Éjszakai őrület: Lucasfilm és az Indy 3D

Az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy novemberben a Lucasfilm bejelenti majd az Indiana Jones tri tetralógia 3D-be konvertálását és újra moziba hozatalát.

Nem lenne meglepő, hiszen a minap a Lucasfilm a Star Wars kapcsán hasonlót említett. Az egyik reakcióról már van kép is.

17 hozzászólás a “Éjszakai őrület: Lucasfilm és az Indy 3D” bejegyzéshez

 1. Nem csak ezt, lassan az 5. részt is bejelenthetnék már…
  Ford úgyis lenyilatkozta, hogy gőzerővel készül az 5. részre, amire megakarja győzni Sean Connery-t is…
  Kíváncsi leszek mikor lesz hivatalos bejelentés.
  Gondolom ezek szerint azt már úgyis 3D-s kamerákkal fogják forgatni…

 2. ha lesz tuti 3d-be forgatják, erre az egyre nem is érdemes fogadni, de ez itt azért kicsit off, hiszen most nem erről van szó, nagyon nem.

 3. igen, tudom.
  Bocs érte, csak gondoltam abból nem lehet baj, ha megemlítem. :)
  Hogy a témához is hozzászóljak:
  Nekem nemtom, de valahogy nemjönnek be ezek a 3D-s dolgok, se a rendes 3D kamerával forgatott, se a konvertálás.
  Nagyon felkapott lett most ez a cucc…
  Kíváncsi leszek, hogy 3 év múlva mi lesz a menő… :D

 4. Abban látok fantáziát, hogy újra visszahozzák a moziba. Én nem láthattam széles vásznon mindenkori kedvenc filmjeim (Indy1-3), de bármikor szivesen megtenném, fizetnék érte. Nem kell hozzá 3D…

 5. Mondjuk az 3D-ben nem nézne ki rosszul, mikor a frigyláda felnyitása után a szellemek ott röpködnek, vagy amikor a kobrával néz farkasszemet Indy :)

 6. Alfie, annyiban egészíteném ki, hogy 3D ben nem nézne ki rosszul, HA NEM konvertált 3D lenne. Mert így előre látom a gagyit sajnos.

 7. Tomikával értek egyet. Szívesen megnézném én is moziban, de a 3D részére nem vagyok kíváncsi.

 8. Mint tudjuk, Lucas egy nagy újrakiadó, meghurcolta a SW filmeket is, semmi jót nem tett velük, ezen akkor most a jó öreg Indy is át fog esni, ez elszomorít. “Öröm” lesz majd nézni a CGI-s vackokat, (mert fogadni merek, hogy nem csak beháromdésítti) főleg azok után, hogy vagy 8szor megnéztem a trilógiát, míg a 4. -et 2x. El kéne dugni előle az összes eredeti kópiát, komolyan mondom, ez az ember egy profitorientált romboló.

 9. A Star Wars jöhet 3D-ben, de az Indy… hát nem tudom…végül is miért ne, ha már úgyis ez a divat manapság. Nekem amúgy nem volt gondom a 4. résszel sem, de a 3. a legjobb.

 10. Előbb utóbb az összes klasszikus konvertálni kell, hogy a lassan elterjedő 3d-s tévén is tudd őket otthon nézni, mert pár év és a fiataloknak gagyi lessz a 2d. Úgy meg nem éri meg a konvertálás ha nem küldik utánna moziba.

 11. Most senki sem fog szeretni (amúgysem) mert okoskodok, de ha nem maradtam le egy bejelentásről, akkor az Indy csak quadrológia, nem tetra. Bár én örülnék legjobban ha lenne még egy rész amit nem láttam:).

 12. És valóban teljesen igazad van:) Valamiért a tetra nekem most 5 volt, szóval bocsánatot kérek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.