15 hozzászólás a “Így néz ki Tintin” bejegyzéshez

  1. Biztos kockázatos lett volna egy élőszereplős, gondolok itt a fiatal szereplőre nem könnyű jót találni + a kutya (bár azok minidg aranyosak), viszont a rendezők elég nagy nevek ahoz, hogy bevállalhassák, nem tették…
    Azért én várom ez a kép bíztató.

  2. Amerikába jól mennek az animációs filmek, amúgy ez egy UP! kaliber lesz szerintem. 2 rendező neve meg sokembert csábít a moziba, pláne ha odaírják a cím mögé, hogy HÁROMDÉ!!!
    A kutya elviszi a hátán az egész mesét :D

  3. Hát a Mestertől kicsit komolyabb filmet vártam de hát ez is biztos szórakoztató lesz.
    És nem retrós mert 30-40es hisz Tintint 1929-83ig rajzolták.
    Úgyhogy ezt a nagypapik is olvasták

  4. Régebben azt olvastam, hogy a Scott Pilgrim film bukás volt, pedig mai darab a képregény, szóval nem biztos, hogy az a sikeres ami aktuális.
    A szülők lehet emlékeznek erre a mesére a gyerekkorukból és elviszik a gyerekeket rá, aztán mindenki jól szórakozik rajta. Ha így lesz akkor sok gyerek jut el rá és pénz lesz belőle.

  5. Azért a Tin Tin mint Európai képregény, teljesen más kategória mint egy Scott Pilgrim, egy élőszereplős változat szerintem eszméletlenül hülyén venné ki magát a kifejezetten európai stílusú elnagyolt, karikatúrisztikus grafikájú képregény után, szerény véleményem szerint hozzá se kellene nyúlni olyasmihez ami magában úgy jó ahogy van, az esetek nagytöbbségében tökéletesen feleslegesnek tartom az adaptálást, és itt is, ettől független úgy érzem még a leg értelmesebb megoldást választották, persze attól még nem kellett volna.

  6. biztos, hogy hülye kérdés, és lesznek páran, akik majd jól megmondják nekem a magukét, hogy “ilyen barosmágot hogy lehet kérdezni”, de én azért felteszem:
    Van ennek valami köüze a “Rin-tin-tin a csodakutya” c. sorozathoz?

  7. bokesz:

    Nincs. Tintin egy francia riporter, aki két barátjával, egy tudóssal és egy űrhajóssal old meg furcsa rejtélyeket.

    Nekem egyébként bejön a stílus, sőt, örülök neki, hogy ilyen lett. Aki olvasott Tintint, vagy látta valamelyik klasszikus rajzfilmfeldolgozást, tudja, miért mondom ezt.

  8. az biztos hogy olyan elvetemült mesét mint a Tintin még nem láttam. Több benne a bűnözés vagy a krimi mint egy drámasorozatban:D Tuti nézős:)

  9. Engem nagyon érdekel ez a produkció.
    Hatalmas kíváncsisággal várom. Továbbá csak irigykedem az ilyen filmes magazinok, mint az Empire.

  10. Éppen most lapozgatok egy régi darabot, mindössze 88 Ft volt az ára. “Az egyszarvú titka – Tintin kalandjai”. Remek darab! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.