Ez valóra vált: Hófehérke by Tarsem Singh

A minap ütötte fel a fejét az a pletyka, hogy Tarsem Singh (A sejt, Zuhanás) rendezné a Grimm meséken alapuló sötétebb Hófehérke filmet. Mostanra úgy néz ki, hogy biztosra vált a deal, tényleg ő hozza el nekünk.

A forgatókönyvet Melisa Wallack írja, és onnan indul, hogy a gonosz mostoha kinyírja Hófehérke apját ezzel megrendítve a királyságot. Hősnőnk a törpékkel szövetkezve visszaszerzi ami az övé.

Úgy néz ki nem tökölnek majd sokat. Ha nem is holnap kezdik, de nem hiszem, hogy évekig fogják húzni a forgatás elindítását.

human
írta
2010. 11. 03. 04:29
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Ez valóra vált: Hófehérke by Tarsem Singh” bejegyzéshez

  1. láttam a the Fall-t és durva volt a látvány…
    Bár nem tudom mit lehet egy hófehérke sztorin monumentálisan látványossá tenni, de kíváncsi vagyok..

  2. erről az egészről a Pokémon Apokélypse jut eszembe….nagyon gagyinak hangzik az egész….:D

  3. A The Fall az egyik kedvenc filmem, művészileg nagyon ott volt, már vártam nagyon Tarsem új filmjét. Azt nem tudom mit tud kihozni Hófehérkéből, de bizakodok:).

  4. Remélem találnak majd hasonlóan nem-mainstream színészeket, mert az nagyon bejött a Zuhanásnál is :) (Mondjuk nekem a The Cell is tetszett Jennifer-től, Vince-től és a többi ismertebb arc-tól eltekintve is)
    De most így belegondolva, nem is tudnék olyan hollywoodinát mondani, akit azonnal leszerződtetnék Hófehérkének.. van valakinek valami ötlet? :)

  5. Azért volt már ilyen film… Hófehérke – A terror meséje címet viselte és Sam Neill, illetve Sigourney Weaver is játszott benne. :) Nagyon “gonosz” feldolgozás. Ha jól emlékszem, akkor úgy hal meg az anyja, hogy széttépik a farkasok a legelején, így lesz árva. Aztán később a mostoha miatt menekülnie kell, de ott a törpék, majdnem hogy megerőszakolták Hófehérkét… Szóval egyszer nézhető darab, de érdemes megnézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.