7 hozzászólás a “A The Girl With the Dragon Tattoo forgatása is elkezdődött” bejegyzéshez

 1. annyira karakteres arca van a Daniel Craignek mint a régi nagy klasszikus színészeknek ha mondjuk a játéka is lazulna akkor 20 évig kb minden évben láthatjuk minimum egy nagy filmben.

 2. Sosem fogom megérteni, hogy miért kell az amerikaiaknak valami eredendően jó európai filmből egy halál gyenge amerikai verziót készíteni… Mert nyakamat rá, hogy az lesz. A Let the right one in-nél amúgy ugyan ezt érzem.

 3. Ruann : azért a film még nem készült el, és David Fincher nem szúrt el még semmit(ez csak az én véleményem). Ő kihozza a maximumot a történetből, ez sosem volt másképp vele. A Social Network-nél is azt hiszi mindenki, hogy milyen gagyi ötlet a Facebook-ról filmet készíteni, pedig szó sincs róla, hogy ez lenne a film témája. Ráadásul 2. hete vezeti a toplistát az USA-ban, meg agyondícsérik a kritikusok és a nézők. Fincher az egyik legjobb rendező, ha valamit megcsinál, azt nemcsak a pénzért teszi.

 4. Én is kíváncsi vagyok, mit hoz ki ebből a filmből Fincher?

  Meg lehet kövezni engem, de én egyébként nem pisiltem össze magam a svéd változattól…

 5. A svéd verzióval (mint sok más könyv feldolgozással is) az a baj, hogy aki olvasta a könyvet, az egy más történetet lát viszont a filmben, aki meg nem olvasta, az meg nem értheti a történetet…
  Nekem egyébként a egyik kedvencem a Millenium-trilógia, így sajnálnám, ha elbarmolnák a vásznon, megint.

 6. kaman:

  Már bocsi. Én nem olvastam a könyvet (még, de tervbe van) viszont láttam mindhárom svéd filmet és értettem a történetet. Meg merem kockáztatni, hogy mások is.
  Amúgy az európai filmekkel ellentétben, az amerikaikra inkább jellemző egy sodró lendület (le kell kötni az elbutított amerikait mert inkább elmegy enni, értem én), nekem viszont pont az adta meg az ízt, az adta meg a történet feszültségét, hogy lassabb, csendesebb volt.

 7. a kultúra miatt van különbség, nem mert buta az amcsi, felejtsétek már el ezt a baromságot. vagy akkor a magyar is buta, a szar filmeken lóg a mozikban is, ahogy az amcsi. itthon ugyanúgy kevesen látták az eredetit, ahogy odakinn. most ezt az átlagra értem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.