Ez is lesz: Silent Hill: Revelation 3D

Sok gondja van ennek a folytatásnak, hiszen Roger Avary-t nézték ki anno, aki közben börtönbe vonult. Most viszont úgy néz ki, hogy Michael J. Bassett (Solomon Kane) fogja írni és rendezni a Silent Hill filmek második részét, mint látjátok, 3D-be.

Ez nem tudni mit jelent majd még pontosan. Azért az eddigi tervet elmondom, de az új író behozatala lehet ezt is lesöpri az asztalról, szóval nem kell majd úgyhallotamozni ha véletlen nem ez lesz: a harmadik játékot vennék alapnak, a Heather Masonöst.

Sokan máig a legjobb játékfeldolgozásnak tartják az első részt, szóval lesz hova felnőni Bassettnek.

10 hozzászólás a “Ez is lesz: Silent Hill: Revelation 3D” bejegyzéshez

 1. a 2. és a 3. rész a legjobb szerintem a játékok közül, tehát az alapanyag adott.
  az meg, hogy az első részt sokan máig a legjobb játékfeldolgozásnak tartják, háát… akkor talán ideje újranézni.

 2. A Silent Hill film nekem nagyon tetszett, viszont kicsit félek a Solomon Kane után, mert az elég rosszra sikerült:). Bár valószínűleg ez nem anníyira a rendező hibája, mint az íróé, szóval azért reménykedek. Nekem amúgy a 3. rész volt a kedvencem a játékból, remélem lesz benne vidámparkos rész. Bár azt is be kell látnom, hogy történet szempontjából olyan nagyon sokat nem tud felmutatni a SH3, szóval az írón elég sok fog múlni:).

 3. nem is a csavaros történet ami elsődleges a silent hill-nél, hanem az ötlet, az atmoszféra és a megvalósítás a fontos

 4. brianspin
  Nekem ott figyel a polcon BD-n. Nemrég néztem meg, és semmit nem vesztett a varázsából. Szerintem eddig nem készült jobb játékfeldolgozás, de ha igen említs egyet, mert nekem más nem jut eszembe.
  Ezt meg persze várom, kár hogy nem Christoph Gans csinálja, remek munkát végzett az elsővel.

 5. turrican

  lehet az a baj, hogy anno túl nagy elvárásokkal ültem le a film elé amit akkor nem tudott elérni nálam, és azóta ez az íz van a számban. nekem dvd-n van meg, de pillanatnyilag csak az ugrik be, hogy kiba idegesítő volt a kiscsaj nyavalygása (hogy most az eredeti hangja vagy a szinkron már arra sem emlékszem)
  de akkor nagyon úgy néz ki, hogy tényleg meg kell néznem újra, mert nagyon szeretném szeretni :)

 6. Mivel kedvenc játék sorozatomrol, sőt majdhogynem művészeti alkotásról van szó (főleg a 2), ezért érdekel, de túl sokat nem várok tőle, ha meg 3d-s lesz akkor annyit sem. A 3 főleg vizualitasban kurva jó, ha legalább annyit megcsinalnak igényesen mar félig boldog lennék, de valószínűleg letagadják az első résznél osszetakoltnal, ami mégsem közelíti azt a szintet amit felmutathatna ez a film. Elég csak a játék traileret megnézni (amiben nincs ingame jelenet), mar csak az is uti az előző filmet. Aa nem sírok tovább, nem lesz tőle jobb a film.

 7. Kár, hogy pont a 2. részt hagyják ki, szerintem annak volt messze a legjobb sztorja az összes közül. Azért Heather-ös is jó persze, mondjuk nem tudom hogyan fogják rákapcsolni az első részre mivel emlékeim szerint kicsibb másképp lett vége a filmnek mint a játéknak. 3D meg nem baj, csak ne az legyen a lényeg hogy 3Dben repülnek a kép felé a nővérkék benne hanem koncentráljanak a történetre és az atmoszférára.

 8. azért hagyják ki a 2. részt mer a 3. ugymond az 1. folytatása. Heather a kiscsaj az 1. részből. ha lesz 3. rész akkor talán megcsinálják a 2. részt is.

 9. Érdekes, hogy napok óta a Silent Hill film bóklászik a tudatom peremén. Újra kéne néznem. Csak előbb beszerzem. :-) Szóval azért annyira gagyi nem volt, ha ennyi évvel később is valamiért érdekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.