Unknown-előzetes

Liam Neeson 4 napra kómába kerül, amikor felébred, akkor a felesége nem ismeri meg. Na meg új férje is van. Jó kis akció thrillerbe siklik át a trailer a végére. Nem mondom, hogy nem érdekel.

Hd a nagyoknak.

Ehhez a filmhez semmi köze, hiába azonos a címük.

human
írta
2010. 10. 22. 06:01
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Unknown-előzetes” bejegyzéshez

  1. Talán hülyeség, de Taken után végre megint egy tökös filmben szerepel (A-team az más jellegű). Várom.

  2. Liam Neeson-nak nagyon illenek az olyan filmek, amelyikben rendet kell raknia. A Taken kurva jo volt es ez is annak tunik igy elsore.

  3. a trailer-ben szerintem is kicsit sokat mutatnak így kb össze tudom rakni az egész filmet de attól függetlenül város és nekem is a taken miatt :)

  4. Aztadúrva! Ez na így nagyon odacsapott. Úgy gondolom, hogy ebből már nem fogok több mozgóképanyagot, hogy a moziban jobb legyen az élmény.

  5. Atomreaktor: minden trailer 2 és fél perces, csak a teaser-ek szoktak rövidebbek lenni (1 perc ált.)

    Az első pár mp-ben még nagyon hasonlított a Polanski féle Frantic-re, sőt szinte majdnem minden megegyezik. Orvos akinek eltűnik a felesége (amikor megtalálja ott kezd el nem hasonlítani), Európai helyszín stb… Csak itt a végére egy kicsit pörgősebbre lehet számítani, meg aztán elkanyarodik egy kicsit a történet a másikhoz képest.
    De érdekesnek tűnik, bár szerintem is túl sokat elárulnak.

  6. izemize: remek, szóval ne a hivatalos trailernek higgyünk, hanem a userek által szerkesztett imdbnek? Az volt a címe cska még nem vezették át. Nyugodtan akadékoskodhattál volna rendesen nicken is, csak egy picit gondolkozz előtte legközelebb.

  7. Fú, nekem nagyon tetszik. Imádtam a Taken-t, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez is ütős film lesz :) Amúgy egyetértek zsocsoval, tényleg illenek az ilyen szerepek Liam-hez. Várom várom várom… csak soká jön :(

  8. Liam érdekesen átalakul a trailer végére, és talán ezzel árulkodik is a történet fordulatáról a bejátszás, mert átrázott átlagemberből az utolsó tizedmásodpercben küzdősportban jártas férfiként idézi a Taken apukáját.

  9. az a szakállas doktorember nem a Stoki (karl markovics)a Rex felügyelőből? Amúgy várós, diane kruger miatt főleg..

  10. De. Ezek szerint nemcsak nekem tűnt fel Stockinger felügyelő!:)
    Amúgy ez így akár a Total Recall is lehetne! Megnézés garantált előbb-utóbb!

  11. Sorry a kukacoskodásért, de a “küzdősport” megnevezésben nem véletlenül van benne a “sport” szó. Az utcai erőszakhoz-küzdelmekhez nincs sok köze…tényleg sorry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.