Újabb Sucker Punch trailer!

Ezúttal nem csak a Zack Snyderi vizuállal büntetnek minket, hanem a történetből is felfednek végre dolgokat. Az előző videó itt van.

Ez még mindig brutálisan néz ki. Előfordulhat, hogy a gagyiba hajlik majd, néhol rosszak a trükkök nagyon, de bízva bízunk.

HD a nagyoknak (ez esetben mindenkinek, gyönyörű).

human
írta
2010. 11. 04. 04:58
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Újabb Sucker Punch trailer!” bejegyzéshez

 1. Pont tegnap jutott eszembe ennek a filmnek a trailere meg, hogy készül e még egyáltalán. :)

 2. Dehogy lőttek le mindent, maradt még jópár zombi, meg sárkány meg robot, azokat még lőhetik egy darabig. :) És pont szülinapomra jön, juhé!

 3. Húha, ez tuti nézős lesz. Mondjuk lehet, hogy az itemeket kár vt lelőni, elég lett vna mondani, h van 5… :D
  de ez már csak akadékoskodás

 4. Sztem is a kelleténél jóval többet lelőttek a sztoriból a trailerben, de ettől függetlenül a jövő év egyik legjobban várt filmje részemről. Nekem nem tűnt gagyinak egyik trükk sem, nagyon jó lesz ez!

 5. Nem azért, de gondolom a többségünk nem a sztori miatt fogja megnézni ezt a filmet, szóval szerintem a trailerek tényleg működnek mert vizuálisan csábítóak:D!

 6. human:
  imdb: Status: Post-production (Aug 20-án last updated)
  ha készen is van, nem túl rég

 7. Blasi:igaz, főleg a forgatásra értettem, de akkor már a többi is kész lehet így novemberben. Azért az első teaser után már kevés film akad meg (bár van olyan), a Suckernek meg ugye azt már rég láttuk.

 8. Ezaz. Ordenáré jó némberek, ordenáré látvány…a többi nem is érdekel:D akkor is megnézném, ha ZS kategóriás lenne…márcsak a csajok miatt is:DD

 9. Basszus ez nagyon kegyetlennek néz ki. II. WW, robotok, szamurájizé, gólemvalamiminigunnal, nyálcsoroglányok…. Nah jó, kész, ez látni kell.

 10. steve jobs odathetné a csak quicktime-mal megnézhető és annak pro verziójával letölthető mov kiterjesztésű előzeteseit ahová soha nem süt be a nap…

 11. Koncepció,meg a feelingje tetszik ez alapján az előzetes alapján is várós,de a CGI az azért nem az az állhullatós kategoria. Néhol elég videójáték kinézetele van.Ez 1011 ben nem az elvárás. Ennél kicsit jobb kellene, de írom, megér egy megnézést simán.

 12. Hát engem kilóra megvettek! Szerintem nem 3D mert akkor azt már most nyomnák az arcunkba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.