Justin Bieber is here

Már az is durva volt, hogy 16 évesen életrajzi könyvet írt. Mivel elég értelmesek benne a mondatok, így valószínűleg nem ő volt a tényleges elkövető.

Erre most jön 3D koncertfilmmel is, amihez már van trailer. Aki nem Nic Cage-ként reagál annak nincs szíve.

Inspiring story. He is doing it alone. Dokumentumfilmes az egész, szóval nem csak dalol a lány, hanem inspirál.

A legviccesebb még mindig az volt tőle, amikor azt mondta, hogy ő a generációjának Kurt Cobainje.

23 hozzászólás a “Justin Bieber is here” bejegyzéshez

 1. Erre a hírre lányok millió nedvesedtek be…
  én csak ennyit mondok:
  [facebook] Mit csinálnál Justin Beiberrel:
  – Halálra vernéd
  :D :D

 2. Öööö szeretném remélni ,hogy nem Kirk Cobain hangzott el abban a bizonyos mondatban és csak te írtad félre :S

 3. A könyv jó lesz gyújtósnak.

  Nem hiszem el, hogy ez a “zene” kell embereknek.

  Még mindig felhúz, hogy a We are the world új változatában berakták első énekesnek.

 4. Hatalmas respect a csokorba szedett Bieber viccekért!
  Csak nem Cheezburger meg Comixed?

 5. ha “ő a generációjának Kurt Cobainje” és szerencsénk van, akkor 30 évesen felvágja az ereit. addig meg próbáljuk meg skippelni valahogy.

 6. Ezt nem hiszem el! Remélem ez a takony is úgy fog járni mint az előtte lévő tini “sztárok” és amint elkezd növögetni eltűnik a nagy semmibe. Gondoljatok csak bele hová lett pl.: a Kriss-kross, Aaron Carter? A filmes gyerekekről meg ne is beszéljünk.

 7. prodigy107 hidd el, hogy (sajnos) nem fog úgy kipukkadni, mint például a kisebbik Carter, ugyanis egy tudatosan felépített koncepció része, akárcsak Miley Cyrus, Selena Gomes vagy régebben Britney Spears és Justin Timberlake. Mind a Disney műsoraiban kezdte, ahol népes rajongótábort “halmoztak fel” az eltelt évek alat. Amikor ők is, és a rajongóik is kiöregednek a Disney sorozatokból, egy szinttel feljebb lépnek. Akinek kicsi hangja is van, azok lemezeket adnak ki, vagy aki kicsit tehetségesebb azok a filmekbe mennek. Ahogy idősödnek a a rajongókkal együtt egyre inkább változtatják a stílusukat, egyre dögösebbre, férfiasabbra, és így a saját generációjukkal együtt nőnek fel, folyamatos kapcsolatban. Iszonyat nagy business.

 8. Tegye igazzá a szavait azt kívánom!

  Énekeljen, rajongtasson és inspiráljon, aztán a nagy előd utódjaként kapja be a puskacsövet!

 9. Kicsit rossz látni hogy itt is tulbúrjánzik a frusztráció, eddig azt tapasztalatam hogy itt kulúráltabbak a kommentelők mint a magyar neten általában…

 10. Ulquiorra: nem tudom mire gondolsz, ha azt nézzük h Bieber kijelentése mekkora nagyképűség és a maga nevében durvaság, akkor a kommentelők még kesztyűs kézzel is bánnak vele. De semmi értelme annak, hogy csak egy személyeskedő kommentet írsz, inkább írj jókat Bieberről, hogy szerinted miért jó, tudod, az többet ér, mint a beolvasás.

 11. Mondtam hogy jó? Nem.
  Beképzelt azt aláírom, de kb ki nem lenne az az ő helyében (mielőtt még azzal jönne hogy nem nagy cucc a mit elért az csinálja utána)?
  Kb akkora divat fikázni a gyereket mint a Twilightet.

  Valahol szomorúnak tartom hogy egyesekből előtör a rosszindulat és az irigység ahelyett hogy legyintene egyet mint én is tettem.

  Másrészről meg indokold már meg hogy mennyire volt az beolvasás mint puszta ténymegállapítás? Mert a fröcsögés megy, nem igazán értem hogy miért jó valakit fikázni alpári módon, ha intelligensen is lehet azt tenni?

 12. Intelligens fikázás :)

  Legyünk megértőek azokkal szemben, akik rühellik Biebert és ne agyj Isten a Twillightot sem szeretik. Öncélú kérés, hisz közéjük tartozom, de szabadjon rossz véleménnyel lennem róluk emiatt!

  Bieberről:

  A popszakmára mért kimondhatatlanul viszolyogtató tendencia egy személyiségeként pallérozott fülünk nélkül és értő szemünk hiányában is hallatszik, kirajzolódik az, milyen semmilyen kis lurkó.

  Cobain hozzá képest, volt bármilyen szerencsétlen múltú, valóban a rock Jézusának számított és ez a makk alsó semmiképpen se képzelje reinkarnációnak magát, főleg egy olyan zenésszel szemben, akihez sohasem fog felnőni.

  U.i.: Irigykedni Bieberre egy kicsit húzós lenne, szánalmas dolog bármely vágyálmot az egyéniségére pazarolni, akkor inkább már Elvis lennék :)

 13. Ulquiorra: most komolyan azt kérdezed, hogy mi volt a kommentedben a személyeskedés, amikor azt írtad hogy frusztráltak és kulturálatlanok a kommentezők? Ugye csak viccelsz. Segítek szívesen, ha kell, hogy a jövőben elkerülhesd a félreértést.

  Nem személyeskedés, ergo tényleg puszta ténymegállapítás: “Meglepően sok itt a negatív vélemény Bieberről, nem erre számítottam.”

  személyeskedés, ergo nem ténymegállapítás: “Frusztráltak és kulturálatlanok vagytok.”

  Látod a különbséget? Remélem igen. Felesleges védened, személyeskedtél. Engem nem bánt, de nem vezeti előre a vitát. (A csinálja utána meg ugye nem komoly, gondolom te semmit nem kritizálsz az életben, amit nem tudsz jobban csinálni, szóval nem politizálsz, nem mondasz semmit filmekre csak pozitívat stb..)

 14. Ulquiorra: alapvetően itt nem Bieberről van szó, hanem a Bieber jelenségről. az irritál sokakat (engem is), h egy 15/16/17 éves seggdugasz, azt képzeli (és mondja) magáról, h ő egy rockisten következő reinkarnációja. persze, az ember legyen csak elszállva magától több száz millió youtube letöltés után – ha valóban van mire, és nem csak egy szerencsés, plusz átlagos poplufi aktuális verziója.

  gabesz83: nem értek egyet. a Bieber gyerek igenis el fog tűnni, igaz a mai formájában. hidd el, hiába lesz ez a kölyök 20+ évesen sztár, a mostani népszerűségének töredékét nem fogja tudni megtartani. ennek egy igazi oka van: nem a tehetsége, hanem a tini státusza a motorja a hypejának.

  tévedés azt hinni, h nem tehetséges, mert az. csak messze nem annyira és úgy, ami alátámasztaná ezt a rettenet népszerűséget. dotcom lufi, ingatlanpiaci lufi, bieber poplufi. tudjuk mi a vége.

 15. Ulquiorra: a legyintésnél ,és a közönynél nincs rosszabb.Nem idegesítem magam miatta.DE:szerintem ő egy oly mértékben káros(értsd:igénytelenségre nevelő) személyiség,hogy sajnos nehéz szó nélkül kibírni,ami folyik körülötte.

 16. ugyanaz lesz a sorsa, mint Britney-nek, vagy Lindsey Lohannak. Nem fogja tudni feldolgozni, ez most így tökjó, h millió kiscsaj rajong érte, ezrével kapja a szerelmes leveleket, fény, csillogás, neki kb minden aranyból van. Persze nem voltam sztár, nem tudom, milyen ez a fajta életstílus. De sok ilyet láttunk már.. Mint vmi hullócsillag. Berobban a látószögedbe ragyog és azzal a sebességgel el is tűnik. Verje a mellét, én csak röhögni fogok, ha sírva viszik be egy elvonóra.

 17. Ulquiorra:

  Twilight is hulladék, Bieber is hulladék, aki ezeket szereti is hulladék. Látod, ilyen egyszerű a képlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.