18 hozzászólás a “Volt egy kis probléma a Transformers 3 forgatásán” bejegyzéshez

 1. :)Ezen mosolyogtam: A produkciónak van még “legalább” egy Bumblebee raktáron. Ha engem kérdeztek van még vagy öt. Ebben a filmben nem a kocsik lesznek a nagy költség.

 2. Most akkó mi van? Egy valódi rendőrautó behajtott a(z elvileg) lezárt forgatási területre? Mégis hogyé?

 3. Amerika. A napi legnagyobb hír, ahonnan élőbe kell bejelentkezni, egy koccanás. Szeptember 11-ről se volt ennél részletesebb tudósítás. Hihetetlen egy kultúra ez :D

 4. Ami azt illeti, nem igazán szokták ezeket pazarolni. Amikor ugye felrobban 200 méregdrága kocsi, 2 lehetőség van. Vagy a kiadó ezzel reklámozza és tényleg eléget pár drága autót, aztán sokszorosítják digitálisan, vagy 1-et bérelnek, digitálisan tönkreteszik, digitálisan sokszorosítják, és utána karcolásmentesen visszaviszik a kereskedőhöz, imádkozva, hogy ne vegye észre, hogy a felfüggesztés majd leesik a használattól.

  Egyébként még a legnagyobb studiók se nagyon engedhetik meg maguknak, hogy csak úgy pénzt dobjanak ki az ablakon, egy ilyen autó drága ám.

 5. BDJG
  Ahogy látom ez nem országos TV-n ment hanem a FOX egy helyi adóján a híradóban…

  muhadibb
  A sok felrobbantott kocsi általában kibelezett roncs, pl. az első részbe a GM asszem kb 70 leselejtezett autót adott “felrobbantani”.

 6. spedway:

  Ettől független még nevetséges :D . De ez a mai média. Nem meglepő, csak röhejes. ˇˇ

 7. a másik adón meg azzal foglalkoztak, hogy michael bay kért egy teát reggel, de az runner kávét hozott neki. bay nagy lelkesen beleivott a teába (kávé) és mikor rájött, hogy nem az kiköpte. de a hír valójában az, hogy shia labeouf elaludt reggel, csak ezzel próbálták meg mentei a csávót a média előtt. persze a runnert azóta nem találják :D

 8. Gabesz83 : Igen, csak azzal a rendőrségi autóval egy esetleges üldözés alkalmával megállítanak akár egy teherautót is, míg a sportautóval sportolni szokás, meg felvágni… valamint az eleje pont egy olyan dolog, ami törik. Felesleges összehasonlítani a kettőt…

 9. Na legalább tudom,hogy a híradók műsorszerkesztése máshol is szar,ez nem magyar sajátosság :)

 10. Igen. Kb. magyar hírekben = átszállították a csimpánzokat másik állatkertbe, de már jól vannak.

  Amúgy pedig kint ha hiszitek, ha nem: 4.000.000 jómagyar HUF átszámolva egy új Chevy Camaro.

  Szerintem max. az egyik mellékszereplő órabére.

 11. BDJG: valamit nagyon benéztél. Ez a városi híradó, úristen, mertek foglalkozni egy balesettel a városban amiben megsérült egy rendőr, mocsok sajtósok. A 9/11 idekeverése külön vicc lehetett gondolom, az annyira nevetséges állítás, hogy komolyan nem gondolhattad.

 12. Űrdongó – merthogy ez Bumblebee böcsületes magyar neve – biztos nagyon a benzineskanna fenekére nézet előző este!:)

  Az viszont nagyon jó, hogy Optimusz végre a filmben is kapott egy szép félpótkocsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.