A legnagyobb Avatar rajongóknak

Háromlemezes hiperszuper kiadvány is jön majd november közepén.

The three-disc AVATAR Extended Collector’s Edition Blu-ray and Theatrical Special Edition Re-Release DVD will both feature the original theatrical release, a special edition re-release, family audio track with all objectionable language removed and new collector’s extended cut with sixteen more minutes including an exclusive alternate opening Earth scene. Viewers will journey to the depths of Pandora with filmmakers during “Capturing Avatar“ an in-depth feature length documentary covering the 16 year filmmaker journey including all new interviews with James Cameron, Jon Landau and cast and crew. … The AVATAR Extended Collector’s Edition Blu-ray will also have even more bonus material and interactive viewing. Through the unparalleled, interactive technology of Blu-ray, fans can dive further into the world of the Na’vi and experience the #1 international sensation from behind the scenes, with a “master class” on the production of the film. Leveraging the interactivity of Blu-ray, viewers can experience the full film in three stages of production: Performance Capture, Template (1990’s video game version) and Final as well as a composite of all stages in “Pandora’s Box”. This will be supported with interviews by Jim Cameron and the filmmakers and serve as a “master class” on the making of AVATAR.

Szóval ha valakinek tetszett a film, akkor ez lesz az ő változata.

human
írta
2010. 10. 06. 11:12
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “A legnagyobb Avatar rajongóknak” bejegyzéshez

 1. halottam hogy a gyűjtői változatban lesz 45 perc kivágott jelenet is..az külön lesz megtekinthető vagy a filmbe beleágyazva?

 2. Nem, azok külön lesznek megtekinthetőek az extrák között, viszont 3(!) változatban lesz a film a lemezen. Első a mozis, második a nemrég bemutatott, kb 8 perccel hosszabb Special Edition, a harmadik egy további 16 percet és alternatív kezdést felvonultató Extended Cut.

 3. azt hittem már nem is fogjátok közölni ezt a hírt,
  mondjuk a külön megtalálható kimaradt jelenetek nyers formában lesznek megtalálhatóak ill. nem lesznek előzetesek és tv spotok se a lemezeken, de így is brutál kiadású

 4. Lesz DVD is és BD is. Még nálunk is. Igaz szinkron csak a moziváltozathoz lesz, extrákon pedig nem lesz magyar felirat.

 5. extrán nem lesz felirat? akkor a bővített jelenetekkel rendelkező verziókon se? mert akkor azért sovány.

 6. gondolom nem 3D-s verziók.. bár nagyon nincs 3D-t megjelenítendő tvm… de azért érteeeeeeeeed… :)

 7. Selejtes kiadvány lesz: az extrákon nem lesz magyar felirat, sőt, az extra részekhez sem készül szinkron, tehát ha nézed a bővített változatot, akkor az új jeleneteknél átvált feliratra… nem írom le hogy hová dugják a kiadványt…

 8. Hooligan én még nem láttam olyan kiadást, hogy a bővitett jeleneteknél átvált feliratra vagy leszinkronizálták azt is vagy full feliratosan megy a film, szóval sztem ne terjesszél rémhireket, max. annyi, hogy a filmek (bővitettek) csak feliratosak lesznek, de lehet hogy lesz szinkron, szokott lenni. Meglepne ha most kezdenék el ezt a rossz szokást.

  A felirat nélküli extrákért kár!

 9. És vajon a fjúcsörett disc-en a minőség olyan jó marad mint az extra nélküli dvd-n?
  Bocs a hülye fogalmazásért…

 10. En viszont mar lattam jo par olyan filmet, ahol csak a mozis verzio volt leszinkronizalva es a hozza toldott jelenetek pedig nem. Most igy hirtelen a Terminator 2 ugrik be. Ott volt ugy, hogy az uj jeleneteknel atvaltott angol nyelvre.

 11. ez a kiadás még mindig a közelébe sem ér a közelgő Alien Anthology gyűjtői kiadásának, na az besza-behu, ez messze közönséges

 12. én is láttam már azt hiszem ilyet.vaéamelyik star warsnál. mondjuk elképesztő baklövésnek tartom

 13. Kéne a Francnak..Avatar bőven elég volt egyszer…csak a látvány miatt ajnározzák..nem érdemli meg..persze ez az én véleményem

 14. Ugyanmar … mar megvan az elso vasdobozos gyujto kiadas, szoval majd amikor 2012 november 21-en megjelenik, a “7 disc hiper-super version with 3d and 8 cuts of the movie” esetleg meggondolom h lecserelem a jelnlegim … addig ne farasszanak :) ez lesz az a film ami a kovetkez 3 evben mindenevben kifog jonni 2 hiperebb valtozat mint az idaigiak, mert hat 10 bort le kell errol nyuzni …

 15. sandor8206:

  Pedig sajnos igaza van mert nagyon valószínű, hogy a 16 perc bővített kiadáshoz nem lesz szinkron csak felirat. Az extrákhoz pedig még annyi se lesz. Elég rossz ez így főleg aki ezt várta 1 éven keresztül.

 16. az a baj, h a hazai forgalmazó többet tud így kaszálni rajta (mit remélünk mi, h megfizetik a szinkronszínészeket, h álljanak össze a 16p kedvéért?) és tudjátok, egyetlen dolog számít, a profit

  kegyetlen dolog a kapitalizmus: ne feledjétek, mi vagyunk a termékért és nem a termék értünk (sic!)

 17. sandor8206: pedig nem egy ilyen dvd-kiadás van…

  Árak: 4990 a dvd, 9990 a blúréj, de ez utóbbi szerintem csak nyomdahiba.

 18. persze a torrenteken van ilyen az említett T2 + star wars is az otthon összedobott cuccok voltak. Olyan nincs hogy szinkron és átvált feliratra a + jelentet eredeti dvd-n vagy full szinkronos (új jeleneteket is szinkronizálják pl: T2) vagy full feliratos cucc csak pl: SW. Aki ilyennel találkozott és baja van vele, vegyen eredetit és ne csak letöltsön.

 19. sandor8206: rengeteg eredeti DVD-m van, s nem egy ezek közül lazán átvált szinkronból feliratra. Most ilyenkor mi van? Gondolom, az a válasz, hogy nem is voltam a boltban, csak álmodtam a vásárlást, nem? Vicces, épp ezért, mert a hozzászólásod pont arra utal, hogy Te főleg letöltesz, s nem vásárolsz, ha ez neked hihetetlen.

 20. amúgy tévedhetek én is, nem láttam minden bővített cuccot eredeti dvd-n, de az említett két film pont rendben volt + olyannal én még nem találkoztam ahol váltogatott volna.

 21. inkább megrendelem amazonról olcsóbban. köcsög intercom. elmehetnek a picsába. az összes hazai kiadványuk ilyen.

 22. sandor8206 : nem tudom te hol élsz,de sajnos magyarisztánban ez bevett eljárás,hogy nem elég hogy elkúrják a filmeket a szar szinkronjukkal,de még ki se tartanak mellette,az extrákra már csesznek költeni,de te biztos egy ilyen helyen dolgozol,és véded a senkiházi véreiedet….

 23. Nem kellene oltogatni sandort, szerintem. Lehet hogy van ilyen film, de az említett T2 rendezői változata tényleg le van szinkronizálva végig, az más kérdés, hogy az “új” részeknél nem ugyanazok a szinkronhangok mint a film többi részében és ez szerintem marha idegesítő. És ez nem azt jelenti hogy nincs ilyen elb*szott kiadás, de tény, hogy az említett példa határozottan nem olyan, és ennyi. Pont. Azt meg majd meglátjuk, hogy az avatar milyen lesz, lehet hogy alapból úgy oldják meg, hogy a moziverziónál választhatsz magyar hangot, ha meg bővítettet választasz az elején, akkor nem lehet magyar hangot választani opcióként sem, és tádámm, meg is van az elegáns és olcsó megoldás.

  Megjegyzem nekem olyan lemezem van otthon, hogy mindkét oldalára van írva film, normál irányban szinkron és felirat is választható, 4:3 képarányú magyar verzió, fejjel lefelé meg 16:9es, csak feliratos angol bővített verzió. Sok furcsaság van, hogy ez milyen lesz, majd kiderül.

 24. Nem azt mondtam, hogy nincs de meglepne ha ezt a csicska megoldást választanák egy ekkora kiadásnál, mert szinte mindegyik nagyobb film ami bővitett volt akár új (pl:Watchmen, T4) dobtak rá szinkront, vagy akár régi újraszinkronizálták pl: Superman, T2 vagy csak ment felirattal simán pl: Alienek vagy SW. A szinkron és felirat keveréses módszer sztem ritka mint a fehér holló, biztos van de nem az a megszokott.
  Az avatar meg sztem simán lesz felirat a bővített filmhez és külön lesz megtekintendő. Eleve nem is tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy majd ugrál a felirat be, nem beillesztve nézed az új jeleneteket, hanem külön lemezen lesz a 3 fajta változat. Az eredeti szinkronosan, a rendezői meg csak feliratosan, mint az Aliennél.

 25. Az Alien quadrilogy-val tudok párhuzamot vonni.
  -a mozis verziós értelemszerűen szinkronos
  -a bővített változat feliratos
  DE
  ha számítógépen nézem az bővített változatot, akkor be tudom ott is állítani a szinkront és az alternatív/extra jeleneteknél átvált feliratosra. ami számomra azt jelenti, hogy nincs kétszer rajta a film a lemezen (ami valljuk be helypazarlás lenne) hanem megvan egészében a mozis, plusz az alternatív/extra jelenetek. és attól függően melyiket választottad kezdésnél azokat a jeleneteket játssza le sorban a lejátszó. és alapból feliratosan nyomja, hogy (gondolom) ne legyen észrevehető ez a kis trükk. vagy legalábbis ne bontsa meg a filmélményt.

  sajnos ott is feliratmentesek az extrák :S

  más: a watchmen bővített változat megjelent szinkronosan dvd-n? mert én csak a mozissal találkoztam eddig.

 26. brianaspirin:

  Dehogy jelent meg, sokak nincsenek tisztában a hazai kiadványokkal, csak írkálnak, hogy írjanak valamit, még ha az hülyeség is (tiszt kiv).

  más:
  Magáról a kiadványról meg szerintem mindaddig fölösleges beszélni, hogy mi hogyan lesz, míg nincs a kezünkben a kiadvány, de ez csak az én véleményem.

 27. A Watchmen tudomásom szerint se jelent meg Bővített kiadásban.
  Nekem megvan itthon eredetibe, de ez csak a mozis. Persze azért az extrák kaptak feliratot. Persze lehet csak azért mert nincs olyan sok belőle.

  Sandor: Sajnos tényleg ilyen lesz az Avatar. Nézed majd a bővített változatot, és szinkronról majd átvált angolra alatta meg felirat aztán megint vissza.

  Szomorú egy helyzet, de sajnos ez van.

  Arról meg már fölös írnom, hogy az extrák kapnak e feliratot vagy sem.

 28. A kiadás nem digipack-os lesz mint a képeken hanem szimpla amaray tokos. Nem kéne mutogatni ezeket a képeket,mert kis hazánkban butított külsejű lesz :D
  Az amerikai gengszternél nagoyn idegesítő volt ott vagy fél órával volt hosszabb a film és mindig átváltott feliratra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.