12 hozzászólás a “Képregényben már jön jön jön” bejegyzéshez

  1. “Balls on the Walls” ? asszem a cim (imdb szerint) Epikusan nagy lesz. Hihetetlenül város.. el is dobtam a p9r-m és tonfát ragadtam a film után én is :D

  2. Nem tudom pontosan mi a neve de én tonfának neveztem :D
    Az a két alkarnál valamennyivel hosszabb farúd amit a hátán visel és a mostani képen is a kezében van.

  3. Szerintem ezt kár erőltetni. Unalmas, rossz film volt az első is, bénácska színészekkel. Cage biztosan nem lesz büszke erre a szerepére, habár még ő volt a legjobb és ez minősíti is a filmet. Tipikus b-movie, abból is rosszabb fajtából. Egyszer végigszenvedtem, aztán ahogy leállítottam már töröltem is.

  4. “Szerintem ezt kár erőltetni. Unalmas, rossz film volt az első is”

    Neked igen, de nekem -és még sokunknak- ez a film 10/10-es élményt nyújtott. :)
    Neked nem tetszett, van ilyen, nem tetszhet egy film mindenkinek…

    Én izgatottan várom a folytatást! :D

  5. Az első rész eddig magasan viszi a “legjobb képregényfilm” díját nálam. Jöhet ez is, ha összedobnak neki egy normális történetet.

  6. Azt hiszem már a film kritikájánál is kihagyták a legnagyobb dolgot, hogy az apukának mi volt a motivációja és mit vitt magával a bőröndjében mindenhova.
    Az adaptáció nem jött be különösebben egyébként, viszont a képregény hangulatos.

  7. Ez itt most ugye nem a film, hanem a képregény folytatása (issue 1).

    SPOILER!

    Igen, a filmben Big Daddy valami Rambo-féle kattant rendőr volt, a képregényben viszont az az egyik legfőbb poén, hogy a halála előtt kiderül: ő sem különb a gyerekeknél, csak egy ütődött, lúzer képregénygeek. Pénzt pedig értékes régi képregényfüzetek eladásából szerzett, amiket állandóan magával cipelt egy bőröndben.

  8. Én félek, hogy ez a film folytatása lesz. Emlékeim szerint a feka zsaru aki itt a borítón van, az csak a filmben szerepelt a képregényben nem.

  9. Csak engem zavar, hogy egy elcseszett szerelmi szálat tettek a filmbe, aminek következtében a második rész alapszituációja teljesen más a képregényben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.