Pancser Police (The Other Guys)

Néha bejöhet az embernek, például az Other Guysnál, ami dekára olyan volt, mint amire számítottam. Szórakoztató és buta, amivel nincs baj, hiszen egy akció-vígjátékról beszélünk.

Az Other Guys két guy-ja

Minden őrsön vannak sztárzsaruk és vannak senkik, történetünk az utóbbiakról szól, ők az Other Guys. Egy sima kis állványzati ügy kapcsán akkora szarba keverednek, a zsarufilmes klisék 70%-át bevetve, hogy öröm nézni ahogy kikászálódnak belőle – miközben többször is elvesztik a zoknijukat és összevesznek apróságokon, ami alap az ilyen filmeknél.

Az akció-vígjáték jelzőt komolyan lehet venni, hiszen rengetegszer ropognak a fegyverek és robbannak dolgok, természetesen eltúlozva, képtelenül, hogy vicces legyen. Nem azt mondom, hogy ez az új Halálos fegyver, de erőteljesen működött benne a buddy cop-gén. Ha már az akcióról van szó, akkor külön pirospont a zenékért felelős csávónak, hiszen White Stripest tett be egy akció alá.

A szereplőkről csak jót lehet mondani, konkrétan Wahlberg okozhatott meglepetést, amint szinte tökéletes időzítéssel adta a poénokat. Mellette Will Ferrell hozza a tőle szokottat. Mondjuk ez van akinek negatívum, de az aktatologató “valami sötét van a múltjában” figura többnyire ment neki. Ja igen, külön emílteném még Michael Keatont, akit jó volt olyan szerepben látni, amiben lubickolhatott. Az van, hogy lehetne még sorolni, remek csapatot szedtek össze.

Valahol szomorú, hogy manapság már nem születnek fej vagy gyomor kaliberű klasszikus szinkronok, mivel egyszerűen annyi film van. Az Other Guys-ra tettestársam, Ez a gyerek ez nem viccel, azt mondta, hogy jobb volt szinkronosan, tele volt ötletes megoldással. Mondjuk angolul is tele volt, ami mellé Heltai Olga írt valami még durvább szlenget.

Pancser Police értékelés

Közel sem tudom mindenkinek ajánlani, sajátságosan buta a humora és még üresjáratok is vannak benne bőven, de egy 7/10 részemről elmegy rá.

Aim for the bushes.

14 hozzászólás a “Pancser Police (The Other Guys)” bejegyzéshez

 1. Kíváncsi vagyok hogy milyen lett, majd egyszer megnézem. Az egyetlen bajom az ilyen filmekkel amire te is utaltál, hogy általában kihagyják belőlük az akciót. Ilyen volt számomra a Cop Out is. Az ellenpéla erre a Red, amibe sikerült belekukkantanom, és elég komoly, majdhogynem Die Hardot idéző cséplést mutat be Bruce Willis. Persze tudom hogy az is eleve akciófilmnek indult, csak a főnökség úgy gondolta poénosabban több potenciál lenne benne.
  Na de vissza a témára, hátha ez lesz az első Will Ferrelles film ami tetszik:) A White Stripesért pedig külön pont:D

 2. Őszintén szólva nekem az előzetesből kicsit a Haláli fegyver jelleg jött le – legalábbis abban orbitálisan kiparodizáltak a (zsaru) filmeket.

 3. icky thump nagyon beadta

  i’m a peacock, you gotta let me fly!

  meg

  i hope you like prison food. and penis.

  10-ből 8

 4. Épp most néztem meg, hatalmasakat borultam rajta pedig nem szoktak megnevettetni a vígjátékok.

 5. Számomra a legjobban várt vígjáték volt idén, imádom Ferrelt, az összes filmjét láttam szóval bírom a humorát, de számomra ez valami borzasztó rossz volt. Ez inkább csak buta volt, mint szórakoztató. Tipikusan az a film, amikor a trailerben lelövik az összes poént.
  SZámomra max egy 4/10. Egy haverom a felénél abba is hagyta. Na majd legközelebb.

 6. Én, mivel Angliában vagyok, így eredeti nyelven néztem meg. Előzeteseket nem láttam, és Will Ferrelt sem kedvelem túlzottan, de nagyon jól szórakoztam a filmen. Tényleg nagy beszólások voltak, borulni lehetett egy csomószor a filmen :D Szóval én ajánlanám másnak is :)

 7. én az űrhajós kaja poénon borultam :D meg a csúnya feleség és ugye a nagy sötét titok ferrel múltjában :) mi is jól szórakoztunk rajta, a 7-es az teljesen korrekt pontszám :)

 8. Will Ferrelt alaból nem szeretem, de az előzetesek alapján adtam ennek egy esélyt. De sajnos nem jött be. Pár poén akadt benne, amin elmosolyodtam…

 9. Én közel sem vagyok oda Ferrelért, és talán ezért nekem nem jött be ez a film. Érőltetettnek tartom az ő poénvilágát. Wahlberg és Keaton pozitívum volt a filmben, valamint egy két poén ütött, de semmi több.
  5/10. Egynek elment.

 10. Sajnos nekem nem nagyon jött be a film poénvilága, volt ugyan 1-2 vicces rész, de az egész olyan abszurd volt, és jelenetről jelenetre süllyedt egyre lejjebb a film. A végén úgy éreztem, hogy sokkal butább lettem a film után mint mielőtt bementem a moziba:D Pedig a hasonlóan bugyuta Cop out az tetszett. Nem tudok jobbat adni rá 3-4 pontnál, de persze ezzel a véleményemmel kisebbségben leszek:).

 11. Nálam is simán elért egy hetes pontot, nagyon jó szórakozás volt este a családdal nézni! Voltak részek, amin mindenki sírva nevetett! Újra is nézem hamarosan.

 12. nagyon régóta meg akartam nézni, nálam Marky Mark nagy kedvenc, tegnap sikerült végre megkaparintanom,és azt kell mondjam, hogy .. nagyon beteg és emaitt nagyon bejött, egyáltalán nem komoly, viszont a sajátos humora miatt nagyon jó, ezt a filmet csak kikapcsolt aggyal szabad nézni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.