Bruce szerint még 2 Die Hard film lehet vele

Szerinte az elkövetkező években még bőven van idejük megtalálni az utánpótlást. Ő az ötödik után még talán csinál egy hatodikat, de aztán tényleg vége a fehér trikós korszaknak. Konkrétan a korával indokolta ezt a kijelentést, miszerint most még képes futni meg bunyózni a képernyőn, de ez már nem tart örökké.

Amikor Bruce nem kickel asseket az egy korszak vége lesz.

human
írta
2010. 10. 19. 05:27
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Bruce szerint még 2 Die Hard film lehet vele” bejegyzéshez

  1. Ha Bruce is kiszáll, és Sly is befejezi a szenzációs akciófilm misszióját, nagy űr marad a mozivásznon. Várom a Die Hard folytatásokat.

  2. Gábriel:
    Az a korszak sose fog lezárulni.
    Legalábbis addig nem, amíg maradnak Gabeszhez meg hozzám hasonló emberek, akik szeretik az ilyen típusú filmeket, és azokat, akik csinálják.
    Egyet értek Gabesszel.
    Én is várom a folytatást, ahogy a feláldozhatókét is.

  3. Csatlakozom az előttem szólókhoz.
    Ahogy Terminátor csak Schwarzi, Rambo csak Stallone, McLane csak Willis, Indy csak Ford lehet. Ameddig bírják szívesen nézem őket újra és újra.

    Másfelől a 4. Die Hard is emelt fővel állhat a többi három epizód mögé…

    A mai akciósztárok még mindig kisfiúk ezekhez a nagy öregekhez képest…

  4. Akármennyire szar film lesz az új Die hard (miért lenne az????) akkor is örök kedvenc lesz és bekerül a többi mellé. Jól mondjátok srácok.

  5. Én Willist jobb színésznek tartom annál, hogy zömében csak akciófilmekben feszítsen, kár, hogy ebből minimálisat (vagy semmit?) sem láthattunk tőle a karrierje során …

  6. Óóóó jeeeee. Jöhet(nek). Most.
    “…megtalálni az utánpótlást.” Szóval Bruce papa szerint a Die Hard-nak sose lesz vége, csak meg kell találni a megfelelő főszereplőt a folytatásokhoz. Nekem lenne ötletem (no nem a színészhez): ha jól rémlik McClane-nek van egy fia is. Mekkora lenne, ha a fia venné át a stafétabotot. Mondjuk a 6. részben felvezetnék a dolgot, a 7+. meg már Bruce nélkül menne, esetleg frankó cameo-kal. + MEW is visszatérhetne a folytatásokban.

  7. fricsi:
    McClane-nek, csak lánya van.
    A 4. részben volt a másik főszereplő csávó, de az nem a fia volt, csak ő mentette meg a lányát, akivel a vége után (amit már nem mutatnak) szerintem össze is jöttek, nagyon úgy nézett ki a mentős jelenetnél… :D

    Puffin:
    Magam sem mondhattam volna szebben! :D

  8. Mint az az első részből is kiderűl van egy fia is. Valóban nagy lenne ha ő venné át a fater helyét csak ne Shia legyen mert az már túl sok lenne a jóból.
    Mindamellett egyet értek a srácokkal, ameddig Bruce papa bírja addig én élvezettel fogom megnézni a Die Hard-okat. Sőt én azt se bánnám ha lenne még Indy film és pl. a Beverly Hills-i zsarut is elővehetnék felőlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.