10 hozzászólás a “Vége az Emma Stone-os Pókember pletykának” bejegyzéshez

 1. Nos igen, ha póki visszamegy a gimibe, akkor ott MJ még a kanyarban sem lesz, ugye Gwen Stacy után még lesz neki 1-2 barátnője, és csak aztán jön össze MJ-vel. Ez így jó is lesz, nekem tetszik.

 2. Ja csak az ultimate spidermanben pl előbb volt MJ mint Gwen. És ebben a filmben tudtommal mindkettő lesz. Szvsz Mary Jane-nek jobb lett volna, de így se rosz kiváncsi leszek ki lesz a vörös.

 3. Lehet, rosszul emlékszem, de Gwen szőke, és Mary Jane Vörös.
  Ez azért érdekes, mert Emma Stone védjegye lett a vörös, illetve a sötét haj, szőkén viszont középszerű. Az biztos, hogy nem lesz ő is vörös, meg Mary Jane is, Mary Janenek ugyanúgy a vörös a védjegye, tehát ezekszerint szőke lesz Emma Stone…megint:(

 4. Parker barátunk előbb ismerte meg MJ-t, mint Gwent; előbbivel 13 éves korában ismertette meg a két nagynéni mesterkedése, utóbbival meg – ha jól emlékszem – egyetemistaként találkozott… :) Legalábbis a klasszikus verzióban.
  Az Ultimate sorozatban szintén előbb ismeri Peter Mary Jane-t, mint Gwent.

 5. Szarleszez, mert pg-s lesz, nem R, pedig jöhetne Carnage, kaszabolhatna embereket, lehetne igazi pók-eksön. Félek hogy be fog bukni :S Emma Stone miatt amugyis megnézném de félek hogy csalódni fogok.

 6. Ultimate girl next door kinézettel, vörösen és zöld szemmel (azaz alap MJW megjelenéssel) szőke kék szeműt játszani , aki előbb-utóbb ráadásul meg is SPOILER(?) hal SPOILER VÉGE. Hát Pff. Gwennek inkább én is Hayden Panettieret vagy más szöszke “tini sztárt” képzeltem volna el, de a Sony nagyon keveri a szezont a fazonnal. Marvel bácsi rájuk piríthatna… Ja hogy nem tud, mert balf#sz volt amikorkorábban eladta a jogokat. Na mindegy ez van, a mai idegeskedés meg is volt… :,(

 7. De mi ez már, a vörös csaj fogja játszani a szőke karaktert a szőke meg a vöröset, nemár, most direkt osztják keresztbe a szerepeket hogy nehogy azt kapják amelyikre egyáltalán hasonlítanak? Nevetséges.

 8. Tök normális hogy a vörös csaj fog szőkét játszani, a szőke meg vöröset. istenem….. Eddig ez a pókember film egy katasztrófa.

 9. Most azért katasztrófa mert két nőnek átfestik a haját?könyörgöm még el sem kezdték forgatni (tudtommal), legalább várjuk meg még kész lesz…és köztünk legyen szólva, inkább ez mint Tobey Maguire…na az a srác katasztrófa (legalábbis pókembernek)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.