31 hozzászólás a “Most nagyobb felbontásban kapitánykodik” bejegyzéshez

  1. Jók a képek, a 40-es évek Amerikája (asszem akkor játszódik, nem? :D) remekül átjön ezekből. Remélem a film hangulata is hasonlóan remek lesz.

  2. Jó nagy lett Evans, Brody elbujhat mellette a Predatorsban. Amugy kiváncsi vagyok a filmre.

  3. én nem igazán ismerem ezt a hőst, elmagyarázná valaki, hogy miért visel egy középkori pajzsot a lövészárkokban?

  4. Én a neten anno olvastam egy képregényt ott úgy volt hogy két katonát lőttek gpu.val egy bombakráterben és a Capt. America úgy mentette meg öket hogy egy kilőtt tank fedélzeti ajtaját letépve majd pajzsként tartva (ami egyébként kerek volt) maga elé. Bár ez a forma is jó.

  5. Mert az nem egy sima pajzs hanem vibraniumból van, az olyasmi mint az adamantium a mesében. Szóval ilyen szuper pajzs, ami elpusztíthatatlan.

  6. Amikor a kapi részt vett a szuperkatona projectben (ami azt jelenti, hogy nincs szuperereje, hanem az ember maximum határait mesterségesen érték el rajta, tehát egyszerű példa: nevetve megnyerne minden olimpiát), akkor kapta ezt a hétköznapi eszközökkel elpusztíthatatlan pajzsot. Külön öröm, hogy a régi pajzs is benne lesz. :)

  7. spinakker, a pajzs egy speciális vibránium-adamantium ötvözetből készült (legalábbis a modernebb, kerek pajzs, ami szintén szerepelni fog majd) – gyakorlatilag elpusztíthatatlan és sérthetetlen.

  8. Evans keményen jól néz ki, kár hogy a jelmezek és a koncepció már szerintem nem annyira.Ezekből a képekből legalábbis annyit lehet kilátni,hogy ez a film sem nem lesz jobb sem nem lesz rosszabb kinézetre, mint a GI-joe. Kb. a koncepció olyan szintűnek tünik. A sztorizgatások majd kiderül hogy mennyire fogják vontatni a filmet,vagy pörgősre veszik e egyáltalán a bevezető részt. Akárhogy is, ezt a filmet én nem várom tulzottan,de meg fogom nézni moziban.

  9. Már a férfiaknak is plasztik melleik vannak? II. VH -ba így tolták + borotva…
    A többi kép persze rendbe van.

  10. A páncél mégse olyan tökéletes, mert itt ott szakadt a ruha vagy biztos rosszkisgyerek volt aztán anyja pervollal kimossa belőle a szakadást

  11. Nekem is a GI-Joe ugrott be. Ha majd 10 év múlva visszanézünk ezek mind ilyen tucatfilmek lesznek (vagy inkább már most is)

  12. Komolyan, mielőtt plasztikmellről, és Hugo-ról beszéltek, legalább egy percet olvassatok utána a neten. Csak egy percet. Sőt, akár itt is.

  13. Az ilyen funkciók nélküli izomzatot csak azok értékelik akiknek sose volt:)

    megnézném mennyi idő alatt úszna meg egy hosszt, vagy mikor fullad ki egy kis futástól:)

    a 2. VH-ban pedig aki ilyen tengerpart módra borotválta magát, az elé legjobb esetben is csak egy szappant dobtak.

    a műanyag motorokról meg ne is beszéljünk

    14 éves korosztály becélozva, tűz

  14. Csak vicceltem, rossz a humorom. De kicsit előnytelen szerintem az a kép, mert túl nagydarab. Valamint nem tudom, miért ez a role model, hogy borotváljuk magunkat. A Rozsomák nemborotválta, mert az állat mondjuk, de akkor is az valahogy jobb volt, de nem kéne becsapni a nőket, hogy mindig ilyen sima melkast találnak majd mikor letépik rólunk a polót. (+sörhas:D)

  15. Az a pajzs a hátán a háborúban azt juttatja eszembe, amikor a Family Guyban a Peter bohócnak öltözve ment Vietnamban és mondta, hogy “Tiszta idióták vagytok, ezek úgyis mind katonákra vadásznak” :D

  16. sztem sok embernek elfojtott szexuális problémái vannak ha a legnagyobb bajuk, hogy nincs szőrös mellkas a filmben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.