Ezért gyorsult fel Superman ügye

Azt hiszem erről már írtam is régen, hogy a Warner ha nem csinál semmit a Superman ™-el, akkor 2012-ben elveszti a jogot, lecsaphat rá valami más stúdió. Ezért ugrottak neki most kicsit gyorsabban.

Valahol poén lehet Snydernek olvasni azt a pletykát, hogy a Warner művészileg nem őt szerette volna a fő székbe, viszont Aronofsky nem tudná leszállítani 2012-es bemutatóval a filmet, mivel jelenleg még a forgatókönyv is katasztrofális állapotban van, ő pedig szeret pepecselni. Szóval a keménykezű gyors és azért valamennyire egyedi szemlélet miatt kapta Snyder a melót, legalábbis ezt zizegi a nád.

A főbb történetről pedig azt, hogy Clark Kentként járja a világot az ezek szerint nem alsógatyás, azon tépelődve, hogy felvállalja-e a Supermanséget, vállára vegye a sorsot.

human
írta
2010. 10. 08. 07:50
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Ezért gyorsult fel Superman ügye” bejegyzéshez

  1. a ghost rider folytatását is ezért kell legyártani, a pókembert is. meg elvileg az ff is ez a cipő

  2. Na hát ez aztán az ütős story!!! Tiszta vicc! Az összes szuperhősös filmnél eljátszák ezt a “LEGYEK SZUPERHŐS VAGY NE” drámát! Aztán ha jön egy főgonosz, úgyis visszabújnak a ruhájukba.
    De most komolyan, jobbat nem tudnak kitalálni?

  3. Ez a szuperhős legyek vagy ne a Smallville-ben is benne van…nem elég az nekik…nekünk az igazi sztreccsgatyás Superman filmre van szükségünk.

  4. Szerintem jó lesz az új Superman. Minden a végleges megvalósításon múlik, az összképen, ebből az alaptörténetből bármit ki lehet még hozni, és hát tudtommal az egész Christopher Nolan védőszárnyai alatt készül, vagy mi, akinek hát… enyhén szólva meg van az érzéke hozzá, hogyan kell igazán tökéletes szuperhős filmet csinálni :-D

  5. Mindig is Szupermen volt a kedvencem a hősök közül, szóval én már nagyon várom. Remélem jó szinészeket szednek majd össze, mint Reeve, Brando, vagy Hackman voltak az eredeti filmben.

  6. én jobban örülnék ha Snyder egy Rohrschac szintű karakterről csinálna egy filmet. Supermant sosem kedveltem igazán, de így h Snyder ül a székben, mégis kíváncsi lettem.

  7. Ha nem olyan rosszak lesznek az arányok akció ügyben, mint a Superman visszatér-ben (80% lelkizős duma – 20% akció) akkor már megéri megnézni a filmet. Én is valami keményebb boss-t tennék a filmbe, mint pl Metallo vagy Zod.

    Zack Snyder szerintem jó választás. Ahogy elnézem ő nagyon nagy alázattal nyúl a képregényfilmekhez. Nolan neve is garancia. Valaki felvetette,hogy ez a két ember azért nem jó mert túl hosszúak a filmjeik. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már a t.köm tele van ezzel a kötelező 90 perces játékidővel, ami úgy épül fel,hogy az első 1 órában duma-duma-duma az utolsó félben meg valami gagyi akció,hogy azért a közönség se hőbörögjön.

  8. Remélem nem lesz szavazás a filmben (Nolan), hogy akkor most legyen superman hős vagy nem :-). Az egyetlen rendező aki már bizonyított, hogy tud felnőtt és komoly comic-filmet csinálni az Snyder (bár jó volt a hozott anyag) szóval egyik szemem őrül, a másik viszont sír mert a rendezési stílusa nem teszik (300-nál még bejött) de utána már sztem önmaga ismétlése csak.

  9. Mégis hogy vártok több akciót, mint amennyi Returns-ben volt, ha egyszer az lesz a történet, hogy Clark Kent-ként mászkál és dilemmázik? Hát ez nagyon fasza lesz mondhatom. Én sosem értettem miért fikázzák a Returns-t. Ott legalább az elejétől kezdve megvolt az eksön és láthattuk Superman-t a jól bevált (és faszán modernizált) szerelésében. Mégis milyen 80% lelkizős duma??! Az akció végig jelen volt. Ez az új lesz 80%-ban lelkizős duma a történet szerint. Majd ez is ott fog kezdődni, hogy a farmon munkálkodik, bámulja az eget, zsörtölődik magában, ki vagyok én, honnan jöttem, mi a sorsom. Aztán elindul, majd 1 órán keresztül Clark walk. Az utolsó 30 percben meg megjön Zod, erre gyorsan eldönti, hogy ő aztán zupamen lesz, lenyomja, végefőcím. A bánatért nem lehet ott folytatni, ahol a Returns-öt abbahagyták. :(
    (Ugyanígy felháborít a Pókember reboot-ja is: fantasztikus lesz 20-adjára is látni, ahogy megcsípi a pók, meg fut a busz után, szegény Ben bácsi is meghalt már párszor, talán hagyni kéne végre békében nyugodni.)
    Folytatásokat akarok!!!! Nem pedig az unalomig ismételt eredettörténeteket. Pedig képregény ügyileg lenne hova nyúlni.

  10. fricsi: Egy dolog az amit mi várunk és egy dolog az ami végül megvalósul. Ezt mi is tudjuk nagyon jól.

    “Én sosem értettem miért fikázzák a Returns-t. Ott legalább az elejétől kezdve megvolt az eksön ”

    Először is tisztázzuk azt,hogy milyen az az “akció”, ami egy Superman filmben van. Vesd össze a Returns-t a Doomsday-el! Nem! Nem az a különbség,hogy az egyik film a másik meg rajzfilm.

    Ui: Ha tényleg erről fog szólni,hogy “jujjj most én Supi legyek-e vagy csak túrjam a farmot?” akkor nagyon nagyot csalódnék Nolan-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.