Killer Croc vs. Batman?

Figyeljétek egy apró hírből mekkora pletykát következtettek: a Batman 3 forgatását jövő áprilisban kezdenék New Orleansban. Ennek valószínűleg anyagi okai vannak, ott olcsóbb, mint az eddigi munkák Chicagoban. Erre Mark Millar bedobta a twitterén, hogy jujujuj lesz Gothamen kívüli jelenet. Orleans mellett mocsaras vidék van, szóval innen már nem volt messze az a következtetés, hogy Killer Croc lehet az egyik rosszfiú.

A leírását olvasva még akár be is férne a Nolan-féle realistább Batman filmekbe: egy születési rendellenesség miatt nem túl okos erős legényről van szó, akinek jobb a szaglása és tovább bírja a víz alatt mint egy sima ember.

De ez mind nagyon elszállt pletyka.

human
írta
2010. 10. 08. 16:06
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Killer Croc vs. Batman?” bejegyzéshez

 1. Hát ez így nagyon nem lenne egy nagy agyalós krimi:)
  A Dark Knight azért is ütött nekem annyira mert inkább volt félig maffia félig szicho thriller mint szuperhősös film. Gondolom Nolan nem nagyon fogja megengedni magának a minőség és színvonal csökkenést:)

 2. nagy, erős, jó a szaglása és…egy kib*szottnagy krokodilember :D Attólmég, hogy ő szerepelne(bár szerintem nem fog) lehet egy inteligens film. Amúgymeg Nolan mostmár elővehetné az eszköztárból a moralizáló zordság mellé a detektív skilljeit is Batmannek mert eddig csak egy búskomor kungfumester volt. Na akkor akár még egy crockal is lehetne inteligens a film.

 3. HA lenne is ilyen, Nolan nem hiszem, hogy pánikba esne Croc múltjának megalkotásában. Jokernél sem vesződött sokat, hiszen minden verzió a vágásról hazugság volt, ráadásul semmivel sem tudták azonosítani.

 4. Miután a Gotham Knight-ban (ami ez a frencsájz) már előtték krokkot (illetve Batman berobbantotta a száját), nem hiszem, hogy újra előkerülne.
  De ha mégis, akkor Nolan nem fogja újra bevetni a “nincs múlt, csak úgy van” cuccot, az már túl snassz lenne :-)

 5. Már a gotham knightban is elfogadható s reális volt, szóval simán lehetne, bár kétlem. Esetleg mint verő legény, de ide valaki pszicho kell.

 6. én szeretem croc-ot, és szeretném is, de nem hinném, hogy nolan őt teszi meg gonosszá. sokkal szívesebben látnék egy poison ivy – catwoman párost.

 7. Remélem felejtős lesz a karakter, nekem soha nem volt kedvencem. Ez utóbbi nem érv, a következő viszont talán; nem hinném, hogy Nolan egy ilyen ellenségre tenné a hangsúlyt, hiszen mind Ra’s Al Ghul, mind Joker intelligensek, Croc pedig nem eléggé. Persze azért feltűnhet, de amúgy sem túl realisztikus, tehát nekem az eddigi képbe sem illik igazán bele.

 8. Nyitójelenet azért még lehet ebből Croc-al, nem jelentené azt, hogy az egész film rá épül.
  Nincs is annyi a karakterben.

 9. Érdekes, de szerintem Bane lesz a 3 Batman filmben. Az indokokat nem sorolnám, de valahogy jobban adná magát a kiégett/szerhasználó okosabb pankrátor küzdelme a bőregérrel.
  Gondolom én…

 10. A második film túlságosan eltolódott Joker felé (részben mert Ledger lejátszotta Bale-t a vászonról).
  Nolant viszont Batman belső vívódása és pszichéje jobban érdekli és ezért az új ellenfél várhatóan annyiban lesz csak érdekes, hogy milyen reakciókat tud előhozni a főhősből, mennyiben tudja megváltoztatni őt. Ahogy mások is írták, Riddler intellektuális kihívás lehet, Catwoman meg érzelmi, ráadásul mindkettő bőven belefér a realisztikusabb megközelítésbe is.
  Bár, a Dark Knight befejezése (üldözött lesz Batman) inkább valami morális témát vetít előre, ami viszont fogalmam sincs hogy melyik képregénybeli ellenfélhez passzolna legjobban…

  Mindenesetre amíg Robin nincs addig bármi lehet ;)

 11. Végre valaki rámutatott a lényegre… (vargatom)
  Hasonlóképpen gondolom én is, bár Robinnal is lehetne valamit kezdeni.
  Na nem a B&R-ból megismerttel… :D
  De magát a karaktert szerintem fel lehetne vezetni a végefele, mint esetleg Éjszárny-t, vagy esetleg legalább lehetne utalni mondjuk Jason Todd karakterére…

 12. csak éppen Bale nyilatkozta, hogyha Robin feltűnne, ő biztos nem játszaná el Batman-t…

  Croc meg szerintem inkább ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.