Az Üvegtigris 3 előzetesei

Visszatérnek. Az első a teljes trailer, a második videó pedig a teaser volt, de szerintem nem tettem még ki, szóval most meg lehet nézni gyorsan azt is.

Akkor most a teaser:

32 hozzászólás a “Az Üvegtigris 3 előzetesei” bejegyzéshez

  1. Nekem valahogy ez az üvegtigris dolog mindig kimaradt az életemből, és ez a trailer se győz meg igazán, hogy ezt nekem valamiért látnom kéne.

  2. Tényleg… úgy néz ki, mint a Tildácska.
    Első rész vicces volt, második meg kritikán aluli, szóval én egyáltalán nem várom.

  3. A trailer engem sem győzött meg, viszont Szabó Erika miatt még a Barátok közt egy-két részébe is hajlandó voltam beletekinteni, szóval asszem nézős lesz ez is. :)

  4. Az a fenék etalon! Az eddigi részek szórakoztatóak voltak, szerintem hozni fogják a színvonalat.

  5. A filmet biztosan egyszer megnézem moziban, hogy támogassam a hazai filmipart, de nem várok semmit egyelőre.

    Másfelől nem akarok egyetlen kommentelőt sem megbántani, de Szabó Erikának se színészi tehetsége, se jó külseje nincs. Lehet én vagyok válogatós, de szerintem ha már valakit a külseje miatt válogattak be akkor van pár hazai jól kinéző és szereplő igazi színész. Mellesleg meg bandzsa mint az állat.:P

  6. Szabó Erika feneke… Jajjj… De nem vesz rá semmi, hogy a filmet megnézzem. Na jó, de. Ha ő ülne az ölemben a moziban. :)

  7. Én sem értem miért vannak oda annyira ezért a barátok köztös picsáért, bár aki azt a fost képes megnézni….lehet még a vili bára is rá tudna gerjedni.

  8. Noctedam: Ha szerinted Szabó Erikának nincs ‘külseje’, akkor szeretném megkérdezni, hogy szerinted kinek van?
    A te magas mércédnek ki felel meg?

    Komolyan érdekel.

    a trailer meg borzaszó. Nem értem miért nem tudnak megtanulni otthon is trailert KÉSZÍTENI.

  9. Az első nagyon jó volt, a második viszont valami elképesztően gyenge, így ez már valószínűleg felejtős lesz.

  10. Hát ez meg most valami Memento lesz? :D
    Nekem ez a trailer valahogy nagyon nem hozta meg a kedvem a dologhoz. Az első részt imádom, a második még soso elmegy. De ez mégis milesz?

  11. Amikor ott voltam a forgatáson,hát kiesett a szemem a helyéről.Szabó Erika valami annyira durván jól néz ki,hogy ajjajj..És majd a farmer cucc…na mindegy.Sajnos a film szerintem nagyon sokat elveszített az első rész óta magából.Ez csak egy megfáradt ujjgyakorlat.:)

  12. Én a 2. részt a moziban láttam előszőr és szó szerint sírva borultam le a székről (az első sorban ültem az egyik haverommal), amikor bentvoltak a rendőrségen és csoki benyőgte, hogy “Magánzánkán…” xD
    Meg alapjában véve is qrva jó volt az a jelenet… :D
    Én nagyon várom ezt a részt is, alap, hogy moziban nézős.
    Szabó Erika popsija meg hát… khm… :D nyammmm. xD
    Amúgy azért arra kíváncsi lennék, hogy a Bentley mennyibe volt a forgatás idejére… :D

  13. Mai szar magyar filmek. Hol vannak már az Eldorado színvonalától, hogy csak a 80-as évekre nyúljak vissza? Későbbre nem is merek…

  14. Én biztos meg fogom nézni a filmet moziban,mert az előző két részét is szerettem.Ez az előzetes sem rossz szerintem,csodát nem várok,de egynek elmegy.Szabó Erika hát húú,az a fenék,meg az egész csaj…

  15. Noctedam: akkor gondolom minden héten mész magyar filmre is, hiszen szinte mindig van valami amivel támogatni lehetne a magyar filmipart.

  16. Elkövettem azt a hibát, hogy a második részt megnéztem…
    Úgyhogy jó szórakozást mindenkinek, aki megy a harmadikra.

  17. Szerintem az első rész nagyon jó volt a második nemkülönben. (nem is értem azokat akiknek nem tetszett a második rész)
    Ez is jó lesz tutira. Na igen az a bizonyos hátshow meg…

  18. Az első két rész lazán a legjobb és legszórakoztatóbb a magyar filmek közül. Ez is csak olyan lesz mint azok,ne várjatok sokat csak egy könnyed másfél órás baromkodást.
    Kamarás Iván játéka csak nekem tűnik irritálóan eröltetettnek ?:O Pár hónap után ez is ott lesz az ezer Ft-os dvd-k között,mint a többi magyar film.

  19. Dean:

    Jól látod a dolgot bár szerintem maga Kamarás Iván az irritáló. Én legalábbis nagyon rühellem. (Remélem csak ilyen 2 perces jelenete lesz max.)

    Noctedam:

    Az általad felsorolt 3 liba bármelyikét üti Szabó Erika:)

  20. Ez annyira béna, hogy vártam, mikor tűnik fel Gálvölgyi és Hernádi. Bár nekem már az első rész sem tetszett, tipikusan erőlködő magyar film, nulla poénnal, nulla színészi játékkal. Valaki elmagyarázhatná végre, miért vicces ez az ízirájder dolog.

  21. 0101:

    Nem konkrétan csak az ízirájder a vicces hanem azzal együtt az egész film. Ezekhez a poénokhoz kell némi humorérzék is. Na most ha te ennek híján vagy és szerinted nulla poén volt a filmben akkor nincs mit (nincs értelme) elmagyarázni. Ez most nem személyeskedés. Csak ha te más humorra vagy fogékony, más dolgot találsz viccesnek akkor ez a film a büdös életbe nem fog neked tetszeni.

  22. Az egy szerintem jó film volt, valami újat mutat vagy legalábbis próbált. A kettőn már látszott, hogy csak a pénz miatt készült, a háromtól meg már előre félek.

  23. Csoki a kis tekerőjével a teaser végén:D
    A Barátok Köztös csajról meg annyit hogy nem néztem nézem a BK-t de a Szabó Erika az bizony jól néz ki. Persze egyéne ízlésvilága válogatja.
    (Amúgy tényleg az első rész volt a sokkal jobb. A 2. rész eleje, amikor túszul ejti az Oszi Lalit, na az még zseniális volt.

  24. gisss:

    – Te Joli! Mi az, hogy Latin Lever?
    – Lover, nem? – Hát baszógép!
    – Kössz Csoki, sokat segítettél!
    – Prego! :D

    Zseniális az a jelenet… xD

  25. jöhet, jöhet, mindenképp jöhet, már rongyosra néztem az előző két részt, pedig egyáltalán nem szeretem a magyar filmeket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.