Rémlik a Total Recall-remake?

Július végén megtudhattuk a rendező személyét, a lustáknak álljon itt újra: Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4). Azóta nem sok minden hallatszott, na de most.

A pletykagyárak szerint jelenleg ez a három színész küzd az előző filmben Arnold által életre keltett szerepért: Colin Farrell, Michael Fassbender, Tom Hardy. Az utolsó lehet már ki is esett a minap zsákolt Batman 3-főszerepe miatt. A lista élén elvileg Colin áll, ő lenne az ügynök, aki visszatér a marsra, mert Sharon Stone meleg öle nem elég neki. Vagyis nyilván Stone-t is lecserélik.

Len és az emlegetett nevek alapján PG-13-ra tippelnék.

14 hozzászólás a “Rémlik a Total Recall-remake?” bejegyzéshez

 1. Colin Farrell-t én nagyon bírom, de Arnold helyett ha ő játszik el egy szerepet az valami BRUHAHAHA kategória :D
  Amugy ez a film már a 90-es években is gáz volt nem?

 2. nem!
  de a pg 13 hazavágja ezt a filmet, mi lesz a vér és aprítás helyett cgi orgia meg romantikus szál? lol

 3. A film egyáltalán nem volt gáz. Szerintem a felmerült színészekkel nincs gond, a PG-13 már inkább gond. Félek, hogy icesharknak igaza lehet. Erősebb romantikus szál (mert anno is volt benne), kevesebb akció.

 4. Nálam már ott kérdőjeles a dolog, hogy Len Wiseman rendezi. A Die Hard-ból is egy fost csinált, félő, hogy itt is ez lesz a szitu. Az eredeti (Emlékmás) meg elég jó és szerintem még most is megállja a helyét még akkor is, ha az effektek már kicsit idejétmúltak. De mivel itt nem folytatásról van szó, talán még kisülhet belőle egy jófajta új megközelítés, de a Die Hard folytatásában szinte semmi nem emlékeztetett az előzőekre, még BW sem, akinek karaktere leszokott a cigiről és a káromkodásról is a PG-13 kedvéért.

 5. Szeretném ha minden kemény, régi klasszkust feldolgoznának, és lenne belőle érzelgős emós film.
  A die hard 4-en már érezhető volt ez, de még nem volt igazán politikailag korrekt.
  az Őrült stone is mennyivel jobb lenne újragondolva Pattinsonnal, kevesebb lövöldözéssel…
  Az alien előzmény film is “alakul”. thing detto.
  sok romantika kevés gore.

  halott gyalázás megy itt kérem.

 6. Cooper: honnan veszed h folytatás? Remake lesz ez, abban az értelemben, hogy a Dick novellájából dolgoznak ők is. Sehol nem írtam hogy folytatás.

 7. human: “De mivel itt nem folytatásról van szó…”
  Ezt azért írtam, mert Wiseman Die Hard-ja folytatás volt és nem igazán tudta felvenni a fonalat (vagy inkább folytatni a fonalat?) szerény véleményem szerint, és mivel ez, az új Total Recall nem folytatás, hanem remake lesz, talán sikerül belevinnie valami újszerűt, ami jó. Így értettem.
  Lehet egy kicsit értelmetlenül fogalmaztam. :)

 8. Nem úgy volt, hogy a remake-ben a fickó nem jut el a Marsra? Mondjuk ha egy kicsit is jobban követik Dick novelláját, akkor így lenne logikus. A régi film klasszikus, én is imádom, de sok köze nincs az eredetihez.

 9. “Amugy ez a film már a 90-es években is gáz volt nem?”

  Kérlek isteren adj erőt elviselni…

  Budget:
  $50,000,000 (estimated)
  Opening Weekend:
  $25,533,700 (USA) (3 June 1990) (2 Screens)
  Gross:
  $119,394,840 (USA)

  hú mekkora bukás…

 10. Ha a mai divatot követik, akkor Dick stílusára sokkal keményebben rá fognak menni, és nem csak a film utolsó párbeszéde utal majd rá. És ha ez így lesz, a végére nem csak az nem lesz biztos, hogy a marsa eljutott-e, de az se, hogy a film bármelyik jelenete megtörténik-e egyáltalán. Sőt, az sem lesz egyértelmű, hogy a történet szempontjából van-e bármi jelentősége, hogy megtörténik-e, vagy csak a főhős (vagy valaki más) képzeli az egészet.
  Ha Dicket követik.

 11. a total recall nagyon jó film volt anno, lehet h mai szemmel már nem olyan nagy durranás, és a történetben is lehetnek hibák, de akkoriban arnoldnak még neve volt, és a filmjeit nagyon szerettük, meg amúgy is, ki voltunk éhezve a “nyugatra” (persze mára már csömörünk lett belőle), 1 szónak is 100 a vége ;) akkoriban mindenki szerette

  ok elismerem, nem egy szárnyas fejvadász (bár ki tudja, lehet h a “tojáshéj a seggünkön s csak a cgi meg a “3D” számít” generációnak az sem tetszik)

  recall remake jó színészekkel javított történettel, egy kis ráncfelvarrással és csavarokkal nagyon jó lehet

 12. Óriási egy újabb remake. Először a Commando, most meg a Total Recall. Fogadni mernék, hogy valamelyik nem sokára elő áll egy Terminátor remake-el.

 13. Ha már Arnie filmeket remakelnek, kérem azt agyatlan (vagy agyas) izomállatokkal tegyék! Köszönöm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.