Kiszivárgott a Transformers 3 története

Összefoglalom: nagy robotok gyaknak, nononononono, robbanások, sárga-kék agyonszűrőzött kép.

Komolyra fordítva a szót (haha):

The Autobots Bumblebee, Ratchet, Ironhide and Sideswipe led by Optimus Prime, are back in action, taking on the evil Decepticons, who are determined to avenge their defeat in 2009’s Transformers Revenge of the Fallen. In this new movie, the Autobots and Decepticons become involved in a perilous space race between the U.S. and Russia, and once again human Sam Witwicky has to come to the aid of his robot friends. There’s new characters too, including a new villain in the form of Shockwave, a longtime “Transformers” character who rules Cybertron while the Autobots and Decepticons battle it out on Earth.

Nincs benne sok újdonság. Az álcák meg akarják bosszulni a vereségüket (hogy a trilógia közepén miért nem győzhetett a gonosz, Bay…). Ezúttal az amerikaiak és az oroszok közötti veszélyes űrversenyt zsenírozzák meg a hatalmas robotok. Természetesen csak Sam segíthet majd. A gonoszok oldalán Sokkoló lesz az újonc, aki nem gyalogos rangú.

21 hozzászólás a “Kiszivárgott a Transformers 3 története” bejegyzéshez

  1. Na az meg egyaltalan nem biztos. Sooot. Az elozo kettot ismerve itt sincs nagy esely egy normalis tortenetre.

  2. Most mér’ kell fikázni? Emlékszem, még az elsőre bátyámmal mentem el, és mondjuk az tényleg elég gyenge volt, főleg a poénosnak szánt részek miatt de mégis győzött a nosztalgia:D Viszont a második része nekem kifejezetten tetszett. Oké, nincs nagy, szerteágazó, bonyolult sztorija, a karakterek egyszerűek mint egy ék de a maga nemében szerintem elég jó és szórakoztató.

  3. Szerintem meg pont az első részben voltak megfelelően adagolva a poénok, amik ráadásul ötletesek is voltak, egy-két kivételtől eltekintve. A második részben, meg annyira erőltetettek voltak ezek a viccesnek szánt jelenetek, hogy csak fintorogtam a moziban. Mikor a főhős anyja elkezd sírni a babacipők megtalálásánál, vagy amikor betép az anyuka, vagy amikor Megan lábát (akit ki nem állhatok) elkezdi kefélni a kis robot és még sorolhatnám. óriási csalódás volt ez a második rész, minden szempontból, nem csak az erőltetett viccei miatt. A harmadikról nem mondok egyelőre semmit, talán Bay tanult az előző részből és csak egy árnyalatnyit komolyabbra veszi majd a figurát. Lehetne itt is komoly sztori, hiszen a kis pöcsök (célközönség) úgyis csak a robotok miatt mennek be, szal nekik mindegy mi a kerettörténet csak ugráljon a sok gép a vásznon.

  4. Történet: A csúnya gonosz transformersek újfent összecsapnak a jóságos transformersekkel.

    MUHAHHHAAAA

  5. És felteszem a végére megint elbuknak a rosszak,akik csak azért sem ülnek meg a seggükön. Olyan már ez lassan mint egy választási hadjárat a pártok között. :D

  6. És a film végén Optimus és Witwicky a naplementébe merengenek. Újítás: már nem Linkin Parkra.

  7. Az első 2 sorban felvázolt történet jobban bejött:)

    Egyébként én is azt mondom, hogy az első részt még úgy valahogy összerakták, és igyekeztek kerek egésszé kialakítani. A második már egyértelműen csalódás lehetnek akármilyen dögösek a harcok. Majd meglátjuk ez a 3. mit hoz, de hát amíg dől a lé, addig nem hiszem, hogy feleslegesen strapálnák magukat forgatókönyv írással vagy egyéb lényegtelen apróságokkal…ne legyen igazam!

  8. Remélem ezúttal nem lesz 50 robot akik közül 30nak szövege sincs, 10nek meg egy sor. Inkább legyenek 10en, elég volt az elsőben is annyi. Meg egy kicsit értelmesebb forgatókönyv és kevesebb, 10 éves szellemi szintre belőtt poén. És még lehet is élvezetes popcorn mozi.

  9. Shockwave!

    Mondanám, hogy ennek örülök, de az első két rész után már nem várok semmit.
    (Arről nem is beszélve, hogy ha Megatron át lett alakítva, akkor valszeg ő is át lesz a fegyverré átalakulás miatt.)

    Andree:
    “Remélem ezúttal nem lesz 50 robot akik közül 30nak szövege sincs, 10nek meg egy sor.”

    Mennyire örültem amikor kiderült, hogy Soundwave is benne lesz, erre alig jutott szerephez. Még úgy is, hogy ő sokat kapott másokhoz képest :)

  10. Látom már divat lett a Transformerst fikázni.. Nálam város, és az első kettő is bejött, faja popkorn mozik voltak!

  11. Az első rész tényleg jó volt. Nekem bejött még az egyszerű történet is, és sokszor volt benne mikor tényleg élvezhető és izgalmas akció volt!
    A második részt megnéztem és rá egy nappal nem emlékeztem rá mi volt a vége, egyszerűen csalódtam.Az elsőt mai napig néha megnézzük faterrel eredeti dvd-n! :)

    Ha a 3.nál megütnék az első rész szintjét annak nagyon örülnék! Viszont valamiért úgy vágyok rá hogy, ne happy end legyen! Várom az első trailert! :)

  12. Már majdnem beindult a logikai folyamat, hogyha Sokkoló, akkor lesznek dinobotok is, de még idejében leállította magát. Maga a film egyelőre nagyon nem várós.

  13. megint egy film ahol előrántják az oroszokat, akiket majd gondolom a gonosz transformerek fognak segíteni. hű de eredeti:D

  14. Marv: már? a második rész után csalódtak sokan, nem divat, hanem tény. ennek hangot is adnak, ennyi, reméljük a harmadik jobb lesz.

  15. Most komolyan. Ha bementek egy főleg gyerekeknek és tiniknek szánt filmre, akkor azon búslakodtok, hogy túl gyerekes?
    Nem igazán tudom kivel van a baj.

  16. én továbbra is reménykedem, hogy szórakoztató lesz. meg kíváncsi vagyok milyen lesz az új csaj. nekem nem hiányozna a romantikázás!!

    A Nononononono meg Shia védjegye.. bár ha jól emlékszem tőzsdecápákban ezt nem lőtte el:D

  17. Álljon meg a menet! Na neee… Amikor láttam, hogy még egy bőr a rókáról akkor azt hittem, hogy nyilvánvaló, hogy itt már nem lehet semmilyen elvárás, sem történet, sem minden más tekintetében. Elsőnél még meg volt az újdonság hatása. A másodikat még 3 sör elfogyasztása közben sem tudtam normálisan végig nézni, pedig a sör rendesen emelte a színvonalát. Na de kérdem én, tényleg annyi idézem:”kis pöcs” van akinek simán le lehet nyomni a torkán ezt? Nem hinném. Az a korosztály, aki annak idején, amikor bejött ez Mo.-ra nézte, olvasta, nos ők már régen nem “kis pöcsök” és momentán zavar, hogy megerőszakolják és lejáratják ezt az egyébként sok idősebb által is kedvelt világot/történetet. Itt most eltekintek attól, hogy Bay kiknek célozta az előző kettőt. Természetesen botorság azt hinni, hogy pár ember kedvéért, majd normális filmet fognak csinálni. Lehet, hogy túloztam, mert eléggé elfogult vagyok. De ne legyen igazam. Bár az előzőnél sem lett volna.

  18. SlyZero: Már a második filmnél is sokaknak beindult a logika, hogy ha Devestator van, akkor dinobotok is… Abból se lett semmi.

    Volt más “nemezis”-e a dinobotoknak amúgy?

  19. Az összesre a látvány miatt mentem. Szépen kidolgozott robotok. Lehet én álltam hozzá rosszul:S A második rész erdős harca kifejezetten kellemes volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.