A Mission Impossible 4 forgatásáról

Vagyis először egy kishír, miszerint Anil Kapoor (a Slumdog Millionaireban ő vezette a LÖIM-t) és Léa Seydoux csatlakozott a stábhoz. Kapoor a rosszak oldalán fog feltűnni Michael Nyqvist mellett.

És most akkor lássunk pár képet a forgatásról.

A Brad Bird féle MIssion impossible 4 forgatásáról képek

A Brad Bird féle MIssion impossible 4 forgatásáról képek

A Brad Bird féle MIssion impossible 4 forgatásáról képek

A Brad Bird féle MIssion impossible 4 forgatásáról képek

A Brad Bird féle MIssion impossible 4 forgatásáról képek

7 hozzászólás a “A Mission Impossible 4 forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Megnyírhatták volna Cruise-t, mert ez a séró a nálam nem túl nagy tetszést arató John Woo M:I 2-öt idézi, ahol a forma túlságosan nagy előnyt élvezett a tartalommal szemben. Igaz, az érv nagyon sántikál, hiszen az első rész óta valójában nem kaptunk egy valamire való stílusos történetet sem, csak akciót.

  Az viszont legalább jó legyen, a legutóbbi részben volt egyetlen kiemelkedő szcéna (Hoffman menekítése), ebben több ilyennek kéne lennie !

 2. Utálom már ezt a dagadt törpét :D 2 jó filmje van, abból az egyik vámpíros :p
  Kereshetnének helyette valami macsót, mint ahogy Bond is cserélődik. Nekem nem hiányozna Tommyboy.

 3. Naa,azért Cruise-nak nem csak 2 jó filmje van!Szerintem kiváló színész,csak mostanában picit besokaltak rá az emberek pár hülyeség miatt.De szerintem az alakításaival sosincs gond.Sőt mostanában a poénos oldalát is próbálgatja,és pl.a Trópusi viharban,meg a Kéjjel nappal-ban is megszakadtam rajta.

 4. Hát csatlakozom ammok-hoz…2 jó film? Akad ott több is, főleg ugye most megérkezett Les Grossman! Szóval nem írnám le, de tény, hogy ebből 4. részt csinálni…hát…őőő…hogyismondjam…„balfalság”.

 5. Én személy szerint még sosem csalódtam Tom Cruise alakításaiban.. a magánélete meg nem érdekel.. és számomra az egyik legjobb színész.. és az is fog maradni.
  Egyik kedvenc film trilógiám a M:I és már nagyon várom a folytatást. :) Olvastam hogy a M:I 5-öt is tervezik.. és még nagy valószínűséggel abban is szerepelni fog Ethan Hunt-ként Tom Cruise.. :)
  Ezt a karaktert nagyon Tom-ra találták ki szerintem.. és szerintem akármelyik rendező mellett hozta a formáját.. igen.. még John Woo mellett is..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.