8 hozzászólás a “Thor az Empire magazinban” bejegyzéshez

 1. Éééés kezdenek észhez kapni a film pomóterei, a marketingfotók feljavúltak, de látszólag nem lesz itt semmiféle Vasemberes könnyedség, darkosra fogják hangszerelni Thor történetét. Ez a fajta komoly koncepció pedig csúszós jég, mert láttuk a Hulkot, ahol színtén egy mesteri rendező vérzett el.

  Azt kívánom persze, ne legyen igazam és Tim Burton hősmozijainak típusa, kicsit klasszisabb műveltséggel szülessen újjá Branagh keze alatt!

 2. Én is nagyon reménykedek, szerintem jó kis film lesz!!! Ejjj de messze van még május:(

 3. Thor sose volt egy poénos karakter, Ironmanben mindigis bennevolt a lazaság. Nem illene hozzá. Kicsit idegesít már, hogy most minden DC filmet darkosra akarnak a nézők a TDK miatt, minden MArvelt meg poénra az Ironman miatt.
  Amugy az Empire borító nekem nagyon tetszik.

 4. Ajánlom figyelmedbe az Ultimates sorozatot pl.
  Thor karaktere elég gyakran jelenik meg a Marvel univerzumban jókedéllyű empatikus figuraként, és a veretes szóhasználata eleve bohókássá teszi egy kissé. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne nyomasztó néha a hangulat, lásd pl a csípősnyelvű pókembert, ami szerintem elég sok kemény gyomorbaverős sztorit lehozott a karakter alapvető jókedvűsége ellenére. (ehhez meg ajánlom a civil war eventet, vagy pl a one more day című “tragédiát”)

 5. Nem tudom minél több látok a filmről annál fostalacsikábnak tűnik. Most komolyan egy ilyen típusú rendező a kis kimért modorosságával nem hiszem, hogy alkalmas egy képregény film rendezésére. Vagy kapunk egy színpadias, modoros filmet.

  Azt, hogy a főszereplő fazonilag passzolós az rendben van de az a pár jelenet amit produkál színészileg brrrr. Amikor bejelentetek , hogy Anthony Hopkins lesz Odin ( jaj ne már ). Miért is ? Tudom mert már a Zorroban is olyan jó volt. Ennyire nem kelhet az a pénz.

 6. Borzas: tisztában vagyok a dolgokkal, az Ultimatest csak 3x olvastam :) A 616-os Thor kissé bohókásabb a nyelvezete miatt, viszont az Ultimate Thor már komorabb, főleg miután mindenki ellene fordult a vol2 ben. Persze nem egy Batman de Iroman vagy Pókember mellett azért ő a komolyabb vonalat képviseli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.