18 hozzászólás a “Már a teasereket is felújítják” bejegyzéshez

 1. A Nike cipő láttán azonnal beugrott a film! Sajnos Foxon azért észrevehető a betegsége. :-(

 2. Nem tudom mennyire súlyos a betegsége, de örülnék neki ha néha néha felbukkanna egy-egy kisebb mellékszerepben. Ha meg nem hívják, akkor bekaphatja halivúd!A film meg alap popcorn-film, régen tudtak még fas*a szórakoztató filmeket csinálni, amit nem a “CG” (trükkök) adtak el, hanem a script és a telitalálat szereplők! Nike cipőnél már én is sejtettem :-)
  human csak érdeklődés képen (nem tudom, lehet volt már ilyen) régi filmekről miért nem ejtesz el kritikákat, persze nem dögivel egy hónapban 1-et sztem el lehetne ereszteni. Te blogod persze :-)

 3. még mindig sajnálom, hogy nálunk nem adják le újra a mozikban

  sandor8206: pedig néha elő szokott venni régit is

 4. Szerintem ez a film a 80-as évek egyik leghangulatosabb blockbuster mozija….és ehhez a hangulathoz nagyban hozzájárult a zene is. Az elején a Huey Lewis dal, és Alan Silvestri muzsikája

 5. sandor8206: Sajnos súlyos. Érdemes elolvasni a könyvét a Szerencsés Embert. 2003-ban itthon is kiadták magyarul, bár van benne pár kapitális félrefordítás. Nagyon őszintén ír arról, amikor keményen piált, meg amikor beütött a betegsége. Én is nagyon kedvelem, a Family Ties sitcomban is imádtam.

 6. @Sam. Joe

  én is olvastam, és azóta is mindig ajánlani szoktam azoknak, akiknek úgy elegük van az életből, ha ezt hallom. olvassák el, ez az ember a sikerei csúcsán min ment keresztül, annyi évesen hogy szembesült a betegségével és hogy küzd vele mind a mai napig. és mindezt képes volt megírni egy “Szerencsés ember” című könyvben…
  egyébként tetszett a video, MJF csibészes mosolya nagyon szívszorító látvány.

 7. Valaki tud segíteni a trailer alatt hallható zene azonosításában? (nem a végén lévőn)

 8. Istenem, ez az egyik kedvenc filmem EVER. Nem valamelyik rész, hanem a három egyben! Mindig úgy nézem meg. MÉg akkor is, amikor csak leülök, hogy “na, most csak az elsőt”. Úgyis az lesz belőle, hogy “meg akkor már a másodikat is”, annak meg úgy van vége, hogy “na jó, akkor a harmadikat is”. Óriási lenne most moziban látni (szerencsére én annak idején is úgy láttam, és meghatározó gyerekkori élmény volt). Sokáig éljen még Michael J. Fox, Christopher Lloydról nem is beszélve. Nekem minden idők egyik legátélhetőbb filmes szerelmes embere (a harmadik részben, Mary Steenburgennel), plusz nagyon vicces is. És persze Biff!!!!!

 9. Basszus most találtam meg a YouTube-on az eredeti előzetest. Így még jobban üt ez a trailer!

 10. Ahogy jön a nike cipő, ott látni lehetett, hogy ez valami vissza a jövőbe cucc lesz :D
  Jó lenne újra a mozikba látni. Nem járok, mert drágának találom, de ezért elmennék :D

 11. Ajánlom mindenki figyelmébe a Szerencsés ember c. könyvet.
  ” A diagnosztizálásom óta eltelt tíz év életem legjobb tíz éve, és szerencsés fickónak tartom magam. ” Michael J. Fox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.