A Warner Bros golyói

Az első stúdió, aki beismerte, hogy csak olcsó konvertálásra volt ideje, így nem fogják vetíteni a filmet 3D-ben. A Harry Potterről van szó. Egyszerűen nem volt idejük a rendes konvertálásra és nem akarják felbőszíteni a rajongókat, ezért úgy döntöttek, hogy csak 2D vetítés lesz mindenhol.

Warner Bros Pictures has made the decision to release “Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1” in 2D, in both conventional and IMAX theaters, as we will not have a completed 3D version of the film within our release date window. Despite everyone’s best efforts, we were unable to convert the film in its entirety and meet the highest standards of quality. We do not want to disappoint fans who have long-anticipated the conclusion of this extraordinary journey, and to that end, we are releasing our film day-and-date on November 19, 2010 as planned. We, in alignment with our filmmakers, believe this is the best course to take in order to ensure that our audiences enjoy the consummate “Harry Potter” experience.

Vége az elsietett gagyi 3D-nek? Bár itt nem fog teljesen kiderülni, hiszen a Potter film ígyis-úgyis hatalmas kasza lesz a pénztáraknál.

5 hozzászólás a “A Warner Bros golyói” bejegyzéshez

  1. Persze, persze… Aztán majd a part 2 előtt ez is jön 3D, hogy a jónépnek legyen oka miért megnézni még1x :D

  2. Jó dolog, hogy nem akarnak valami vackot adni a rajongóknak, viszont mellékérdekként az is benne lehet, hogy közben azért konvertálják 3D-re, és ha tényleg rendesen elkészül (mondjuk 3-4 hónappal a 2D bemutatása után), akkor a mozikba küldik úgy is, és ezzel jól megdobják majd a bevételüket, mert akár kétszer annyi ideig lehet moziban a film…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.