben látszott a végeredmény, stb.)

  Azt írja, hogy nagyon hűek akarnak maradni az eredeti “folytatáshoz”.

 8. Szerintem ez a film úgy működhetne tökéletesen a canon-t megtartva ha norvég férfiszínészekkel, norvégül forgatják az egészet.
  Nyilván ezt a kutya sem finanszírozná Hollywoodban.

  A csajt még elnézem, a 1982-es filmben csupa gyenge minőségű videofelvételt néztek a norvég táborról, el tudom képzelni, hogy akár lehetett volna egy nő is köztük. A négercsávó viszont… jajj.

  Mindegy. Majd inkább mint remake-re gondolok erre a filmre. Azért valamennyire bízok Ron D. Moore-ban, remélem kiérdemli ez a bizalmat.

 9. Na most az én meglátásaim:
  – szinesbőrű még szószó, szakács szerelő ilyesmi, bírja a gyűrődést enne van a vérében.
  – a nő legyen benne, de egy ilyen kutató nő nem lángszórós GIJANE, szóval szépen kutasson és halljon meg az elsők között
  – egyébként az egyből nem is hányzott a női szereplő, teljesen jó volt ott a szereposztás
  – sajnos mostanában ezeknek a kötlező szerepeknek meg kell lennie mint egy néger meg egy kemény nő, mert ez harcolták ki maguknak, ha el is qrják ezzel a filmet mert túl sablon

 10. “Ennyi rasszistát és hímsovinisztát egy helyen!” :D Mondaná egy jogvédő, akik korunk tönkretevői és mint látjuk Hollywoodból is hatnak a világra.
  Amúgy szégyenlem, hogy még nem láttam a 82-es művet, de be fogom pótolni, mert ez érdekel.

 11. “De mi az eselye egy szinesboru felbukkanasanak egy norveg bazison?”

  Norvegiaban eleg sok pakisztani bevandorlo van napjainkban pl, nem tudom harminc eve mi volt a helyzet?

  Mi az eslye egy fekete felbukanasanak a sved valogatotban, vagy egy szerbnek?

  Ha szerb vendegtudos lenne az kevesbe fajna?

  1.Nekik mar akkor is vilag utleveleuk volt, oda mentek vele ahova akart. + vizummal persze

  2.apamat a hetvenes evekben egy fekete orvos kezelte magyarorszagon, es nem kubai volt:) Mi az eselye ennek?

  Isten utjai kifurkeszhetetlenek, meg a forgatokonyvirok gondolkodasa.

 12. A néger manus még elfogadható hanem miért van náluk lángszóró? (Minek egy kutatóállomásra lángszóró?) Második világháborúsat játszanak és Fritzeket akarnak kifüstölni bunkerből vagy mi?

 13. ebben mit keres egy csaj?????

  lassan màr nem lehet alig-pàr-szereplos filmet forgatni mert kell bele jocsaj, n*gger, homoki n*gger, kinai, indiai…
  lassan egészen màs jelentésg kap az ensemble cast…

 14. Alulról a harmadik kép csak szerintem nem földi eredetű helyszín? Mármint, gondolom nem unalmukban faragták jégből a srácok, vagy hasonló. Űrhajó? :S

 15. Az eredetibe is volt feka
  És amúgy meg nem norvégok…

  a csajt viszont nagyon nem kéne…

 16. Ezaz, ha valaki látta volna az eredetit, tudná h a norvégok kipusztultak az első 10percben… és h feka volt benne alapból, csaj meg nem.

 17. én nem tudok örülni a prequelnak, a thing úgy volt tökéletes ahogy volt, az élményt nem lehet sem utánozni, sem fojtatni, van amihez egyszerűen nem szabad hozzányúlni, lásd mi lett a star warsból az évek során…

 18. MStipee, az gondolom az űrhajó lehet, amit az elsőben is mutogattak még az elején.

  Spoiler lehet:
  Egyébként nekem van egy olyan sejtésem, hogy a második képen szereplő arc lesz az egyik, aki végül a helikopterrel elkezdi üldözni a szánhúzó kutyát.
  Spoiler off.

 19. Az eredetit nagyon szerettem, nem hiszem, hogy újfent hozni lehet azt a színvonalat.

  Viszont mind feka, mind lángszóró volt az eredetiben is, szóval nemigen értem ezeket a felvetéseket (a csaj más dolog, de a genderisták miatt 2010-ben ezt sajnos el kell viselni).

 20. Már csak kíváncsiságból is, de megnéztem a norvég statisztikai hivatal adatait és ott az áll, hogy 1977-85 között 227 fekete afrikai bevándorlót honosítottak, szóval elvileg lehetséges volt a ’80-as években is néger norvéggal találkozni, bár vitathatatlan, hogy jelen esetben inkább a polkorrektség a motiváló ok.
  Az meg, hogy az eredeti filmben is volt néger szereplő – mint ahogy itt páran mondták – nem jelent semmit, mert az eredeti az amerikai tábor embereiről szólt, ez meg egy előzmény, amely a norvég tábor balsorság tárgyalja.

 21. paraaaaaa! nagyon adja!

  amúgy: a filmben lesznek amerikai karakterek és norvég karakterek is. a norvégok természetesen norvégul (is) fognak beszélni. lájk?

 22. Az én álláspontom szerint (is) az eredeti, 1982-es The Thing úgy volt tökéletes, ahogy volt. Rengetegszer fogom még megnézni. (Y) Folytatás készült PC játékban, képregényben (ezt nem olvastam, de egyik haverom igen), az előzmény filmtől egyelőre még csak félni tudok. De adok neki mindenképp egy esélyt! :) Ki tudja, lehet megkedvelem.

 23. megtaláltam a választ a “hogy kerül ide egy csaj” talányra.
  a csaj nem lehet más csak egy “dolog” és így próbál beszivárogni a bázis lakói közé: “én csak egy eltévedt védtelen hajadon nő vagyok, segítsenek rajtam” :)
  így elaltatva a gyanút, szépen mindenkit lelángszórózik majd végül átalakul kutyává és átruccan a szomszéd táborba, ahol már nem marad ideje ismét csajjá változnia mert két őrült helikopterrel kergeti :)

 24. Az imdb-s cast szerint a néger és a lány is angol névvel rendelkezik (Kate lloyd, Derek Jameson), tehát nem született norvégként akarják eladni őket. Másrészt a norvég kutatóállomás nem azt jelenti, hogy ott csak született norvégok dolgozhatnak, hanem azt, hogy az ott kiokoskodott eredmények, felfedezések, stb norvég zászló alatt történnek, tehát a dicsfény annak az országnak jut, nomeg persze a tudóscsapatnak. Szóval nem kell semmi extrát belelátni abba, hogy nem csak norvég van a norvég bázison.

  A második kép pedig tényleg enyhén Stohl Bucis.

  Remélem a film jó lesz, a rendező első egész estés rendezése, dehát el kellett kezdenie valahol. Nagy. szinészi alakításra nem számítok, szerintem a forgatókönyvön áll vagy bukik a cucc.

 25. Beleolvastam a Ron D. Moore-féle forgatókönyvbe. Azt kell mondanom elég korrektül meg vannak oldva a felvetett kérdések (a csaj, a néger pasas). Másrészt viszont az első trailer alapján máris komoly eltérések vannak, főleg hogy Eric Heisserer újraírta az egész szkriptet. Nyilván a szponzorok reklámjainak elhelyezése miatt volt pl. szükség, hogy a film New Yorkban egy Starbucksban kezdődjön (mármint a trailerben annak tűnt).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.