13 hozzászólás a “Potter felfedte az igazi arcát!” bejegyzéshez

 1. Végignézetném az összes Twilight-rajongóval, hogy tudják mi az a sötét, megkapó mese és miként kellene az árnyvilág teremtményeinek túlpúderezett bájgúnároknál, vagy egy falka szánhúzó bolhatartománynál többnek látszania :)

  Istentelen rossz lesz elbúcsúztatni Potteréket, olyan régóta velünk vannak.

  Hermione kár, hogy lemaradt, nagyon fájing képek!

 2. symor

  Nem inkább elolvastatnád velük?
  Mert ennek a sötét, megkapó mesének én csak a színes-szagos felismerhetetlenre higított verzióját láttam viszont eddig hat alkalommal.
  És akkor szvsz bolhatartomány meg bájgúnár története (ami ugye egy béna Shakespeare parafrázis egy szörnyen korlátolt és elbűvölően együgyű unatkozó mormon háziasszony almáspitéjeként a világra hányva) innentől kezdve nem játszik, mert számomra már a bezzegként felhozott boszorkányéknál sem sikerült túl jól a házi feladatot (a jó film változatot?) összekotyvasztani.

 3. inkább megnézetné sztem..ha már filmbuzin vagyunk, nem könyvbuzin :) tovább nem is ragozom.
  Még mindig szuper hangulatuk van a flyereknek. Ez így most vicces lesz, de uccsóról Luke Skywalker jutott eszembe:D

 4. Tényleg Luke-os kicsit :-) Akkor megvan, kivel fogja Lucas megcsinálni majd a régi filmek remake-jét. Természetesen csak azután, hogy 2012-ben vagy mikor lenyomja moziban 3D-sre konvertálva mind a 6 eddigit, és kiadnak azokból is vagy 4 különféle dvd/blu-ray változatot epizódonként :-D
  Ezek a poszterek amúgy jók. Mondjuk Pitonon röhögtem (ha az ő akar lenni), annyira durván Photoshop… de a hangulatuk jó. Én már ezeket csak akkor fogom megnézni, ha az összes rész kint lesz, és egybe :-D De lehet nem bírnám ki, már a 4. résztől nem nézem őket, mert csak kapkodtak össze-vissza, nem lehetett azt belesűríteni a film idejébe, ami a könyvben benne volt… És onnantól csak egyre hosszabb minden könyv, de a filmek nem, szóval…do the math :-D

 5. Am azt vki megtudja nekem mondani, hogy ki szabja meg, hogy a film csak 1,5 órás legyen vagy 2 órás??

  Am most néztem meg a Perzsia Hercegét és láttam a végén, hogy Mike Newel rendezte aki a HP4-et és az előbbi tetszett viszont az utóbbi nem annyira:S:S

 6. 1. Benicio Del Toro farkasembere mit keres a poszterek között?
  2. Nekem inkább olyan Terminatorosnak néznek ki a poszterek, leginkább az utolsó, Hermione az új Terminatrix.

 7. Uccsó kép meg Ron morcos feje büntet legjobban. A többi könyvet is két részben kellett volna feldolgozni. 14 Potter film alázna?

 8. edit: Ron képe, mert idő közben lett egy Hermione kép is utolsóként. Nem azért, mert hülyének gondolom az olvasókat, csakh a későbbiekben ne engem barmozzanak le :D
  amúgy attól félek, h ha vége a szériának, csinálnak belőle vmi bárgyú sorozatot. Na, akkor fogjuk igazán siratni a filmeket – mégha újonnan annyira nem is jött be mind:D

 9. new-york-islanders: Valamennyire a képekhez akartam kötni a hozzáfűznivalómat, valamennyire :)

  Az irodalmi ajánlást, és véleményt, amiben nagyjából egyetértünk más bejegyzésnél már leírtam, habár nem a HP kötetekkel való összehasonlításban. A mormon háziasszonyt szerintem Anne Rice olvasásával lehet alázni.

  A feldolgozások, természetesen lehettek volna jobbak, de én túlságosan elégedetlen azért nem vagyok velük. Ez pedig nem egy vitaindító kezdeményezés.

  Megjött Hermione, köszönöm human!

 10. Nem is adhat át a film egy olyan élményt, mint a könyv. teljesen más olvasni valamit és elképzelni, majd nézni. Természetesen, mivel mindenkinek másként jelenik meg a fantáziájában a dolog…nem összevethető.
  Kivételt képez az Alkonyat-sorozat. Ott az irásnak köszönhetően a filmek jobban sikerültek. pontosan, mert olyan leszükült silány a mormon irónő szókincse és fantáziája, hogy még egy egyszerü tinifilm is túlszárnyalja.
  Valamint az élethez való hozzáállása és világnézete is szánalmas, de ez nem tartozik szorosan a témához, csak egy másik bestseller(amit Rowling wc papírjának szánnék).
  Rowlingé pedig “túl” búrjánzó. Ami nem baj, csak igy érdemes a könyvet (is) elolvasni, és a filmet is megnézni. Bár utóbbi sehogy sem adhatja át azon élményt, mivel, mint már emlitettem, teljesen más a kettő. Minőséges attól még lehet. Szorítok, hogy a legjobbat hozzák ki belőle..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.