Ez meg a másik jó: Darren Aronofsky

Mivel a Superman nem lett az övé, így a Warner ki akarta engesztelni a már említett Tales From the Gangster Squad cíművel, de úgy tűnik azt visszamondta, mert

dobpergés

A Wolverine 2 rendezéséről tárgyal, méghozzá nagyon komolyan, lehet már közel járnak a komplett szerződéshez, ha lemondta a Tales-t. A Fox azt hiszem mindent megtesz, hogy a Rozsomákkal (kölköknek: Farkassal) foglalkozó filmek ne haljanak le a második résszel a nem túl elismert első után.

Jelenleg még mindig a japánban játszódó történet tűnik a célnak, de majd meglátjuk.

human
írta
2010. 10. 13. 04:36
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Ez meg a másik jó: Darren Aronofsky” bejegyzéshez

  1. Nem orulok! Imadom Aronofsky-t joval eredetibb urgenek, egyaltalan muvesznek tartom ot en ennel! Sokkal jobban orultem annak mikor meg ugy volt, hogy az uj Robocop-ot rendezi. Persze annak mar vege. Wolverine? Ah, nem tudom.

  2. ha követik a japánban játszódó képregényt, és nem írogatnak túl sokat hozzá a sztorihoz, baromijól sülhet el. azok a legjobb képregények.

  3. Aronofsky barátom jobb ha kiszállsz! Úgy is az lesz amit a stúdió akar. PG-13, CGI parádé, 3D, kiherélt történet és az én személyes kedvencem: szigorúan 90 perces játékidő…

    Wolverine……R.I.P!

  4. hát számomra ez nem egy jó hír… ha már mindenképp “korlátozni” akarják akkor inkább a robocop, de jobban örülnék egy saját új filmnek (bár lehet ezután már az is lesz :) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.