13 hozzászólás a “The Tempest-előzetes” bejegyzéshez

 1. Simán benne van egy stilizált mestermű lehetősége, mint amilyen a rendezőnő előző Shakespeare feldolgozása a Titus volt.

  Az egyik kedvenc, nagyon véres és teátrális, de tartalmas adaptációnak tartom azt a filmet Hopkinsszal, és mivel ott az a zavarba ejtő egyediség, amellyel az eredeti műhöz szöveghűen visszanyúltak különösségében nagyszerű lett. Itt, a The Tempest stílusrokonaként érdekes lehet.

 2. Na ezt is muszáj látni. Nagyon egyedi látványvilága van, nem egy CGI tömegtermék. Russell Brand-re meg nagyon kíváncsi vagyok mit alakít itt:)

 3. Nagyon várom. Bár az eddigi Shakespeare művek nagy része szinte minimál látvánnyal jött. Igaz, nem is volt szükséges bármi effekt, hiszen a színészek játékán, és a szövegen volt a hangsúly. Ez külön csemege lesz … remélem :)

 4. ma már mindenből kihagyhatatlan a cgi, itt viszont nem mutatott túl jól a trailer alapján, s az itt felsorakoztatott színészek 80%-a sztem nem volt képes felnőni a szerephez (többet közülük még színésznek sem mernék nevezni!)
  a trailer alapján nem várós

  Shakespeare még mindig színházban a legjobb, Arany János fordításában, magyar színészekkel ;)

 5. Nekem a látványvilága a The fall-t juttatta eszembe. Azon felül várós, Kalibán szerintem az irodalomtörténet egyik legjobb antigonistája.

 6. Gyönyörű helyszínek,egyedi világ,jó színészek és Sigur Ros a trailer végén.Én azon egyszerű lelkek közé tartozom,akinek ennyi elég ahhoz,hogy meg akarja nézni az egész filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.