Neeson váltja Gibsont

Ugye Mel Gibson kitették a Hangover 2 csapatából, nem nagyon akartak vele dolgozni a többiek. Viszont a szerep már meg van írva, egy őrült tetóválóról van szó, akit végül Liam Neeson fog majd alakítani. Gondolom nem sok kellemes emléket szereztek a szalonjában a srácok.

human
írta
2010. 10. 25. 04:45
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Neeson váltja Gibsont” bejegyzéshez

 1. Nagy kár… az meg fájó, hogy épp színésztársai akaratára történt. Pedig az ilyen dolgokra általában a stúdiók érzékenyebbek.

 2. A gáz az egészben, hogy színésztársait, akik kigolyózták (élükön Zach Galifityfütyivel), az véletlenül sem zavarja, hogy a nemi erőszakért ült Mike Tysonnal kell együtt játszaniuk.

 3. “the victim had a history of at least one false accusation of rape,[47] that she had offered to drop charges in return for $1 million[48][49] and that the judge had blocked testimony from witnesses who would have contradicted Washington.”

 4. Félre ne értsetek, nem védeni akarom Tysont. Csak az ő ügye nem annyira aktuális mint Gibsoné. Egyszerűen az átlagközönségnek az a lényeg hogy a mostani címlapokon mi van. A múltat már rég elfelejtették.

 5. Gondolom valamelyik “mezei kokainfüggő” színésztársukkal semmi baj nem lett volna, de a szemét rasszista Mel Gibson, akihez képpest ezek kb senkik, szóba sem jöhetett…

 6. Tehát Coopernek, az idóta Gaflianifikuszkukisznak, és a két noname senkinek derogál az Oscar díjas Gibson? Ezek után b**** meg a másnaposok 2-t. Max download gomb.

 7. Ássák el magukat azok, akik kigolyózták. Pedig Gibson-nak jót tett volna ez a kis cameo. Remélem, hogy visszatér valamivel Mel és jól az orruk alá dörgöli ezeknek az álszent pöcsöknek.

 8. Tény, hogy ha én is egy sutyi vagyok a sutyerák “nemzetségből”, és ez az ember (Gibson) lesuttyozott bennünket, miközben kiderült, hogy magánéletében is egy “érdekes arc” (verekszik, iszik, beszól rendőrnek, rendőrkutyának), akkor hasonlóképpen megsértődöm, mint ezen színésznek nevezett ostobák – hiszen hogy jön ahhoz egy legenda, hogy suttyozzon?

  A baj ott van, mikor a sok sutyi büszke magára, mert maga dönti el, kivel-mivel játszik – miközben az, amit ő színészi játéknak gondol, mindössze szánalmas agymosás, görcsös vergődés a vásznon, melynek pénzügyi vonzata (a film bevétele) nyíltan mesél róla, hol tart manapság az emberiség. Agyi szinten.
  (Mondom: elég mélyen.)

 9. Tom Bobb: Te láttad a filmet?
  Ha igen: áldoztál rá te is? Ha nem: mire alapozod a véleményed? Ha letöltötted: ugyan-ugyan (ha pénzt nem is, időt mindenképpen áldoztál) :)

  Tegyük fel szerepet kapnék egy sz*r filmben és tegyük fel én lennék az egyik görcsösen vergődő “színész”; lehet beleszólnék, ha mondjuk Győzikét szeretnék az egyik kameo jelenetbe… mert ugye mi a francnak?

  Gibson teljesen más, de rasszista, asszonyverő mivolta nem túl megmosolyogtató. A színészóriásod így is egy akkora nulla filmmel jelentlezett legutóbb, hogy öröm volt törölni a meghajtómról.

  Ja és majd el felejtettem: mindezt úgy mondom, hogy általában bírom a játékát. A Rettenthetetlen örök klasszikus, és a Mi kell a nőnek c. opuszt is bármikor végigvigyorgom. A Halálos fegyvereket nem különben…

  Szóval igen, megtehetik.

 10. Hát vegyes érzelmeim vannak, Liam Neesont jobban komálom színészként, de az őrült tetováló szerepe jobban ment volna Gibsonhoz szerintem. Liam nemken olyan megfontolt nyugodt karakterként ötlik fel. Kíváncsi vagyok hogy hozza majd ezt a szerepet.

 11. Valami van a háttérben amiről nem tudunk, márpedig így véleményt formálni, okoskodni fölösleges. Ez van, ezt kell szeretni.

 12. Hát igen elég furcsa ez az eset. Tény, hogy mostani ügyei miatt merész dolog lett volna ha benne szerepel, de pont ez adta volna az extra töltetett a filmhez. Azok a bizonyos ügyek meg azért egy kicsit félrevezetők, hisz volt „kedvese” sem egy szent, csak épp a média nem arról beszél.

  Más részt Gibson bizonyos dolgokhoz való állása és kijelentései miatt nem közkedvelt bizonyos körökben (aki egy kicsit a kulisszák mögé lát az tudja miért) és nem vállalhatatlan életvitele miatt, ugyanis akkor fél Hollywood nem dolgozna :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.