Az egy órás Star Trek (2009) kritika

A Star Warsot betámadó kritikus elmondja, hogy bár buta volt az új Trek, de nagyon ügyesen csinálták. Délutáni videózás így szombatra.

human
írta
2010. 10. 09. 13:28
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Az egy órás Star Trek (2009) kritika” bejegyzéshez

 1. rettenetesen fárasztó volt, fárasztóbb mint az eddigiek, de szokás szerint nagyon jó. A mi lett volna ha J.J. Abrahams rendezi a star Warst poén meg nagyon ottvan :D

 2. elvből nem nézek meg olyan videot,aminek kötelező órás reklám van az elején,szal bukta

 3. “elvből nem nézek meg olyan videot,aminek kötelező órás reklám van az elején,szal bukta”

  az a te bajod, hogy ennyire távirányítható vagy:) mások határozzák meg, hogy mit nézz.

 4. te magasságos, hogy bírtátok a hangját? :)))))) szörnyűűűűű :)))) amúgy a reklám előtte pont olyan hosszú volt, hogy rábírtam gyújtani.

 5. Ebben nem értünk egyet,sztem pont igy nem vagyok távirányitható,mert ha reklámot akarok nézni,akkor nézhetnék kereskedelmi csatornát avgy úgy egyáltalán TV-t /amit legalább 10 éve nem tettem/,vagy hallgathatnék rádiót /sose fordult még elő/,és még egy csomó olyan dolog,amit az internet korában vétek megtenni,az inetrneten passziv vagy aktiv módszerekkel minden reklámot el tudsz kerülni,sorozatokra, tv műsorokra ,sportra ott a torrent,filmre detto,sőt majdnem mindenre.Biztos vagyok benne hogy ez a video is fent van valahol úgy,hogy nincs elötte reklám,max guglit kell használni előtte pár percig,szal inkább használom azt,ha már kedves human ezt nem tette meg.És winnie,most szerinted én vagyok lélekben szegényebb mert nem akarok népbutító,agysorvasztó valótlanul életábrázolt,kultúrális szeméttelepet nézni?

 6. False: hát izé, úgy látom nem sikerült megérteni mit írt. Ha te egy reklám miatt nem nézed meg a videót, akkor ezzel is irányítanak, hiszen nem látod a videót, távirányítottak a másik irányban. Az pedig elég naiv gondolat, hogy téged nem ér reklám :) Azt meg, hogy nem használtam a google-t: itt miért is tenném? A készítő weboldaláról belinkeltem, valszeg kap x százalékot a reklámokból, miért ne kapjon, ha már láthatóan elég átgondolt anyagról van szó?

  (légyszíves vedd be az elveid közé a vessző és pont mögötti szóközt is, mert akkor átláthatóbb és olvashatóbb az írásod.)

  Ennyi elég is az offolásból.

 7. A Baljós Árnyak videókritikáján és ezen kívül van még egyéb kritika ettől a figurától?

 8. Micsoda szerencse hogy amíg a reklám megy addig nyugodtan nézhet az ember másik oldalt is ^^
  Hatalmas ez a fazon, bár a hangja kicsit fura :_D
  Rákerestem az SW részekre is de inkább azt jövőhétre rakjuk félre, sok lenne egyszerre még az is.

 9. Szerintem zseniális miket mond… Mármint látszik, h időt szánt az egészre, és kivesézte a filmet, ráadasul teljesen következetes és logikus amit mond. A legjobb pedig,hogy még srác humora is bejön, bár a hangjához nehéz volt hozzászoknom az elején.

 10. Anak: Nézz rá a youtube csatornájára, van még pár videója (Avatar, Klónok támadása, régebbi Start Trek filmek stb).

  Jó volt ez a videó, de az érződött, hogy annyira nagy ostobaságok nem voltak ebben a filmben (emlékszem a Baljós árnyak logikátlanságainak feltárásán könnyesre röhögtem magam), inkább maga a remake jelenség és ennek a filmbeli megjelenése volt érdekes.
  A filmel meg kifejezetten meg volt elégedve (Blake: egyáltalán megnézted? Vagy belenéztél az első 10 percbe?).

 11. Elég durván ki lett vesézve a film…

  Blake: Ez esetben neki kéne téged szinkronizálni!

 12. Közben megnéztem a Klónok támadása és az Avatar kritikáit is. Egyedi stílusa van, de rávilágít az ostobaságokra. A Star Treket szerette, az SW Prequelt nem, az Avatart látványos de ritka ostoba filmnek tartja.

 13. azon gondolkodtam, hogy ha a filmkészítők elolvastatnák a forgatókönyveket, megmutatnák a “concept art”-okat egy pár ilyen fickónak mint ő, akkor talán nem készülnék ekkora sületlen szarságok mint amiket mostanában képesek összehozni.

 14. amúgy új ficsőrnek dobták be, vagy csak én nekem volt jobb felső sarokban X, amivel bezárhattam a reklámot? =D …szóval a “rinyálás” nekem így értelmetlennek tűnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.