Megvan Pókember ellenfele

Mármint a mostani rebootban. Azt hiszem már volt a pletykák között is, de immáron hivatalos, hogy a Lizard fogja megkeseríteni Peter életét.

A minap ismeretlen gonoszként bejelentett Rhys Ifans fogja alakítani.

A Lizard lesz Pókember ellenfele

11 hozzászólás a “Megvan Pókember ellenfele” bejegyzéshez

 1. Nekem egy dolog miatt tettszetős ez a reboot téma: ha sikeres lesz az első rész, talán méreg karakterét is behozzák újra, és megkapja végre a jól megérdemelt egész filmét (a 3 ban az vmi szégyen volt ahogyan bemutatták, kb. fél óra anyagot ha kapott)

 2. Tini Pókember ellenfele? :(
  Film tematikája
  a.) az iskola lúzerét aki nem vezs észre a szeretett csaj megharapja a mutánspók
  b.) felfedezi hogy tud a falon mászni cool jelenetek nélkül mert azt már rég ellöték.
  c.) Ben bácsi megint meghal, megint láthatjuk ezt hogy ez hogyan hat a hőssé válásra, De már nem valószinű hogy 4x is elmondja “Nagy erő még nagyobb felelösség”
  d.) elökerül az ellen és a film végéig harcolnak?

 3. Nekem az előző is tetszett, bár tény, hogy nem volt a legjobb. :) Ezt csak azért várom, mert talán Carnage lesz most Venom helyett. :P

 4. Csak szerintem lesz ciki, ha tényleg Killer Croc lesz az új Batman moziban az enemy?
  Vagy ha eddig nem is jelentették be, akkor pánikolva keresnek egy újabb karaktert, nehogy 2 szuperhős filmben legyen nagy gyík ellenfél? (tudom, KC nem gyík, csak úgy néz ki)

 5. Ideje volt a Gyíknak végre. Johnn: szerintem a magyar fordítás is meghagyta neki a Venom nevet. Crymic: Nincs Carnage Venom nélkül( hacsak le nem maradtam egy eredetsztori retconról)

 6. Legalább akkor az új Batmanben nem a krokodil lesz, feltételezem, ha itt elsütnek egy gyíkot …

 7. Na de akkor Rhys-nak illenék tanárként is felbukkannia,ahogy tette az előző trilógiában is a színész..és akkor Parker átalakulása mellett megcsinálnak egy komplett szerethető jellemrajzot neki is,ahogy tanár elkezd kísérletezni hüllő génekkel a hiányzó karja miatt és végül átváltozik?..megint sok esemény egy 2 órás filmre:((

 8. Én indításként nem raknék szuperellenfelet az első filmbe.
  Amíg Peter az új képességeivel ismerkedik, addig bőven elegendőek normál gengszterek és emberi léptékű bűnözők is.
  És elszakadva a szokásos sablonoktól, én nem két egymással szemben álló ellenség (Pókember+Szuperbűnöző) harcára fókuszálnék, hanem Peter átalakulására építeném a dramaturgiát.

  De mindegy, ez csak egy gondolatjáték volt.

 9. A Gyík jó karakternek tűnik! Alteregója dr. Curt Connors katonaorvos, aki elvesztette az egyik karját, és azt a hüllők önregeneráló képességével kívánta újra megnöveszteni, de a szérum mellékhatásaként zöld óriásgyíkká változik időnként, mint Jekyll és Hyde. Gyíkként a pókember egyik klasszikus ellenfele, Connors-ként viszont segített is neki.

 10. És egyébként a Peter-t ki alakítja? Megint a Tobey? Remélem igen. Mást már nem tudnék elképzelni a helyébe, akár milyen kis béna színés is ő. Pókembernek tökéletes lenne megint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.