Feltámadt hamvaiból a Halo-film

A Dreamworks látta, hogy a nemrég megjelent Halo: Reach az első nap 200 milliót kaszált a boltokban, így szöget ütött a fejükbe, hogy miért nincs még kész ez a film? Felismerhető brand, méghozzá nem is kicsit.

Vagy 5 éve szó van erről a filmtervről, de most érhető okokból ismét előrébb került. Most jön a koppanás: a Halo játék alapján készült könyvek alapján készülő forgatókönyv alapján akarnak filmet készíteni. Ezért.

human
írta
2010. 10. 08. 15:54
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Feltámadt hamvaiból a Halo-film” bejegyzéshez

  1. Bárki is kételkedett, hogy nem csinálják meg végül?:) Én már előre röhögök a markomba, hogy fognak kinézni a páncélos kacsák meg vakondok a filmvásznon:) (mindig lenyűgözött, mennyire viccesek az ellenfelek a játékban).

    Amúgy ha moziba kerül tuti nagy siker lesz, hiszen alapból adott a játék rajongótábora, plusz egy hatalmas sci fi rajongó réteg, akik nem kapnak elég filmet, plusz az átlag mozibajárók (én is tuti meg fogom nézni).

    Amit remélek, hogy nem Master Chief lesz a főszereplő, mert ha megmutatja az arcát, akkor a Halo rajongók kimennek a moziból, ha meg nem, akkor a mozi másik fele:).

  2. Játékként is a hype viszi a hátán a játékot,de filmként el nem tudnám képzelni hogy végig műanyagpáncélban,rózsaszín lézert lövöldöznek a röhejes ellenfelekre.Ha meg valami hiányzik ezek közül akkor nem halo.

  3. Pfff. Csak hájppal nem lehet ilyen mennyiséget eladni semmiből. Attól hogy neked esetleg nem tetszik, még lehet nagyon jó…

  4. Az előttem hozzászólóval egyetértek. Nagy HALO rajongóként várom már nagyon a filmet, főleg a Reach (évjátéka) után! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.