Most akkor mi is van a Bourne Legacy-vel?

Válasz van arról, hogy pontosan mi lesz benne a helyzet. A héten ugye meglett az író és a feltételezett rendező Tony Gilroy személyében, de semmi mást nem tudtunk igazából. Ez eddig jól hangzott.

A friss hír az, hogy nem is kell bele Matt Damon, mivel nem Bourne van a középpontban. Nyugi, nem reboot, minden amit eddig láttunk megtörtént, viszont új hőst helyeznek a játszmába, miközben az összeesküvést kicsit magasabb szintre emelik. Valószínűleg Jason eddigi tetteinek következményeivel szembesülünk egy másik szempontból.

Ludlumhoz már annyi köze sem lesz, mint eddig volt, de ez mostanra talán nem akkora baj.

Nem az a fő cél, hogy az új ügynökkel folytassák, ennek a történetre is szüksége lesz Bourne-ra idővel, de nem rögtön. Úgy tűnik egy új trilógiára vannak tervei kb., aztán meglátjuk mennyire valósulhat ez majd meg.

9 hozzászólás a “Most akkor mi is van a Bourne Legacy-vel?” bejegyzéshez

  1. bourne legacy bourne nélkül? kicsit szkeptikus vagyok azért, így a titanic 2 is működhetett volna:)

  2. Na ez már kicsit jobban hangzik, mint hogy Damonnal folytatták volna és akkor az egész egy nulla pénzhajhász film tele akcióval

  3. Na ebből még egész jó sülhet ki, persze ha később szorosabban összefonódik az eredetivel. Vagy bármi hasonló mind1 csak ne tolják el.

  4. Most nem azért, hogy kötekedjek de kb. 0 értelme egy Bourne filmnek Bourne nélkül. Akkor már inkább legyen más a címe.

  5. A Bourne filmeknek eddig sem volt semmi köze Ludlumhoz. Aki olvasta az eredeti könyvet, az érti, tudja, mire gondolok. Átlagos popcorn mozi a sok kis tini buzeránsnak belőve. A folytatás méltó lesz az elődeihez…

  6. Olvastam a könyveket, és láttam a filmeket. Mindkettőt szeretem, és így 27 évesen is tudom élvezni a filmeket. Más dolog, hogy helyén kell kezelni egy könyvet és filmet. Ezt az intelligens emberek meg tudják tenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.