Az Avatar 2-3 rendezője

James Cameron! Most meglepődtetek, mi? Csak azért hír, mert voltak olyan pletykák, hogy rendez még valamit még a folyatások előtt, de úgy tűnik nem, most hivatalosan is bejelentette, hogy az Avatar folytatások a következő filmjei.

Az a fő indoka, hogy fantasztikus dolog egy filmkészítőnek azt látni, ahogy felnő az általa megálmodott fantáziavilág. A folyatásokban a már megszeretett karaktereket bontják majd ki jobban. A részletes és gyönyörűen kidolgozott képek mellett a történetmesélés erejével is megragadják majd a nézőket. Komolyan ezt mondta, nem is akarok belemenni, hogy az első rész.

19 hozzászólás a “Az Avatar 2-3 rendezője” bejegyzéshez

 1. Hm. Copy + paste technikát fog megint alkalmazni a történethez, vagy lesz ezeknek sajátja is? Látványilag nem kételkedek a filmben, azon a téren az első is jó volt.

 2. Végülis… a Pocahontasnak is van második része, ha jól tudom :-) Lesz miből meríteni :-D

 3. kár hogy a rendezőket nem törlik kicsit pofán,ilyen baromság kijelentések után, attól függetlenül hogy csináltak e korábban klasszikust vagy sem….

 4. Cameron és a stúdió össze-vissza beszélnek, én nem hinnék 100% -ban ennek a hírnek.

  Először úgy volt, h a Battle Angel-t dolgozza fel következőre 200 millás büdzséből. Marha jó alapsztori és jó hangulata van az manga képregénynek ami az alapjául szolgálna, ráadasul műfajilag sci-fi kőkemény akcióval keverve, szóval pont feküdt volna Cameronnak.

  Aztán mondtak valamit egy Cleopatra filmről Angelina Jolie-val.

  Közben Cameron azt mondta h az Avatar 2 forgatása jó 2 év és a forgatókönyv még meg sincsen.

  Kiváncsi leszek, mi lesz a vége. Mindenesetre az Avatarnak nem kéne folytatás szerintem, a Battle Angel-t kéne inkább leforgatnia, ezerszer jobb lenne.

 5. a 2. rész kb olyan lesz mint a birodalom visszavág sztem, az emberek visszajönnek legyűrik az indiánokat, akarom mondani kék vackokat
  aztán a 3. részben vagy győznek az indiánok, vagyis kék vackok, vagy megtanul egymás mellett élni ember és kék vacok

  ha így csinálja meg akkor nézhető lesz, ha úgy, mint a matrixot a wachowski testvérek akkor bizony olyan lesz amilyen

  rég láttam már olyan filmet mai be mert volna vállalni negatív befejezést, talán cameronban lesz kurázsi, ha meg nem hát akkor sem csalódunk benne, max nem fog kiemelkedni az átlag cgi rendezők sorából 1 paraszthajszállal sem

 6. Noe: pedig ennek már lehet hinni, eddig nem ők keltették a hypeot a többi projekthez hanem ezek csak pletykák voltak. Te kinek hiszen, a hivatalos bejelentésnek vagy a pletykáknak?

 7. Unalmas már ez az Avatar sztori cikizés. Pont olyan lett a film, amilyennek lennie kell, forradalmi látványú és mindenki számára érthető történetű, tanulságos film a kizsákmányolásról. Nem ostobább mint a többi nagy mozi.

  Azt pedig ne felejtsük, Cameron tud a legjobban folytatást kreálni.
  Nálam az elkövetkezendő 5 év két legjobban várt mozija.

 8. Noe: Stúdiónak az az érdeke, hogy minél előbb jöjjön egy folytatás. Így el is követnek mindent, hogy Cameron ne kezdjen bele másba.

 9. No igen Aliennek igaza van, de még így is, hogy csak ezt a 2 filmet fogja csinálni azért 2014 és 2015 nincs közel:D

  Leopold_Stotch: Egyetértek ámbár kis elkeseredésem van. Grace ugye visszatér több mint valószínű, de most olvastam nemrég, hogy az ezredes is lehet visszatér bár szerintem oly fölösleges visszahozni, de majd kiderül.

 10. Szerintem annak felesleges ide bármit is írnia aki egy kickasst vagy egy expendablest többre értékel mint egy avatart…

 11. Blade: izé, úgy hallottad? Vagy honnan? Mert a plotról eddig nem sokat árultak el, így absz nem lehet tudni, hogy az ezredes visszatér-e, felesleges terjeszteni.

 12. Nos, akkor nekem felesleges ide bármit írnom, mert bár az Avatar a legnagyobb kedvencem új mozija, lenyűgözött, földhözvágott és csak ámultam rajta..addig az Expendables 2010 legnagyobb mozis élménye volt, tökéletes múltidézés és minden hibája ellenére a legjobb film idén.

  Blade..ezek csak spekulációk.

 13. Graceről nem egy cikk jelent már meg, hogy valószínű a visszatérése. Az ezredest csak megemlítésként olvastam.

 14. A tengerből még simán előmászhat pár lény, akik akár az emberek szövetségesei is lehetnének. Vagy lehet lesz Eywának is férfi pólusa is, tehát azért lehet itt még a történetet vinni tovább.

 15. Nekem csak az a bajom, hogy leverték a fő ellenséget, nincs hová haladni a sztorival. Az meg a világ leggázabb húzása, mikor második részben vezetnek fel új főellenséget, vagy hozzák vissza az első részből ismertet.

  Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy Pandorán belül válik egy már felvezetett faj/szereplő ellenséggé.

  Mind1, gondolom Cameronnak sem célja, hogy lejárassa magát. Majd megoldja valahogy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.